Bv Nicole, Anda!! Hai Adriana, Ralu,Anca! (61)
Raspunsuri - Pagina 7
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian nu mai astept minuni de la noaptea urmatoare. Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Minunile se implinesc atunci cand te astepti mai putin hai, fa nani! Somn usor!
Beatrix Offf, sper din suflet sa nu mai aveti probleme si sa ajungeti acasa! Bineinteles ca asistentele nu au timp de ai asa cum o facem noi, mamicile..
Dar pt gaze nu i se poate da ceva, un siropel??
Noi iar am avut curentul oprit azi, si ieri, si alaltaieri, cam 2-3 ore.. retraiesc perioada aia "frumoasa" din epoca de aur Dar ce e mai rau, e ca in 2 ore se cam raceste casa si avem toti nasurile reci (incllusiv Filip).
Acum, fiindca a revenit curentul , ma grabesc sa calc ceva si sa fac mancare, sa spal vasele..Sper sa mai doarma Filip.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
happymumy spune:
Alina, si noi suntem in aceeasi situatie, acum 2 zile nu am avut curent vreo 7 ore, si la noi la fel, daca nu e curent, nu avem nici caldura. Aici ninge de azi dimineata ca in povesti, dar ma rog sa nu inceapa viscolul, ca atunci raminem iar fara curent.Alina si te imbratisez cu drag.
La noi a venit azi medicul de familie, suntem bine, imi pare rau ca a venit fara cintar, si nu stim cit am mai crescut. Dar cred ca o sa o cintaresc eu pe cintarul meu obisnuit. Si noi avem aceeasi problema cu ochisorii, nu se lipesc rau, dar totusi curg, dar mi-a zis ca nu e nici o problema sa continui sa o sterg cu ser fiziologic, deocamdata cel putin.
Ieri mi-a facut buburuza caca pe mine si pe perdeaua mea cea noua , in timp ce o schimbam.
Anda, m-au apucat si pe mine emotiile pentru tine, sa stii ca ma gindesc la tine .Wow, ce mare e Toma!Hai ca mai e putin si-l vezi.
Beatrix un si pentru voi, te admir pentru cit optimism degaji in situatia data.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
sophia_m spune:
ioi, deci in 10 min naste Anda
hai Anda
Toma, sa te nasti sanatos si frumos dragule
Beatrix, prin cate ati trecut si voi
Sven o sa fie un om tare puternic
Suzie, ma bucur ca sunteti bine
37+ cu bebe mic si scump David-Andrei
sophia_m spune:
intrebare de om prost..
cum arata frate dopul ala gelatinos si de unde iti dai seama ca ala e???
nu de alta, dar mi-e ca eu am toate sansele sa ajung cu copchilul jumate p-afara la spital, ca nu prea imi dau eu seama exact la ce trebuie sa ma astept.
mie daca nu mi se rupe apa ca sa stiu exact ca asta e bre', pana aici ai platit, am sanse sa nasc si acasa
Alice_Elena spune:
La multe luni Robert Stefan de ica si Gruia Matei de cati!
Ma scuzati de intarziere
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Matzaila_81 spune:
Beatrix, multa sanatate lui bebe Sven! Bine ca ai fost atenta si ti-ai dat seama ca ceva e in neregula cu copilul. Ma enervez cand aud de atata indolenta din partea asistentelor.
Alina, am pus telefonul la incarcat
+39
dari_nanau spune:
Anda, Adriana Multa bafta!!
Luiza, , nici o graba, ai lucruri mai importante acum de facut, eu mai am rabdare De ieri sunt si eu acasa si incerc sa-mi ocup timpul cu diverse si sa ma odihnesc mai mult.
Anca, Luiza cred ca se referea la detalii legate de maternitatea unde voi naste si eu. Referitor la scoaterea bebelusului din spital, cum au spus si celelalte fete, este recomandata scoica si nu landoul.
Amelia, ce putin mai e si la tine pana iti vezi puiul
Beatrix, multa putere! Ce a fost mult si greu a trecut, in curand il vei putea duce pe Sven acasa
O zi frumoasa sa aveti!
Dariana +36 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
Matzaila_81 spune:
Bulinuta, eu o sa trag un pui de somn si ma apuc si eu de facut bagaje. Ne retragem ambasadele. Se pare ca va fi destul de urat in week-end si cum noi suntem in afara Bucurestiului nu as vrea sa patesc chiar ca in filme de data asta si sa ma moseasca sotul in elicopterul lui Arafat trimis sa ma adune de pe campiile patriei.
O sa iau si hainute pentru lenesul asta mic si mai ales o sa ne facem provizii de paine, lapte si apa si carne pe care o sa o punem in congelator la cumnata mea. Noi acolo o sa campam. Bine, de fapt mergem la parintii mei ca ei stau la 4 si fratele meu si cumnata la 8. Maternitatea e la 7 minute de mers pe jos deci oricat de urat ar fi ajungem noi acolo.
Maine intru in 40 de saptamani. Tare,nu?
Acum sunt insa foarte foarte linistita si calma. Cand va fi gerul mai ger si vantul mai vant atunci va incepe si travaliul Matzei. Copilul asta chiar seamana cu mine pana la urma
+39
Matzaila_81 spune:
Sophia, eu vorbesc din carti acum, dopul e ca o gelatina cu ceva firisoare rosii sau maro. Stai linistita ca nu ai nici o sansa sa ratezi travaliul
+39
sophia_m spune:
gelatina cu firisoare maro...yumii:-))
no, eu sper sa nu prind travaliu si alte treburi