Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Nicole, felicitai! Sa fiti sanatoase! Acomodare usoara acasa!

Dariana +36 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

pfiiuuuuuu..asta e dopul????
bine ca am mancat, dar mi s-a cam urcat cafeaua in gatlej

http://www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8

37+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu sper sa inceapa mai repede la mine.
Gata, ma bag oficial in patut sa ma odihnesc.

+39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

pfiiuuuuuu..asta e dopul????
bine ca am mancat, dar mi s-a cam urcat cafeaua in gatlej

http://www.youtube.com/watch?v=eNkGv_lhEy8

Sophia , super link-ul! Nici io nu stiam cum arata! Adevarul e ca arata inconfundabil

Io nici contractiile dureroase nu le stiu...dar pt asta nu cred ca putem gasi vreun link

38+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

aia e ..daca ar exista un link si cu contractiile ar fi ceva

Matza si eu sper sa inceapa la tine, ca ar fi timpul

Mergi la inceput

din categoria 'inca una si ma duc in treburile mele', aseara iar l-am aranjat pe oltenas.
nu stiu cum rezista, ca eu mi-as da vreo doua peste cap

dupa ce am frecat 2 covoare cu peria si vanish, m-a apucat oboseala si vine al meu sa isi ia o pastila.
spala un pahar, isi pune apa in el, fara sa il stearga si incepe sa picure apa pe parchet de pe pahar.
mi s-a facut parul maciuca in cap cand am vazut. am apucat o laveta si in timp ce omul avea paharul la gura m-am apucat sa sterg apa de pe pahar...
al meu : '-staiiii ca-mi spargi dintii, esti nebuna??'
olelei, nebuna auzi...si am inceput taca-taca-taca-taca
la un moment dat se da dupa un colt si comenteaza : '-vorbesti ca o moara stricata toata ziua'
ahhhhhhhh zic: '-ia vezi, ca vorbesti cam urat cu mine..nu ti se pare ca esti cam nesi??'
la care el: '-tot eu-s ala nesimtit, tu sari cu gura pe mine din orice, mai ca-mi spargi si dintii din gura, ieri cand am ajuns acasa m-ai luat direct de la usa, nici bine nu m-am descaltat si tu cu gura pe mine ca nici nu stiam ce am facut si cu ce am gresit si tot eu-s omul negru normal'

m-a bufnit un ras sa mor, se uita saracul la mine...
sunt cam dusa rau, abia astept sa scap de hormoneala asta sa revin si eu la sentimente umane

ma apuc de frecat bucataria, ca sa obosesc iar... si ghici ghicitoare cine vine acasa la 17,30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

BRAVO NICOLE!! FELICITARI! MULTA SANATATE!!

Sophia, la mine dopul arata altfel. Ca si consistenta era cam asa, dar era transparent si cu firicele ff subtiri de sange. Eu l-am pierdut la Alexis in momentul cand s-a rupt apa. Acum aproape 2 sapt. in urma unui control, am pierdut o parte din el si arata tot la fel. Nu asa dezgustator. In privinta travaliului nu trebuie sa iti faci probleme ca va trece neobservat, desi am auzit cazuri in care s-a dilatat cervixul fara vreo durere

Adriana

Anda esti gata??

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna mamici,

Anda, Adriana abia astept vesti. Va tin pumnii, multa bafta!

Dana, Suzieq Felicitari! Refacere rapida si bebelusi mancaciosi si voiosi va doresc!

Bulinutza bine ca ai mers la mama ta. Stirile despre vreme nu suna tocmai bine..... si asta iti mai trebuia ca in rest cred ca le ai pe toate

Sophia esti tare! Cred ca ma intreci! Noi azi-noapte la 1:00 eram in Real... Si eu l-am tocat pe al meu aseara pentru ca i s-a pus pata pe o tastatura si mouse si nu stiu ce cabluri... pana mea.... de 150 lei. Bineinteles ca a adormit invelit cu reprosuri: "nu aveam tastatura si mouse wireless?" "Noi nu mai apucam nici sa dormim si tie iti trebuie cabluri HDMI de sute de mii...?" Este obsedat de electronice, desi nu are nici o legatura cu meseria lui. Anul trecut era sa divortez din cauza unui TV de 90 mil... Vorba vine... pana nu l-am amenintat cu asta nu s-a potolit. Acum recunoaste ca o luase pe campii... In fine.... cam lunga paranteza
Pentru ca astazi este sarbatoare si nu pot spala, calca, coase... mi-am desfacut toate cumparaturile pentru bebe si pentru mine in decursul timpului. Sunt euforica, nu imi vine sa cred cate am putut sa iau, cat sunt de frumoase si ca mai am max 3 saptamani si vine bebe. O sa va fac niste poze sa vedeti cum arata sufrageria mea plina de hainute puse gramada, care asteapta sa fie spalate si calcate maine.

Va pup pe toate!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Nicole, felicitati! Multa sanatate si tie si bebelusului tau! Asteptam poze!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mesaj de la Anda: "La 12.55 a venit Toma. Are 3400 g"

FELICITARI ANDA! Bine ai venit Toma!!!

Mergi la inceput