Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 16
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita si progresul zilei de azi a fost ca n-a plans deloc nici la gradi, nici acasa... dimineata i-am pus un mickey (ca asa vrea el la prima ora un mickey), si cand sa plecam i-am inchis filmul si el a inchis clapeta de la laptop... n-a protestat, n-a facut istericale, si-a luat cartea (mai noi merge cu carti la gradi nu cu jucarii!!!) si a fost cooperant la imbracat... ptiu-ptiu! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

Simply,mami de fetita frumusica
nyny spune:
| citat din mesajul lui alicredo Azi, David, implineste 2 anisori! Bine ai venit pe lume,puiule! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va invit pe toate sa petrecem cu cele mai bune bucate,cele mai savuroase bauturi...de toate pentru fiecare, special facute si preparate ptr aceasta zi de sarbatoare! ![]() ![]() ![]() ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Ehehe... stiam eu de ce stau pana tarziu. E rost de distractie si de mancare
. Multumim, multumim...

Mamica fericita de Mara si de David
alicredo spune:

La multi ani, Alexandra
La multi ani,Raul!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
simplicity spune:
| citat din mesajul lui atlantique Mie mi-au venit azi niste corpuri noi de mobilier si sunt in plina reorganizare. Alex a fost tare dulce ca le facea semn la domnii care au montat sa nu faca galagie ca se supara vecinul. In rest i-a cam cotrobait prin trusele de scule si s-a capatat cu niste chestii de lemn la care le spunea cuie si a plecat sa isi repare si el una, alta. Voiam sa va intreb daca pufii vostri au intrebari pe care le repeta ca un disc stricat. La 2 ani varul lui avea perioada "de ce", vad ca el intreaba intr-una "ce ete aicea?", "ce ete atolo?", dar continuu. Ieri eram cu el in piata si batea cu degetelele in geamul de la un magazin si "ce ete aicea?"; nu are nici o relevanta daca ii raspund, intreaba in continuare. o dupa-amiaza frumoasa! |
. Ariana vorbeste si ea, nu in propozitii si nu pune inca intrebari(dar e timp si pentru asta Rabdare multa iti doresc

nyny spune:
Eu am somn, da' doar ce m-am potolit cu forfaiala prin casa si am zis intru inainte de
sa vad care e atmosfera p-aici. De fapt cam toata ziua v-am citit dar nu prea am avut timp sa intervin.![]()
alicredo spune:
| citat din mesajul lui nyny Ehehe... stiam eu de ce stau pana tarziu. E rost de distractie si de mancare . Multumim, multumim...![]() ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
... mai torn un pahar?din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
. Ariana vorbeste si ea, nu in propozitii si nu pune inca intrebari(dar e timp si pentru asta Rabdare multa iti doresc ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
subscriu si eu...toata lumea imi zice sa am rabdare ca o sa vina perioada cu "ata ce-i?" ...si o sa ma satur de ea.....eu de abia astept

saracii de ei....cum ar vrea sa stie cum se numesc lucrurile care ii inconjoara , dar nu stiu inca cum sa ne intrebe

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
Incerc sa recuperez, din amintiri...
Bea
stim cum e cu timpul, stai linistita. Cum se spune... Sa-i fie de folos botezul lui Adam! Pupam micul crestin si fratiorul lui ... si mamica
.
Alexa
sorry de vesti proaste de la job. Imi place ca gandesti pozitiv. Ai incredere in continuare, sigur in tot raul e un bine.
Atlantique si noi suntem in perioada intrebarilor. Deocamdata nu a descoperit-o pe "ce este asta? "... doar cand cauta ceva intreba: "udei... Mala.. tina pitina (exact asa cum se citeste si inseamna masina
).. potolu' (microfonul).. mimi aush (Micki Mouse )" etc... sau "e paci mami?"(ce faci mami?) imi place la nebunie cum suna din gura lui
.
nyny spune:
Simply
niste vitamine, ceva care sa te ajute sa suporti mai bine oboseala? Sau niste odihna
?
Sorina, Alexutza imi dau seama prin ce stres treceti cand sunteti contra-cronometru. Sper sa va linistiti cat mai curand. 

Ana
ai ajuns la dr?
Ruxita
ce repede s-a acomodat Kay... si chiar si tu la serv. Vezi ce frumos s-au aranjat toate? Ti-ai facut griji degeaba.
Lorex
cum mai e Bobitza? N-ai aflat de ce face febra?
simplicity spune:
Alicredo multumim de cinste
Sa traiti pana la adanci batraneti fericiti 
Nyny , nu imi trebuie vitamine imi trebuie mai multa buna dispozitie
, am momente cand simt ca nu fac fata pt ca sunt eu mai negativista uneori . Imi schimb dispozitia destul de repede, azi asa maine invers(cand cum, depinde si de conjuctura)