Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aseara am vrut sa mai dau cate o pt PISIGRI si ILINCA dar mi-a pierit cheful asa ca le dau florile acum sa le insenizeze ziua

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si inca ceva, si ma duc...de tot, probabil, de la club. Ca tot mi-ati zis ca-s justitiara si ca nu pot sa tac in caracterizare.

Exact ce ai simtit tu citind aluziile lui Bebe am simtit eu ieri, citind cel 10 rinduri de interpretare pe care ai dat-o tu detaliilor intime si personale pe care am ales sa vi le impartasesc pentru ca M-AI INTREBAT. Exact asta. Ca s-a stat la cotitura ca sa mi se "dea in cap". ca mi se pun etichete de catre cineva care, la naiba !!! m-a vazut pina acum in 5 poze pe net. Si totusi imi amintesc ca m-am exprimat altfel decit ai facut-o tu fata de ea...
Si in plus, si scuzele tale - mereu aceleasi, ca esti un temperament vulcanic, ca te-ai grabit si de-aia nu te-ai exprimat corect etc, sunt la fel de penibile si "de necrezut" pentru mine, legat de incidentul de ieri, ca si "scuzele" pe care le are bebe_strumph pentru indrazneala de a fi scris ceva, orice, despre tine.

Poate bebe nu e doctor honoris causa, poate ca scrie mai degraba pe model "chat" decit pe model "forum", i s-a atras atentia deja si s-a corectat, s-a controlat, s-a "indreptat". Nu cred ca e singura care scapa typos sau greseli de ortografie si nu cred ca e singura care nu musteste de eruditie din fiecare postare. Dar daca ai avea rabdare sa o citesti, sa stii ca la fel ca oricare dintre noi, scrie si lucruri interesante, si small talk plictisitor.

Lucrurile pe care i le-ai spus au fost urite, foarte urite, si imi pare rau ca nu ti-a citat mesajele ca sa ramina aici si pentru celelalte fete de la club care poate ar fi vrut sa citeasca. Nu de alta, nu, dar daca tot ne facem caracterizari unele altora, poate ar fi interesant sa se vada pina unde poate merge diferenta dintre exprimarea reala si cea virtuala. O zic si eu, ca am citit-o de la fetele care te-au intilnit live, ca in realitate nu esti asa aprinsa si vorbareata ca aici...sa astept si eu niste epitete intre ochi?

CORECT era sa iti lasi mesajele asa cum le-ai compus, si sa ti le asumi, nu sa le editezi, sa ramina jumatate din discutie si jumatate din vorbele ce le-ai putut arunca. Macar mesajul pe care l-am sters eu spunea despre mine ceva ce poate avea importanta in viata reala, sa spunem ca aveam o justificare, am ales sa il sterg pe ala si nu pe celelalte (care pina la urma povestesc ca mi-am inselat sotul) din motive foarte bine intemeiate. Tu ai ales sa le stergi ca sa nu vada tot "boboru' " ce ai fost in stare sa ii spui unei alte colege de aici de la club.

Cu asta am terminat, dar ma tem ca am terminat de tot. Mi se pare cumplit de nedrept punctul in care s-a ajuns cu discutia si mi se pare si mai nedreapta alegerea fetelor de a-i da dreptate tacit Ilincai (indiferent daca au apucat sau nu sa ii citeasca mesajele de aseara), cind de fapt bebe_strumf a fost cea jignita, mult mai mult si mai nemeritat decit gafase ea initial.

V-am pupat si va urez "drum bun" in continuare, indiferent incotro se va indrepta "clubul..."...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Novus, de cand imi venea sa te intreb ceva si tot am uitat: am constatat cu mirare ca avem si noi Lidl (eram sigura ca nu:))) Stiu ca tu esti "experta" in asta: ce-mi recomanzi de acolo, dupa ce sa ma uit? Ce merita sa fie cumparat de la Lidl, ce e mai de calitate si mai ieftin ca de ex. la Real sau Kaufland? Au vreo marca proprie buna?

Au multe produse de calitate, marca lor proprie eu mai iau smantana si iaurt, mie imi plac si articolele pt copii, au seturi de 2 bluzite sau pantaloni de bumbac,f calitativi si la pret bun, pijamalele imi plac iar, dresuri am mai luat de acolo, ce-i drept astia nu au fost super calitativi ca s-au largit tare, body-uri au de obicei, ce sa zic, fata de Real imi plac mai mult articolele pt copii ca eu la astea ma uit cand merg acolo
Sapatamana asta e saptamana asiatica, trebuie sa ajung si eu pe acolo sa iau ceva sosuri

Mergi la inceput

PISIGRI, ba eu te rog DIN SUFLET sa nu pleci niciunde
Discutiile intr-adevar au luat o turnura gresita si nedorita dar cred ca pot repara chiar daca au ranit ff tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, iti inteleg supararea; inteleg si ca faptul ca eu nu vreau sa pleci nu "atirna" greu cind tragi linia si aduni dar, te rog, daca poti, sa te gindesti la:"bucurosi le-om duce toate/de e pace, de-i razboi".

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mesajele le-am editat tocmai fiindca dupa ce mi-a trecut nebunia mi-am dat seama ca au fost foarte rautacioase si mi-a parut foarte rau, chiar nu am putut sa dorm toata noaptea, stiu ca asta nu indreapta lucrurile si ca odata cuvintele aruncate nu se mai pot lua inapoi, dar am vrut sa le iau macar asa, ca o reparatie pe sfert, nu fiindca mi-ar fi fost rusine de bobor, boborul oricum a vazut ce mi-a putut capul. Dar asta e adevarul, asa cum tu esti echidistanta si rationala, controlata, eu sunt impulsiva si ma arunc ca proasta, recunosc, apoi imi pare rau, dar cum spuneam asta nu sterge cu buretele nimic. Asa cum sunt eu apriga in latrat de fapt sunt mai putin mizantroapa decat tine, faptul ca te exprimi intotdeauna politically correct nu inseamna ca tu nu gandesti anumite lucruri, doar ca self-control-ul tau e mai mare si pari mult mai corecta.
Iar fetele chiar nu m-au aprobat tacit, eu una am simtit dezamagirea lor fata de mine si m-am simtit foarte prost, foarte vinovata si sperg sa sterg in timp impresia pe care am creat-o.
Stiu si eu ca bebe-strumf e o tipa simpatica, de gashca, stiu ca e o mama minunata, stiu ca e vesela si inimoasa...am vrut s-o ranesc si pe moment m-am simtit racorita ca "am pus-o la punct", am fost josnica. Regretele mele sunt sincere. Stiu ca intr-un fel voi fi inteleasca fiindca am mai avut discutia aia in care multe recunosteam ca spunem la manie lucruri groaznice, mai ales apropiatilor. Si eu am cazut in pacatul asta de multe ori, inclusiv fatza de mama mea, ganditi-va ca si ei i-am spus uneori lucruri oribile si pe care de fapt NU le credeam dar aveam momente de manie oarba, diferenta era ca ea stia de aceasta...nebunie a mea, stia ca e un fel de "temporar insanity" sau cum se spune. Voi puteti crede ca de fapt asa sunt de fapt, ca cred tot ce arunc la suparare, dar numai eu stiu ce rau imi pare cand ma trezesc din spume.
Stiu ca "relatia" noastra, pisigri, a luat o turnura urata in ultimul timp, am explicat de ce, dar stiu ca nu crezi. Eu te rog sa nu pleci din club, jur ca nu voi mai cauta scandal niciodata, chiar imi pare rau de cum au degenerat lucrurile. M-au suparat unele chestii la tine dar singurul lucru care conteaza pentru mine acum e modul in care ai fost alaturi de mine cand cu Manole, stiu ca fiind o fire suspicioasa nu vei crede, dar asta e adevarul, m-am racorit prosteste pentru niste nimicuri dar acum sunt dispusa sa-mi rascumpar pacatele, daca se mai poate. Poate am toate defectele posibile, dar ipocrita nu sunt, te rog sa ma crezi.
Merg la scoala:(

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hai ca sparg io tacerea de gheata.
Am facut si chec cu coaja de portocale si ceai tot cu coaja de portocala (am zi de carbo' )

A fost odata un baiat ce avea probleme in a-si controla furia. Intr-o zi, tatal sau i-a dat un sac de cuie si i-a spus ca de fiecare data cand va fi nervos, sa bata un cui in gardul din spatele casei lor. In prima zi baiatul a batut 37 de cuie in gard. In decursul urmatoarelor saptamani, pe masura ce a invatat sa-si controleze mania, numarul cuielor batute zilnic in gard a inceput sa scada. Copilul si-a dat seama ca e mai usor sa isi controleze furia decat sa bata acele cuie in gardul din spatele casei.

Intr-un final a venit si ziua in care baiatul a invatat cu adevarat sa isi controleze emotiile si nu si-a mai pierdut deloc firea. Cand i-a spus tatalui sau, acesta a sugerat ca acum baiatul sa scoata un cui din gard pentru fiecare zi care trece in care copilul nu isi pierde deloc cumpatul. Zilele au trecut si copilul a putut intr-un final sa-i spuna tatalui ca toate cuiele au fost indepartate.

Tatal l-a luat pe fiul sau de mana, au mers impreuna la gard si tatal i-a spus fiului:
"Ai facut treaba buna, fiul meu. Acum uita-te la toate aceste gauri din gard. Gardul acesta nu va mai fi niciodata la fel, niciodata ca inainte. Cand spui lucruri grele la manie, acestea lasa cicatrici adanci precum aceste gauri. Atunci cand bagi un cutit intr-un om, poti apoi sa il scoti... dar nu conteaza de cate ori vei spune "imi pare rau", rana va ramane mereu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu stiu, daca sparg gheata sau dau mai tare pe "ger"....
O sa ma arunc la un mesaj, pe care nu am timp sa-l bibilesc, ca-mi iau urechea si plec in 10 min la muzica cu Alex si Alexandra ca vecinu nu poate azi.

Pe Pisigria a durut-o lipsa aceleiasi unitati de masura...Pentru ca Ilinca va e simpatica si Bebe nu e "populara", i-ati acordat circumstante atenuante. Si nu e corect... Eu imi reprosez ca am adormit aseara dupa ce citisem mesajele Ilincai, fara sa apuc sa zic ce o sa spun acum mai jos, ca poate lucurile ar fi avut o alta turnura si Pisigria nu s-ar fi simtit singura. A nu se intelege ca am fost de acord cu Bebe. Nu sunt de acord cu nicio persoana, cand jigneste o alat persoana sau isi permite sa intre cu bocancii in viata personala. In niciun context!
Cu riscul de a se supara pe mine Ilinca pe vesnicie( eu o iubesc f tare pe unele tronsoane), ii spun ca nu exista o scuza in faptul ca esti un Taur coleric. Bineinteles, ca am si eu motivul meu personal in a spune asta (in toate avem ceva personal): posed une bucata barbat ca Ilinca si, oricat am tinut eu discursuri tot mai da cu bata in balta cateodata, dar s-a redresat enorm in timp....deci, prin punctele esentiale, se poate.

Mai am de zis, dar nu mai am timp, asa ca ...arunc bomba si plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumesc fetelor Nu stiu ce a fost aseara cu mine (de fapt asta noapte/dimineata). Dupa ce cu greu l-am adormit pe David pe la 1, m-am dus sa-mi fac, in sfarsit, o baie in liniste fara sa ma streseze cineva. Cand am iesit din baie am inceput sa ma creia o pauzasc si mi-am dat seama ca este ff tarziu, iar apoi m-a luat asa un val de caldura, caci ma gandeam eu ca n-o sa mai am timp nici sa fac o baie, ca dupa ce o sa-l adorm pe David o sa trebuiasca sa-l preiau pe asta micu si tot asa Dar mi se facuse asa rau ca nu mai vedeam nimic, a trebuit sa ma asez Si numai ganduri tampite aveam in cap...Astazi insa mi-am revenit si vad lumea cu alti ochi. Si iar nu mai am rabdare sa nasc, caci ma dor toate alea, pana si in fund ma doare

Ilinca o sa am ajutoare, pe mama si pe soacra, o sa fie super bine. Mama o sa ma ajute cu bebe si soacra cu David si curatenia. Dar asta o sa fie la inceput si o sa dureze maxim o saptamana. Dar este bine si-asa. Oricum cred ca o sa ma enerveze la un moment dat, amandoua pe capul meu, dar bineinteles ca avantajele sunt mai multe.

Ilinca pentru ultimul tau mesaj. Pisigri, bebeshtrumf sper sa nu va retrageti. Toate-mi sunteti dragi si n-as putea (nici nu as vrea) sa iau partea nimanui

Ina stiu povestioara, am citit-o mai demult la scoala. Este foarte frumoasa si adevarata.

La noi este un frig in casa cum n-a fost niciodata...Caloriferele nu mai fac fata si nu stiu de ce 2 dintre ele nu mai functioneaza. Nu-mi placeeeee!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pentru ca ne-a provocat pisigri (si bine a facut), imi spun si eu parerea. In general, nu prea am ce sa caut intr-o discutie atat de aprinsa si mai ales pe un subiect care nu ma priveste. Din experienta stiu ca de fiecare data pici prost cand faci asta. Eu sunt exact opusul Ilincai, cand ma supara cineva, intr-o prima faza tac dar astept si cu urmatoarea ocazie atac, insa o fac cu foarte mult calm si calculat. Eu nu ii pot intelege pe cei ce arunca vorbe urate la nervi, nu am facut-o niciodata, desi poate mi-as fi dorit. Insa, mi-au fost spuse astfel de vorbe si e dureros...Parerea mea este ca amandoua ati gresit, si asta o stiti si voi. Nu as fi putut proceda asa cum ati facut-o voi indiferent de papucii pe care i-as fi incaltat, fie ai Ilincai, fie ai lui bb strumph. Dar suntem diferiti si uneori tocmai asta este farmecul! As vrea sa pot spera ca veti trece peste, dar sincera sa fiu, nu cred ca e un conflict care sa poata fi trecut cu vederea, ci doar acoperit de praf.

Mergi la inceput