Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 27 Bv Carina!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Bine ai venit Megbeng!! Sarcina usoara in coontinuare!

Dana, si eu sunt in aceeasi situatie, vreau sa spal, dar sunt in cautare de detergent special pentru copilasi, poate Ronina tu stii mai multe pe tema asta, daca a inceput deja spalatul. Ai folosit vreun detergent de copii? Imi mai trecea prin minte sa iau ceva biologic, gen Ecover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Tala sunt superbe martisoarele , ce pacat ca nu sunt in Ro sa-mi pot lua si eu....

Monica, fericita 33+ cu Cezar-Andrei

AMR: 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Megbeng bine ai venit! chiar ne bucuram cand se largeste gasca.

JD n-am apucat sa spun (pt ca nu prea stiu ce), dar iti doresc sa treaca repede starea in care esti si stiu ca e cam greu, dar trebuie. Nu esti singura! (eu asa ma simteam in momente din astea, dar te asigur ca nu esti)

Dana si pe mine m-a intepat musca tzetze, doar ca nu pot sa lancezesc cat as avea nevoie pt ca David are o energie de zile mari si nu am putut sa-l conving sa faca nani cu mami (am atipit eu putin, dar cu un ochi intredeschis)

Si eu mai am de spalat o tura de hainute pt ca am fost ieri prin Carref si aveau reduceri de 75% la unele produse si am mai luat cateva (e posibil sa mai fi zis asta, dar am uitat ). Mi-am luat si pt bagaj cam tot ce-mi trebuie. Am comandat si salteluta de cocos si cadita cu reductor (la super preturi de pe bebestore, Gabi)

si asta e raportul meu de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Dia, ce bebe maricel! Sa stea la caldurica atat cat trebuie!
Chito, stai linistita ca mai are bebe de stat. Cat despre odihna... si la mine e din ce in ce mai greu sa-mi gasesc pozitii confortabile si respir greu. Deschid fereastra in fiecare seara cand ne punem in pat, ca simt ca ma sufoc, se fac 16 grade in camera si tot mi-e cald :)))) S-a intors lumea cu susul in jos, ca eu eram super friguroasa.
Monna, tu de ce nu te plangi niciodata de nimic? Da-mi si mie din zenul tau
Dana, nici nu vreau sa pomenesc cate kg am pus in ultimele zile... Mi-am acordat unda verde la dulciuri si cu miscarea - mai greu... Cand vreau sa ies sa ma plimb, imi tot gasesc altele de facut pe computer si trece timpul si eu tot sedentara raman. Abia mai fac cate o sesiune de exercitii de pe youtube, atat cat sa zic ca n-a trecut ziua si eu n-am facut nimic :))) Cred ca pana nasc, o sa se faca un mare assprint pe canapeaua mea.
Cat despre detergent, eu am luat de la Earth Friendly Products. Inca nu l-am incercat, dar tot de la EFB este si detergentul pe care il folosesc pentru noi si imi place la nebunie.
Ronina, ma simt cam inconstienta cand te aud pe tine ca ai spalat toate hainutele, iar eu nici macar nu am dat jos etichetele
Megbeng, bun venit!
Dara, pai influenteaza mult nivelul hemoglobinei in primele luni de viata. Si e o problema anemia in randul copiilor. Compania la care a lucrat sotul inainte a facut un studiu, la un moment dat, legat de chestia asta si sunt foarte foarte multi copii de pana 1 an anemici.

35+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Nu mai stiu daca am intrebat, sau daca s-a mai discutat, dar unde vor dormi bebelusii vostri? Cu voi in camera, in alta camera si voi cu ei, sau?

35+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Despre Sano pentru copii , pudra, ce stiti? Am luat o punga.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
30+ Victor Gabriel

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Aredwynn, merci pentru info. Eu sunt mai capie, dupa cum ma stii, si ma iau dupa recomandarile contra SIDS http://www.sids.org/nprevent.htm si acolo zice sa fie bebelu' pana la 6 luni cu parintii. Asa ca ma gandeam sa punem pana la 6 luni patul la noi si apoi in alta camera, sa vedem daca ne iese asa. Daca nu, sa fie macar cu unul din noi in vreo camera.
SIDS are un peak oricum intre 2 si 4 luni, insa cu risc pana la 1 an.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc mult de primire! ce mult a trecut de cand nu am mai "forumit"..cand ma uit ca am cont din 2005..eheee

coordonatele mele sunt:
UM: 9.06.2011 DPN 15.03.2012 , cu Matei (9.02.2007) si Ana

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Monna, tu de ce nu te plangi niciodata de nimic? Da-mi si mie din zenul tau

35+ cu Natalia

hehe, daca tot m-ai starnit pai hai sa ma plang si eu . De cateva nopti somnul meu nu-i prea linistit...Merg de 4-5 ori la baie, ma intorc de 1000 de ori de pe o parte pe alta ca amortesc, mi se intareste burtica cand ma intorc (am aflat si eu ca cica alea-s contractii BH), uneori ma si doare, arsurile sunt la ele acasa, bine... sunt suportabile, inca n-am apelat la ajutoare dar sunt acolo, ma misc din ce in ce mai greu. Mai vrei? Ma mai gandesc si-ti mai spun
Despre somnul lui bebe, planul meu este ca pt cateva luni sa ma mut in dormitorul lui (el in patutul lui, eu intr-unul mare) si apoi sa-l las singurel. Sa vedem daca asta o sa fie si planul lui .
De spalat si eu sunt in aceeasi oala cu tine, n-am spalat inca nimic. Noi inca nu avem masina de spalat (deocamdata mergem la oficiu si spalam, asa e moda pe aici la cei care stau in chirie), saptamana asta sau cea care urmeaza sper sa ne luam si noi una si incep si eu cu spalatul si calcatul sa-mi iau de-o grija.
Iete... ca m-am plans sa va ajunga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

multumesc mult de primire! ce mult a trecut de cand nu am mai "forumit"..cand ma uit ca am cont din 2005..eheee

coordonatele mele sunt:
UM: 9.06.2011 DPN 15.03.2012 , cu Matei (9.02.2007) si Ana

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

esti in listuta . poate ne dai si data ta de nastere sa te sarbatorim si pe tine

Mergi la inceput