Gravidute cu tromobofilie -cap 11-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

mersi musette-am trecut pe lista cu intrebari si problema asta.sa vedem ce spune dr.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Valy si Musette, la inceput aveam si eu secretii foarte apoase, mereu ii ziceam la doctor sa nu pierd apa, dar el verifica lichidul pentru linistea mea si imi zicea ca e o reactie alergica la progesteron, la 17 saptamani mi l-a scos (placenta se prezenta bine si bebe la fel), si surpriza secretiile s-au oprit dintr-o data.

20+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

raluca, mie doar aplicarea locala, intravaginala, mi-a dat alergie. Am incercat apoi Utro pe cale orala. Alergia s-a oprit dar sa vezi ce m-a durut stomacul. Progesteronul injectabil pare ok pentru mine. Nu am nicio reactie nasoala legata de el. Ma mai inteapa pe mine in piept dar cred ca sunt reactii pe sistem neurovegetativ, fara legatura cu aportul de hormon prorpiu-zis.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

pot folosi FENISTIL- pt mancarimile cauzate de fraxiparina?
i-am dat mail dr U-DAR pana imi raspunde.....imi vine sa-mi rup pieile de pe burta

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Valy, dar vad ca tu chiar esti alergica...saracutze de tine. Cauta pe net prospectul de la Fenistil si vezi daca scrie ca e ok pt gravide.
apropos, si eu fac 10 sapt si o zi azi si am facut curat si acum ma doare burta.... sper sa fie ok totul. Si eu am aceeasi intrebare...putem rasufla mai usurate dupa 10 sapt? ca eu sunt cu sufletul in gat non stop.

Dara - merci mult de info. Am gasit piersicutele de iulie august :-))
Ma bucur tare! Tocmai eram suparata ca una din fetele de la fostul meu topic de FIV, pe care chiar o apreciez foarte mult, mi-a dat de inteles foarte direct, ca nu prea mai am loc pe-acolo si chiar ma gandeam, ia uite ce zi de cacao. Dar acum m-am desumflat :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

danezza, suziq- felicitari pentru bebeii sanatosi, va doresc sa creasca mari, frumosi si sa va aduca numai bucurii, iar voua va doresc refacere rapida !

balanta, acum am citit ca ai doi baietei-ma bucur tare mult ca rezultatele la eco au fost bune, iti doresc sa fie totul perfect in continuare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

BUna!
Dana si Suziq felicitari mamicilor, sa va traiasca! Va doresc recuperare rapida si acomodare cat mai usoara in noua formula!
Hai Raluca si se pregateste Carpediem! Bafta fetelor si Doamne ajuta sa va fie bine!
Dara felicitari pentru rezultatele bune; am vazut ce dragute de rezistente ai, doar cu anticoagulant sau ai mai facut ceva (miscare mai multa, odihna mai multa, liniste si calm sau alte treburi de genul asta...)? Scuze ca tot insist cu scaderea rezistentelor, dar cum stau cu sabia anticoagulantului la gat... Bravo tie, esti pe linia buna: tu binisor, bebe super, bravo si te pregateste sa preiei conducerea de la fetele mari.
Balanta si fetele care mai au si medicatie pt tiroida cum acomodati synthroidul cu celelalte medicamente. Eu iau pt tiroida dimineata, Neevo la pranz si aspirina seara. Am tot luat la 2 zile si vitamine prenatale la pranz, dar e groazanic. CRed ca doza e prea mare in combinatie cu Neevo/Femibion. Combinati vitamina prenatala cu aspirina la masa de seara sau cum faceti? Sau nu luati si vitamine prenatale? Sau cum?

23+ si mami de Demetra (24.04.2007)

Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bebeta, eu iau L-thyroxin pe la 8 dimineata, Femibion pe la ora 3, iar seara pe la 9 fac injectia cu Clexane (Aspenter nu am in tratament). Alte vitamine nu iau. Am luat in primele 10-11 sapt de sarcina si progesteron si estradiol oral, si pe alea le luam deodata cu Femibionul. Azi mergi la endocrinolog/ginecolog?
musette, ce m-ai distrat cu caruciorul dublu :-)). Da, e frumoasa ideea de a avea carut dublu, hainute x2, totul x2, doar ca de cand am aflat ca sunt 2, ma cam enerveaza spatiul in care locuim (deodata, mi se pare mic ), asa ca incet incet mi-am propus sa fac ordine in dulapuri si sa arunc ceea ce nu folosim, ca sa facem loc pt 2 . Insa astea sunt mofturile mele, fiindca ceea ce conteaza pana la urma, este sa am doi copii sanatosi. Restul, sunt neimportante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, de ce e suparata fata? E cumva topicul mamei ei (ca sa nu zic altfel)?
Fetelor, trebuie sa ma incordez putin sa va scriu cum a fost ieri intalnirea cu dr. Avram.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Carpediem cum a fost la eco? Parca azi trebuia sa te duci.

Legat de utrogestan, si eu m-am iritat de la el la toate sarcinile , dar iritatia era doar in exterior , la un moment dat se descuama pielea in zona iritata . Imi cer scuze pt detalii dar as vrea sa stiu dc si la voi a fost la fel pt ca nu sunt f sigura daca utrogestanul facea asta. Acum caut alternative care sa i le propun medicului. Unul din ele e Lutinus ( sper sa nu fiu urecheata ca intreb si aici de el) Am inteles ca sunt comprimate foarte uscate, se introduc cu un aplicator si sunt facute special pt noi cele cu FIV. Foloseste careva? Alta varianta e crinone dar acestea ultimele sunt scumpe si cum tb sa punem zilnic nu o sa mai avem banuti de hainute/ carucior .....

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput