Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

CICINEATA FELICITARI!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!

My Lady ce spui tu acolo, ma asteapta si pe mine. Dar vad multe exemple in jur si stiu sigur ca va trece. Dar trebuie sa fie greu sa vezi sufletelul tau suferind.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Fetelor care au MAREA INTALNIRE maine: BAFTA SI SA IASA CU BINE BULGARASII DRAGALASII!!!

O fi fost ceva ieri ca si eu cu sotul am discutat pe teme financiare, privitor la viitor si numa' m-am necajit. Mai nou imi spune "buzata" si "pistruiata". Stiu ca nu o face cu rea intentie de aia nu ma mai supar si pe tema asta.

Azi am cumparat o suzeta si o spuma de baie pt bb. Un sarafan cu bluzita si o jachetica . Ieri am cumparat un pachet de pampers si servetele umede. Am aproape totul pregatit, dar inca nu am reusit sa cobor in casa mini-patutul sa il spal si sa il montam. Ar cam trebui ca vine pitica si nu are unde sa doarma. Sa astepte si ea pana e totul gata

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Fetelor, ce credeti? Acum am terminat de montat dulapiorul. Si asta nu e tot.... Nu am mai facut mancare. Am bagat niste super sanatoase mezeluri pe la jumatatea asamblarii dulapiorului si acum cred ca mergem la culcare, desi nu imi e somn neam.... Ce o sa fac eu cand vine bebe daca o sa raman asa iresponsabila?????

Bulinutza, mai ai un pic si gata

Va pup,

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

ehe, ane-marie, eu sper sa nasc totusi inaintea voastra. In plus eu sunt cu contractii de cateva zile, deci poate poate ca nasc totusi in irmatoarea saptamana. Desi la mine e lichid cam mult si nu prea lasa bebelina sa coboare suficient. Dar vedem... Pe bebe in infasa doar daca nu duci hainute, altfel iti imbraca copilul cu hainutele tale. Eu am pus 3 schimburi pentru fata. Pijamaua e inutila, nu ai cand sa o porti. Eu am luat si 2 pachete de vata, unul mic pentru travaliu, unu mai mare pentru dupa - poate nu au pe stoc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

AdrianaBuc Azi am vazut ca tu esti deja in 38 +, eu abia am intrat in 38 de saptamani , sa dea Dzeu sa nasti atunci cand trebuie, cand e momentul si cand vrei tu .
Am fost si eu azi la cabinet la control, si am asteptat vreo 2 ore , cu 2 min inainte de a intra in cabinet a iesit dr. si s-a scuzat dar a trebuit sa plece la o nastere in maternitate , asa ca i-am spus ca o sa il astept ... ; dupa ce s-a reintors am intrat la consultatie, si s epare ca bebelina este ok , are deja 3.200 kg desi si am auzit pe aici pe forum ca mai e si cu eroare ecografia asta referitor la greutatea bebelului, mi-a spus ca ne vom vedea miercurea viitoare asta in cazul in care nu nasc pana atunci.. pt ca deja am contractii, crampe si dureri de spate si a spus ca oricand se poate sa nasc... incep sa am emotii.. dar am incredere ca o sa fie bine.

AdrianaBuc vata am luat si eu 2 pachete si tifon si sper sa nu uit de foarfeca , Olishka multumesc ca ai povestit despre ce ai pus in bagaj , am confruntat cu ceea ce am eu in al meu si se pare ca am omis unele lucruri... pe care o sa le cumpar maine, la fel si kitul de epidurala tot maine il cumpar si pe ala.
Eu mi-as dori sa nasc la sfarsitul saptamanii viitoare pt ca nu mai am rabdare si imi este din ce in ce mai greu cu burta, am luat aproape 20 kg in greutate , abia astept sa scap de burta, poate suna urat ceea ce spun dar mai mult imi doresc sa o vad pe bebelina mea in brate pt ca deja nu mai pot nici sa dorm , nici sa merg :(

O sa merg in pat acum ca simt cum se misca , o simt intre picioare .

Fetele care nasteti maine , adica azi ca deja suntem in 1 februarie. va urez nasteri usoare ca niste fulgi de februarie si multa sanatate !!!!

va

Ane cu Maria Evelina + 37 weeks

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Anne Maria - referitor la

"Suuuper! poate ne "brodim" toate 3 la Filantropia in aceeasi perioada , sa nu zic aceeasi zi ca nu cred ca ar fi prea bine :)
Oare ar face fata domn Dr. ? :D
Eu cred ca da.De noi nu mai zic , sigur facem fata :)"

vedeti sa nu va "brodati" !

37+ cu Eva Georgiana

Anca scz dar nu prea am inteles ce ai vrut sa spui ..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara dragelor

Felicitari Marysa!!! Ce rapida ai fost. Pana la urma a hotarat bebe cand vrea sa vina, degeaba v-ati facut voi atatea planuri. sa fie sanatoasa micuta si sa te refaci repede

Happymummy multi de incurajare. Sper sa va acomodati cat mai repede si sa mai dispara din gelozie. Cu timpul va fi mai bine. Eu acum incerc sa ma incurajez si pe mine caci nu stiu nici eu cum o sa fac fata cu 3, dar am macar noroc ca o sa stea soacra si mama primele zile cu noi. O sa fie distractie maxima

Cristina, la fel va doresc si voua Aaaa si nasol tare asta cu indigestia, mai ales acum Numai asta iti lipsea... Sanatate multa

Iaura este tare frumusica printesa ta si nu mai zic ca este dementiala in blugi I-am luat si eu lui Leon, dar mai maricei.

Adriana, Anamaria, eu nu merg saptamana aceasta la dr caci mi-a zis ca totul este ok si sa ne vedem abia la 38 de sapt. M-a intrebat unde vreau sa merg pt consultatie si am ales tot clinica, tocmai ca nu vreau sa stau prea mult pe holul spitalului (desi data trecuta nu cred ca am stat chiar asa mult).
In bagaj am pus asa:
- in bagajul de travaliu : o camasa, trusa epidurala, papuci, chitul de recoltare celule, elastic, strugurel, o apa
-in bagajul mare: 2 camasi, halat, tampoane de la Chicco (care sunt ff faine), pampersi, tampoane sani, servetele umede pt sani, servetele umede pt bebe, garmastan, bepanthene, galactocil, apa, chiloti, sosete, periuta, pasta, sapun, hartie igienica, gel de dus, prosop, perie si mai trebuie sa spal sutienele pt alaptat (am gasit la h&m f faine) si sa pun si hainutele lui bebe (care inca nu sunt calcate ). Cam atat imi aduc eu aminte.
Am mai cautat sa cumpar folie din aceea pt wc, caci am o mare problema si nici nu cred ca o sa pot sa fac din picioare. Nu am gasit insa. Data trecuta am avut, dar nu mai stiu de unde am luat. Stiti voi ceva?
A si mai trebuie sa pregatesc incarcatorul si actele.

Mrg sa stii ca era destul de usor carutul si f practic. Mie mi-a placut.

Noi ne-am hotarat pana la urma la Stoke si l-am cumparat astazi. Mai trebuie sa cumparam placa aceea pe roti pt David.

Astazi am fost si la spectacol cu Dan Puric, a fost f fain Prea curand nu cred ca mai merg undeva, desi a luat sotul 2 bilete pe 12 la circ de soleil. Cred ca fac cadou biletele caci eu vreau sa nasc pana atunci

Fetelor ce gasca ati facut pentru miercuri Maine avem treaba serioasa, scoatem majoretele.

Aerlilian mesajele tale le ador

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Olishka multumesc inca o data pt lista cu necesar pt maternitate.
Pe mine nu m-a intrebat unde vreau sa merg la urmatoarea consultatie dar m abucur ca a ales dansul, pt ca mi se pare mai convenabil sa merg la maternitae, si sper s anu astept prea mult acolo, o sa urmez si eu exemplul Adrianei si am sa il sun cand ajung la maternitate.

Aaa am uitat sa va-ntreb daca v-a dat sa faceti analize la sange, eu azi cand am fost, mi-a spus ca treb sa vin cu rezultatele miercurea viitoare , oof sper sa reusesc sa le fac pana atunci.. ,iar rezultatul de la streptococ si secretie au fost foarte ok, nu cred ca le mai repet.

va

Acum chiar ma duc la culcare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

HAI Suzieq, Kraluca, Danezza!!! sa aveti nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

HAI Suzieq, Kraluca, Danezza!!! sa aveti nastere usoara!!!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Astept vesti de la fete!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 38s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

abia astept sa vad ce au facut camaradele mele de clexane ,oare pe cine o sa anunte fetele ca au nascut?

Incerc azi sa iau legatura si cu marisa sa vad ce face.

Mady papusica ta s-ar potrivi cu printul meu,si sa sti ca si al meu mai face scaune moi si am crezut ca e diare dar la noi s-a intamplat dupa ce am mancat de 2 ori in zile diferite o mandarina.

Fetelor sper ca n-ati ras prea tare de noi sa nu ne dati la opc oricum acum am inteles ca bebelusi sunt perfecti dar uni parinti sunt defecti.

Sara ce mai faci?

Sofia e super bine gandit meniul tau cam asa mananc si eu si chiar slabesc insa nu o sa ai timp sa mananci la orele alea eu mananc cand apuc dar parca am mai multe fripturi eu in meniu.

va las eu invat acum la mate ca am intrat in sesiune ,nu dati cu rosii da tre sa termin facultatea

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput