Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Da Mona sunt f multe martisoare deosebite, chiar ai de unde alege ( si nu ma refer la cele facute de mine ). Si eu amortesc tare noaptea, dau sa ma intorc si-mi ramane burta in urma. Bine ar fi sa-i dai un ghiont sotului sa te rostogoleasca (pe mine ma rostogoleste David fie ca vreau, fie ca nu)
Si uite asa am ajuns la subiectul atins de Aredwinn. Nu as avea curajul sa las bebele singurel in camera. Sincera sa fiu parca nici inima sa fac asta - ma gandesc ca a stat in mine tot timpul si apoi singur? Plus ca eu sunt si mai panicoasa, am avut cu David 2 episoade ciudate in care m-am felicitat ca a dormit cu noi in camera. Sper ca pe pitica sa o conving sa ramana in patutul ei (si-asa dorm intro dunga pt ca David se rasfira pe diagonala)...insa nici eu nu cred ce zic acum. Oricum pana va reusi sa evadeze din patut (adica in jurul varstei de 1 an ca si la David) acolo o sa sforaie.
Eu spal toate hainele cu Sano lichid Senzitive (cu un bebe pe eticheta) si le clatesc de 2 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Monna, tu de ce nu te plangi niciodata de nimic? Da-mi si mie din zenul tau

35+ cu Natalia

hehe, daca tot m-ai starnit pai hai sa ma plang si eu . De cateva nopti somnul meu nu-i prea linistit...Merg de 4-5 ori la baie, ma intorc de 1000 de ori de pe o parte pe alta ca amortesc, mi se intareste burtica cand ma intorc (am aflat si eu ca cica alea-s contractii BH), uneori ma si doare, arsurile sunt la ele acasa, bine... sunt suportabile, inca n-am apelat la ajutoare dar sunt acolo, ma misc din ce in ce mai greu. Mai vrei? Ma mai gandesc si-ti mai spun
Despre somnul lui bebe, planul meu este ca pt cateva luni sa ma mut in dormitorul lui (el in patutul lui, eu intr-unul mare) si apoi sa-l las singurel. Sa vedem daca asta o sa fie si planul lui .
De spalat si eu sunt in aceeasi oala cu tine, n-am spalat inca nimic. Noi inca nu avem masina de spalat (deocamdata mergem la oficiu si spalam, asa e moda pe aici la cei care stau in chirie), saptamana asta sau cea care urmeaza sper sa ne luam si noi una si incep si eu cu spalatul si calcatul sa-mi iau de-o grija.
Iete... ca m-am plans sa va ajunga

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Pai asa, draga Monna, ca intram la banuieli ca ai vreun secret pe care nu ni-l impartasesti Si mie mi se intareste burta cand ma intorc, brusc, nu treptat cum simt la alte contractii. Cu spalatul. oricum tu ai un avantaj de 3 saptamani fata de mine Sper, totusi, si eu sa ma mobilizez saptamana viitoare, ca maine schimb semnatura

35+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Tala pai eu i-am zis sa ma rostogoleasca dar lui ii e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Hehe... cand m-am pus pe citit din carti ca am zis ca pe-aici e tare liniste v-ati trezit si voi

Dana: eu am luat Persil Sensitive pt hainutele bebitei si sunt multumita. Wow, chiar asa... am si eu steluta, oare de cand?
Aredwynn: nu stiu care dintre noi e mai inconstienta, ca eu de fapt termin de spalat hainutele acu' la 34 sapt in timp ce dr initial nici nu-mi prea dadea sanse sa ajung pana aici asa ca ma misc incet, pe perioada lunga, ma menajez cat pot si le fac treptat.
Bebica mea va avea camera ei, iar eu un pat acolo pt primele luni, dupa care incerc s-o las doar in grija monitorului, sper sa-mi si iasa planul asa.
Amy: nu stiu nimic de Sano, nu am folosit.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Pai asa, draga Monna, ca intram la banuieli ca ai vreun secret pe care nu ni-l impartasesti Si mie mi se intareste burta cand ma intorc, brusc, nu treptat cum simt la alte contractii. Cu spalatul. oricum tu ai un avantaj de 3 saptamani fata de mine Sper, totusi, si eu sa ma mobilizez saptamana viitoare, ca maine schimb semnatura

35+ cu Natalia

Eu alte contractii n-am. Cand am fost marti la moasa mi-a zis ca intaritul burticii inseamna contractii ca eu nu-mi dadeam seama . Atunci m-am intins pe masa sa-i ascultam inimioara lui bebe si sa vedem in ce pozitie e si mi-a zis ca tre sa asteptam putin ca am o contractie BH ca se intarise burtica si m-a luminat si pe mine ca eu ma gandeam c-oi fi vreo superwomen ca eu n-am contractii BH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu mi-am luat monitor de-ala de respiratie, mi se pare cum are si Ronina inclus...sa vedem daca om capia cu el, ca cica il ridici pe bebe si uiti sa inchizi monitorul si da ala alarma :P
Adica monitorul de respiratie se pune sub salteluta si da alarma daca bebe nu mai respira (parca 20 de secunde) si cand il iei pe bebe in brate, daca nu il inchizi, te chiraie alarma aia si probabil ai tendinta sa-l uiti inchis dupa aia, nu stiu. Om vedea.
L-am luat in special pentru cazul in care bebe nu vrea sa doarma decat pe burtica in patut, cum nu se recomanda.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Botez: fetele, la botez trebuie sa cumpar un cadou nasilor? Ca asa citeam pe undeva. Ce trebuie sa mai fac? Cam ce se duce la biserica?Si treaba aia cu baia la bebe cand se face? A doua zi sau dupa o saptamana? Mie asa imi vine sa sar peste aia... :P Si trebuie sa dai masa cand cu baia lu' bebe si spalarea mirului sau ce e aia?
Sunt paralela cu astea :P

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara la capitolul botez si eu sunt in plop si plopul in aer... trebuie sa intreb in stanga si-n dreapta sa vad cum se practica pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna the superwomen
Dara: da, si eu am emotii cu salteluta aia, mai ales ca dupa cateva luni cand bebe se va rasuci singur poate sa iasa de pe salteluta si atunci sa te tii bipait.
La biserica iti va zice preotul ce sa duci, ca fiecare biserica e cu stilul propriu. De baia lu' bebe si spalarea mirului n-am auzit si nici nu-s curioasa Eu cand am nasit nu a trebuit sa fac nicio baita la bebe. Cadou la nasi? Hmmm, ce gen de cadou? Cand am nasit doar eu am dus cadou la bebe.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tala, martisoarele de la bazar sunt chiar facute de tine? m-am inscris si eu cu o comanda, sa duca Matei la gradinita domnisoarelor din grupa..sunt aplicate pe hartie, nu se prind cu bolduri, nu? mi se par ideale pentru copilasi mici.

dara,obiceiurile de la botez difera mult in functie de zona geografica si de relatia dintre voi si nasi; putine sunt reguliele "stricte"; baita de dupa botez am facut-o a doua zi, mai pe la pranz, fara masa dupa sau altceva (oricum la matei locuiam intr-o garsoniera, nu prea aveam unde sa ne insiram); un cadou le-am luat nasilor (nasei o bijuterie din argint si nasului un ac de cravata parca..).

monna, data nesterii: 22.02.1982; multumesc de locul din listuta.

despre hainele bebelusilor..data trecuta am folosit un detergent hipoalergenic din farmaciile sensi-blu, acum insa am spalat cu detergent normal, fara balsam, cu extra-clatire; se pare ca la al doilea prinzi mai mult curaj..

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput