Felicitari Bob Pixel,Miha_23,mrenescu,lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Fetelor, eu stiu ca administrarea de vit B determina scaderea fierului si ma gandeam ca din acest motiv a scazut!( ca iau Femibion 1 si Magne B6) si poate de asta a scazut.

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, eu stiu ca in trombofilie, scad valorile analizelor astora.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Yna, eu stiu ca in trombofilie, scad valorile analizelor astora.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Si a factorului VIII (antihemofilic A)?
Eu stiu ca fact VIII scade in hemofilie si creste in trombofilie!

Si de faptul ca prot au scazut (desi nu sunt insarcinata), asta inseamna ca in sarcina o sa scada si mai mult?

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Neata fetele!
Va las o cafea fierbinte ...eu trebuie sa plec astazi la un seminar.
Va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca m-ati pus la titlu desi nu stiu daca meritam tinand cont ca eu am facut o pauza destul de lunga....oricum va multumesc
Mihaela sper sa te gasesc cu vesti dungate cand ma intorc
Aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele,

Va jur ca ma loveste paranoia. Sunt cu pluta si mi-e tare frica sa nu se intample ceva. Asa ca prima mea grija in dimineata asta a fost sa mai fac inca un test ( SC) si a iesit liniuta dar tot palida. Acum se vede fara sa te chiorasti ca nebunul la test dar nu e colorata. Vreau sa fie colorata, la naiba! Astazi imi iau trimitere pentru gine si endocrinolog. Si vreau sa fac analizele inainte de a ajunge la gine ca sa ma duc deja cu ele la dr.

Vreau sa fac asa:
Hemoleucograma
Sideremie
Grup sanguin;
Factor Rh
TSH;
FT3;
FT4
Uree
Acid uric
TGO
Ag HBS
HIV 1/2
Glicemie
Calciu total
Creatinina
TGP
Anti HCV
VDRL
Coagulograma (APTT; PT/INR; Fibrinogen)
Anticorpi anti-Toxoplasma - Ig G
Anticorpi anti-Toxoplasma - Ig M
Rubeola: anticorpi Ig G
Anticorpi anti - Listeria
CMV - Ig G
CMV - Ig M
Chlamydia anticorpi Ig A
Chlamydia anticorpi Ig G
Chlamydia anticorpi Ig M
Herpes 1+2 IG G
Herpes 1+2 IG M

Sumar urina
Urocultura

Ce spuneti, e ok asa sau sa astept sa mi le dea dr? La endocrinolog trebuie neaparat sa le fac ca altfel ma duc degeaba, doar sa ne privim in ochi, ca n-are femeia ce sa-mi dea fara rezultatele de la anilize.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata iubitele.
Mrenescu nustiu ce sa iti zic d analize, asteapta sa intre fetele experimentate, pt Yna aceeasi treaba ma incurc tare in ele, noroc ca e Alex si lore.
Lorena de tine crede-ma ca nu stiu ce sa iti spun, pe de o parte imi vine sa ma bucur pentru starile pe care le ai cand ma gandesc ca pot fi de la si pe de o parte nu, ca ai si asa problemele de sanantate si doctorii ti-au zis ca e nasol sa ramai in perioada asta.
Incearca sa stai cat mai linistita si pe sfarsitul saptamanii fa un test si daca iese pozitiv fuguta la doctor, si vezi ca trebuie sa ajungi si la doctorii recomandati de la spital, nu te lasa pe tanjeala ca vezi ca iti e bine acum ca nu e de joaca.
Lucy multumesc iubita dar eu deja ma simt dungata, am comparat testul de saptamana trecuta cu cel de ieri si cu cel din iunie cand eram graviduta si dupa ce s-au uscat si astea au cam aceeasi intensitate, sper sa vin cu vesti bune de la doctor, m-am hotarat si o sa scoy retetele de la doctorul de la policlinica ca nu vreau sa ii dau motive sa se simta prost, oricum mare branza nu am rezolvat.
Azi noapte am fost si eu la baie, pe la 4 eu care nu mergeam decat daca eram racita sau alte probleme, eu zic ca semnele se arata si sper sa se arate si astazi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Buna dimineata fetele,

Va jur ca ma loveste paranoia. Sunt cu pluta si mi-e tare frica sa nu se intample ceva. Asa ca prima mea grija in dimineata asta a fost sa mai fac inca un test ( SC) si a iesit liniuta dar tot palida. Acum se vede fara sa te chiorasti ca nebunul la test dar nu e colorata. Vreau sa fie colorata, la naiba! Astazi imi iau trimitere pentru gine si endocrinolog. Si vreau sa fac analizele inainte de a ajunge la gine ca sa ma duc deja cu ele la dr.

Vreau sa fac asa:
Hemoleucograma
Sideremie
Grup sanguin;
Factor Rh
TSH;
FT3;
FT4
Uree
Acid uric
TGO
Ag HBS
HIV 1/2
Glicemie
Calciu total
Creatinina
TGP
Anti HCV
VDRL
Coagulograma (APTT; PT/INR; Fibrinogen)
Anticorpi anti-Toxoplasma - Ig G
Anticorpi anti-Toxoplasma - Ig M
Rubeola: anticorpi Ig G
Anticorpi anti - Listeria
CMV - Ig G
CMV - Ig M
Chlamydia anticorpi Ig A
Chlamydia anticorpi Ig G
Chlamydia anticorpi Ig M
Herpes 1+2 IG G
Herpes 1+2 IG M

Sumar urina
Urocultura

Ce spuneti, e ok asa sau sa astept sa mi le dea dr? La endocrinolog trebuie neaparat sa le fac ca altfel ma duc degeaba, doar sa ne privim in ochi, ca n-are femeia ce sa-mi dea fara rezultatele de la anilize.

4+

Buna dimineatza foruminelor!

LORI cartofi prajiti la ora 23.30 mmmmmhhhhhhhhhhhhhhh e cam ciudata chestia asta ,dar sa intr-un ceas bun

MRENESCU nu stiu ce sa iti zic ,o sa intre cu siguranta fetele mai stiutoare si o sa iti raspunda

MIHA ai mai facut vreun test,azi trebuia sa mergi la doc,ast detalii.

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata

lore iti tin pumnii sa fie cu ochisori
luciana felicitari pt burtica, sa ai o sarcina super usoara si frumoasa

o zi usoara

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

mihaela te asteptam cu vesti bune , iti tinem pumnii.

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
Noi tot acasa suntem, lucrez de aici, maine insa ma duc la analize inapoi si probabil si la munca. Nu prea as vrea, dar sper sa nu mai am probleme, ufff.

Maria (si restul fetelor interesate), am pus AICI lista de analize pe care o am de la doc meu.

Valicutza, tu in ce faza mai esti? Cand testezi?

Mihaela, nu mai stiu daca ai facut si Surecheck si daca se vede vreo liniuta ceva pe el sau zici de alt test. Tin pumnii!!

curcubeu s-a dat de-a rostogolul la noi in cuib !

Mergi la inceput