Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

mersi fete,

intre timp am mancat un iaurt, 2 sandviciuri si un covrig urias si parca parca sa mai potolit burtica...

J. merge cu mine la eco azi si mi-a zis sa plecam mai devreme ca se circula super greu iarasi prin Buc., asa ca o sa intru abia pe dupaamiaza..oricum nu am stare sa scriu..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 21s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata burticutelor!

Noi suntem... bine. Ori, la fel. Activi, pulsul tot mare (ceea ce culmea ma mai linisteste pentru ca tare imi era sa nu fie mic si ei sa-i dea pastile de scazut pulsul) in aceasta dimineata, simetric pe atrii si ventriculi. Am luat deja doua pastilute, zic ei ca cam pe seara ar trebui sa inceapa sa ajunga la bebe si sa isi faca, speram noi, efectul.

Intre timp am mai luat o doza de cortizon (sper sa nu ii faca rau cat e asa de micut, citisem ca parca incetineste un pic cresterea...), mi-au mai verificat tensiunea si temperatura si asteptam celelalte doua ecografii ce urmeaza astazi si analiza de sange pentru dozarea cantitatii de pastila magica.

Din pacate nu prea am dormit azi noapte - am incercat sa ma culc pe la 12 ca sa fiu obosita si sa dorm bine, insa am adormit pe la 1 si m-am trezit un pic inainte de 4. Apoi m-am foit doua ore pana mi-am pus un film si am adormit inca vreo ora jumate spre dimineata. Cred ca nu sunt obosita, ca de la atata zacut in pat, cum sa ma obosesc si sa dorm? Elly, chiar nu stiu cum reusesti, si uneori mai tragi un somn mic si ziua.

Si am aflat o veste ex-ce-len-ta. Inca nu sunt decat 90% sigura, insa se pare ca cei 300 de euro zilnici erau pretul ce trebuia sa il platesc in caz ca nu eram asigurata. Cu cardul meu de asigurare european trebuie doar 20% din cei 300. Siiii... asta nu e tot. Daca sunt insarcinata, incepand cu luna a 6-a asigurarea acopera costul 100%. Deci, practic, e gratis!!! Ceea ce ar fi genial! Si nasterea sunt aproape 100% sigura ca e tot in aceleasi conditii, deci gratuita. Am inceput eu sa citesc aseara pe net mai multe informatii, pentru ca prea absurd mi se parea pretul asta pentru un francez de rand, asigurat.

Acum, nu stiu ce urmeaza, cat ma mai tin aici si cat nu, daca e indicat sa raman spitalizata pana la nastere ori dupa ce se stabilizeaza ma pot intoarce la lucru si sa merg la consult la 1-2 zile... Chiar nu stiu, cred ca nici ei nu stiu inca. Mai astept vreo doua zile sa vedem cum evoluam si apoi ii intreb despre planurile de viitor.

Si acum, dupa ce v-am povestit pana v-am plictisit, sa vad ce-mi mai amintesc...

Irina, multa bafta pe azi! Sa fii sigura pe tine, fara emotii, sa nu-ti faci griji de zapada ca e curatata pe drum (ma gandesc). Si eu am luat carnetul in ianuarie si ningea rau dar nu am avut nici atunci si nici mai apoi complexul: vaaai, e iarna, ce greu e de condus!. Si sa te-ntorci soferita .

Blanca, bafta multa la morfologica, sunt convinsa ca are sa fie bine. Fii fara grija, am acoperit eu deja procentul de 1% de pui cu probleme cardiace in odiseea asta . Pot chiar sa ma mai duc si pe la altii pe la odisei, ca noi nu suntem aici chiar 100.

Aever, parca-l aud pe taica-mio comentand la rochia ta. Sotul meu isi spune parerea foarte discret si doar daca il intreb direct. Si daca e negativa (ceea ce nu se prea intampla pentru ca suntem cam cu aceleasi gusturi), o incheie cu "Da' nu conteaza, tie sa iti placa!". Si tare imi place asa cum e.

Dar nu ne mai tot promite si pune-ne o data poze cu toate rochiile si bijuteriile .

Diana 26+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Succes la morfo Bia!!! Herghelegiu chiar e the best! Eu nu am prins loc si saream de perioada cand trebuia sa o fac deci am mers la medicover la alt doc...care m-a enervat grav ca a tacut o ora de am zis ca are baby ceva si mai sa imi stea inimaEu sunt obisnuita cu doc meu care e mai ceva ca un prieten, explica, glumeste, raspunde la orice intrebare, chiar ma roaga sa il mai intreb ce alte neclaritati mai am, e mereu bland si dragut...Asta era un ursuz care mi-a pus hartiile in brate dupa o ora(ce-i drept eco l-a facut bine) si a zis: e foarte bine. nu are probleme, o zi buna!
Andreea ce frumos!!! Doamne ce as mai organiza si eu inca o data nuntaCumparaturi, planuri, aranjamente de fapt stai ca in curand ma apuc de botez:))))))))))
Ella cat de tare, si eu am facut gogosehele ieria fost prima mea pofta de graviduta si nu vroiam cumparate
Tinem pumnii la carnet, Irinaaa!!! hai ca nu e greu...important e sa il impresionezi pe domnu politist cu burtica Doar nu va priva o graviduta de cele necesare deplasarilor unui bebe mic la parc, gradi, doctori etc :))))))) Fa-i cu capu!!! Eu asa nu am luat niciodata amenzi desi m-a oprit si ptr 190 km/h pe autostrada...zambesc suav, ma pretind blonda interior siiii ridic timid din umeri:))))))))) injura in gand si te lasa sa pleci (cheia fiind sa nu ai vreun barbat cu tine in masina!)

gogosica pe druuum 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mirciulica si ptr mami lui multe floricele

Oana cu Bebe Tudor 25 +

Mergi la inceput

Da da daaaa pupam burtica lu' Mirciulica aia grasana si sustinem mamaica pe ritm de samba sa se regleze si inimioara in tempo
Mai dar azi nu da nimeni un ceai, o cafea, o ciucalata, ceva???puey e frumos? Hai ca as bea ceva cald dat fiind ca erau fiiix -14 grd cand m-am urcat in masina sa vin spre muncaPartea buna a fost ca s-a speriat lumea si nu au mai iesit asa multi cu mashi azideci mai liber!!!

gogosica pe druuum 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

multumesc fetelor! soferita pe jumatate, ca azi a fost sala si orasul peste 2 saptamani va fi le place sa ma tina in suspans.
Am pus poza pe FB cu patutul lui bebita
Ca tot am vrut sa-ti zic si am uitat, Andreea, cum nu te simti frumoasa ca si graviduta? Tu n-ai vazut ce frumuseti avem pe FB? Cu 2 exceptii (Anxy si Cori, ca ele-s fotomodele) avem niste burtici Ioana ne-a intrecut pe toate cu burtica ei rotunda.
Stii ca celebrul tablou, Monalisa, are ceva misterios, zambetul ei, datorita faptului ca era insarcinata.

Irina 26+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Buon deci sa dea Irina ca ea are semi carnet :)))))))))) FELICITARI!!!
hmmm Monalisa era insarcinata? ia uite Dom'le si astia zic ca mancase un Big Mac Giiizase ca mi se face rau numai daca ma gandesc la fast food
Si apropo de poze ...dupa ce trec de roseala din obraji...va impartasesc faptul ca am mai crescut si noi adica burtica dar azi chiar il pun pe iubi sa imi faca poza sa se vada bine!

gogosica pe druuum 26+

Mergi la inceput

msss, dar am dat de dimi pe la 7 si ceva, cred ca nu ai observat

Mergi la inceput

Mea Culpa!!! Ai dreptate, shefa! Eu ma trezesc mai tarziu si l-am ratat Mi-am scurtat programul la 6 ore deci incep la 10 si termin la 4 Si creeeed ca am citit cu ochii impaienjeniti dimi

gogosica pe druuum 26+

Mergi la inceput

nu-i nimic, pt tine, ca tot suntem colege de suferinta in 4 mai, mai dau o data, naaa sau ce vrei tu (desi la ora asta, a cam trecut cafeaua )

Mergi la inceput