Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am pauza la scoala
Inapreda, multumesc mult pentru povestioara aia, e prima data cand o citesc, ce chestie, de obicei nu gust povestioarele "cu talc/ moralizatoare" dar asta e atat de simpla si adevarata...am bagat-o la cap!
Andiaroro, deloc nu ma supar, ce crezi, ca eu nu am simtit ca am dat-o in bara, oho, si inca cum Uite, chiar observ ca tu si cand vrei sa "faci observatie/ sa critici" o faci atat de elegant incat mai ca nici nu se vede ca e o critica. Bag si asta la cap! Nu sunt Taur decat la figurat, cand vad roshu falfaitor, la propriu sunt o Scorpie dezlantuita...nu tot timpul, normal ca nu sunt un peckinez care fierbe tot timpul, dar cand o comit, o comit.
Nu-mi pun cenusha in cap ca "sa-mi recastig popularitatea" ci pentru ca sincer imi pare rau. Stiu ca sunt gauri in gard, poate putem face alt gard in timp, nu stiu...
Olishka, o saptamana mi se pare foarte putin...adica dupa o saptamana vei ramane singura cu copiii cam 8 ore pe zi? Asta e o perspectiva care m-ar speria si pe mine

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor pricepute in decoratiuni interioare, am nevoie de un sfat: considerati-o ca o noua tema. Bag eu mana-n foc ca de data asta nu se vor mai crea conflicte!Am un spatiu de decorat de la zero. Este vorba de camera Evei, de 12 mp, forma patrata, deci 3.5 pe 3.5 m. Vreau mobilierul asta: www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50080315/" target="_blank">divan, www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70141855/" target="_blank">dulap de haine, www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20067829/" target="_blank">comoda. Pe jos parchet alb, cu striatii lemnoase, usor antic. Covorul l-as vrea mare (2/3), maro cu turcoaz. Si acum dilema mea: ce culoare sa fac peretii? Vreau o culoare nebuna, care sa intre in contrast cu mobilierul alb. Any ideas? Ca sa va ajut, va spun ca in hol am tapet negru cu argintiu si covor turcoaz, fotolii de ratan culoarea untului topit. Dormitorul e pe verde olive (un perete) si un verde apropiat de alb (ceiallti). Bucataria e pe rosu. Ce vreau sa subliniez este ca nu fug de culori. Any help?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu m-am trezit azi-dimineata trista tocmai pentru ca aseara am ramas fara reactie...dar, efectiv, m-am simtit atat de dezamagita de ce s-a intamplat, incat nici nu-mi gaseam cuvintele. Pisigri, sa stii ca in cazul meu nu e vorba nici pe departe de aprobare tacita, dimpotriva, m-a deranjat mult modul in care a reactionat Ilinca si in legatura cu cele spuse de tine si in conflictul cu bebe_strumph.O sa ma refer la cel din urma, fiindca sincer m-a marcat. Nu-i gasesc scuze nici lui bebe-strumph, fara indoiala ca a avut partea ei de vina, dar reactia Ilincai mi s-a parut complet disproportionata si nedreapta. Ilinca, m-a deranjat mult faptul ca te-ai folosit de opiniile unei alte persoane pentru a-ti valida atitudinea, persoana careia (vezi Shasa) eu consider ca i-ai inselat increderea in momentul in care ai prezentat pe forum marturisiri pe care aceasta ti le-a facut in particular. Bun, inteleg, esti colerica, te-ai infuriat, dar a plasa intr-un conflict o persoana care nu are nimic de-a face cu el mi se pare gresit, indiferent de temperament.Apoi, apelativele si tonul pe care le-ai folosit mi se par complet nepotrivite pentru un om despre care stiu cu certitudine ca nu e certat cu civilitatea. Ma bucur totusi ca, gandind la rece, ti-ai dat seama ca ai gresit, asta arata ca latura ta buna nu poate fi anihilata de rabufnirile de moment. Imi doresc ca observatiile mele sa nu fie motiv de cearta, insa, daca supara, nu refuz dialogul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Pe Pisigria a durut-o lipsa aceleiasi unitati de masura...Pentru ca Ilinca va e simpatica si Bebe nu e "populara", i-ati acordat circumstante atenuante. Si nu e corect... Eu imi reprosez ca am adormit aseara dupa ce citisem mesajele Ilincai, fara sa apuc sa zic ce o sa spun acum mai jos, ca poate lucurile ar fi avut o alta turnura si Pisigria nu s-ar fi simtit singura. A nu se intelege ca am fost de acord cu Bebe. Nu sunt de acord cu nicio persoana, cand jigneste o alat persoana sau isi permite sa intre cu bocancii in viata personala. In niciun context!

Andiaroro, ai mare dreptate ca de obicei si spui lucrurilor pe nume intr-o nota eleganta si cu bun simt , eu recunosc ca am judecat situatiile subiectiv din mai multe motive si mi-e ciuda pt asta dar nu sunt de acord sub nicio forma cu manifestarile de genul acesta indiferent din partea cui vin!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu nu vreau sa plece nimeni de la club! stiu, suna a la Goe, vorba Inei, dar nu e pacat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor pricepute in decoratiuni interioare, am nevoie de un sfat: considerati-o ca o noua tema. Bag eu mana-n foc ca de data asta nu se vor mai crea conflicte!
Am un spatiu de decorat de la zero. Este vorba de camera Evei, de 12 mp, forma patrata, deci 3.5 pe 3.5 m. Vreau mobilierul asta: www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50080315/" target="_blank">divan, www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70141855/" target="_blank">dulap de haine, www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20067829/" target="_blank">comoda. Pe jos parchet alb, cu striatii lemnoase, usor antic. Covorul l-as vrea mare (2/3), maro cu turcoaz. Si acum dilema mea: ce culoare sa fac peretii? Vreau o culoare nebuna, care sa intre in contrast cu mobilierul alb. Any ideas?
Ca sa va ajut, va spun ca in hol am tapet negru cu argintiu si covor turcoaz, fotolii de ratan culoarea untului topit. Dormitorul e pe verde olive (un perete) si un verde apropiat de alb (ceiallti). Bucataria e pe rosu. Ce vreau sa subliniez este ca nu fug de culori.
Any help?

Mie imi place verde...dar intreab-o pe Eva ce culoare vrea: mov, portocaliu...

PS: mie nu imi place mobila de la Ikea. Dar gusturile nu se discuta. mai bine zic nu imi plac canapelele de la Ikea. Mi se par scumpe si proaste si pe deasupra arata si nasol.

ce ai ales tu acolo mi se pare foarte dragut si englezesc. chiar potrivit pentru Eva (te vad pe tine in mobila aia). pretul insa, ma da pe spate rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu nu vreau sa plece nimeni de la club! stiu, suna a la Goe, vorba Inei, dar nu e pacat???

Nici eu nu vreau !!! Si nu imi place atmosfera asta deloc !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Aoleeeeu!!!
Ce-a fost, mai, cu planetele ieri? Mi-a zis ea soacra-mea ca, valeu, intra Neptun in Pesti , dar n-am stiut sa traduc !

Ia luati aici de cititi, ca zice si despre cum se domoleste fiecare : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002026148376#!/media/set/?set=a.291319964240204.64079.278052178900316&type=3

Acum, gluma, negluma, Pisigri, daca pleci de la club, imi rupi sufletul, TU, sa-ti iei jucariile si sa pleci????

Ca s-au porcait Bebe cu Ilinca, eu pot trece cu vederea, ca le cred si pe ele doua capabila sa faca asta. Eu aveam in copilarie o prietena, vecina, cu care ma spucam printre gard bine de tot, apoi ne convocam una pe alta in drum, in fata portii, ne luam de par, si ne dadeam la gioale. Pana transpiram. Dupa care, sedeam una langa alta pe iarba, plangeam oleaca, ne netezeam parul si hainele, si faceam programul de joaca pt dupamiaza respectiva. Mereu sunt cu gura pana la urechi cand imi amintesc .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eva vrea roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Anamariame, visul meu de cand eram burtoasa, a fost sa-i tapetez lui bb camera, in culorile curcubeului (sau aproape). Dar fiind chiriasi de meserie, n-am avut posibilitatea asta, si am ramas neimplinita: benzi de tapet, de cat au ele, 50cm, 70cm, nu stiu, in culori uni, aprinse, desfasurate orizontal, de jur-imprejurul camerei. Si culorile benzilor astora sa alterneze pe vericala, nu neaparat ROGVAIV, pot fi si mai putine culori, dar ideea cam asta ar fi. Si cum ai ales si mobila alba, in mintea mea chiar nu mai e loc de alta varianta .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput