Gravidute cu tromobofilie -cap 11-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

felicitari prospetelor mamici.refacere rapida si bebei sanatosi,mancaciosi si norocosi in viata.
noi suntem bine pt prima morfofetala. luni corelam cu dublu-test.
cred ca am recuperat si cele 5 zile din urma: eu stiam ca ca ieri ar fi fost prima zi din sapt 12, dar avem 12 s si 6 zile ecografic.
ma bucur si eu...ce sa fac!!!!
acum am alta belea: o fii de la utrogestan-sau de la tampoanele zilnice pe care le folosesc...am facut o iritatie,cu mancarime-usturime in zona cu pricina. m-am dat cu canesten aseara. altceva pot sa fac?
aseara ma mnaca burta de la fraxiparina mea...si d-na fofi de la restul.distractie
scuze daca m-am intins ca o zi de post.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

suzi, .
Tu ai si gena PAI? (ca sa stiu daca modific pe prima pagina). La semnatura vad doar MTHFRul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

Felicitari DANA si SUZI, sa aveti parte de bebei mancaciosi si sanatosi.
Valy, felicitari pt rezultate, mancarimi am avut si eu si dupa 2-3 zile de canesten crema au disparut.
Felicitari Dara, vad ca eforturile depuse de tine (cred ca e destul de complicat sa-ti monitorizezi alimentatia) n-au fost zadarnice.
Si la cat mai multe vesti bune.

20+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

mersi ralu-deci sa--l folosesc in continuare!!!
voiam sa-mi fac si un coktail-musetel+galbenele+putin pelin sa-mi fac spalaturi externe. e safe???

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vali, vezi ca musetelul intretine si chiar extinde infectia. De pelin nu stiu ce sa zic. Galbenele am folosit si eu acum cateva saptamani pt spalaturi externe tot pt jena data de Utrogestan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Danezza si Suzie felicitari sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi si fara colici.

34+ Maria Elisa

Mergi la inceput

deci-galbenele sa fie.
fatelor-nu vreau sa ma imbat cu apa rece-dar pot sa respir si eu mai usurata si sa ma bucur de sarcina?ca pana cum n-am putut-de teama-
luni merg la ginecolog sa discut de inlocuirea fraxiparinei-si marti la dr U sa vad si parerea dansei...sper sa se coreleze parerile,ca ginecoloaga mea nu e asa fan dr U...si nu-mi place sa fiu la mijloc.
mi-o mai face si teste de sange si ANTI FXA?sau cer eu-cand ma duc?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Valy, antifxa-ul ti-l face dr. U din oficiu plus inca cateva analize dupa care s orienteaza.
Eu nu am mai putut pune Utro intravaginal dupa 10s. Am facut reactie alergica (foarte rara , am inteles). Toata mucoasa din interiorul vaginului s-a transformat in apa. Curgea cum curge nasul la alergici primavara. Medicii au crezut ca e lichid de la bebe si ca s-a intamplat ceva cu membrana desi nu pusca cu varsta sarcinii. Nu isi explicau hidroreea. Apoi au inceput sa ma usture si peretii vaginului si ne-am prins. Pracitc nu mai aveam "captuseala" deloc. Eu fac progesteron injectabil. Imi aduce un prieten din Serbia. Daca vrei, te pot ajuta.
balanta, suzi are PAI heterozigot ca si mine din cate stiu dar nu si l-a mai trecut in semnatura. Mi-a zis o data PM si a si scris pe forum o data despre asta. Felicitari pentru baietei. Ce mamica draguta ai sa fii!!! cu carucior din ala dublu .

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

musette- si mie mai imi curge cateodata un lichid-amestecat cu utro-dar nu mult.de ceea nu pot sta fara tampon zilnic-si chimb vreo 3 tampoane/zi-ca se uda.....
sa discut cu dr si despre aspectul asta????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

valy, eu as vorbi despre posibilitatea unei reactii alergice, mai ales ca ai fond alergic din cate vad. Nu zic ca e grav. Dar in timp se poate da flora vaginala peste cap si atunci dispare parte din bariera de protectie spre col si in plus te poti alege cu diverse vaginite, care la randul lor trebuie tratate pentru a nu ajunge la membrane.
Eu acum o saptamana am ajuns la un tratament cu antibiotic usor pe motiv de flora dezechilibrata si anumite usturimi/mancarimi. Cultura de col si urocultura au iesit curate si totusi simptomatologie aveam...
De obicei am inteles ca apare candida, care cu canesten se rezolva. La mine nu a fost nici urma de candidoza. Am reactionat diferit.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 23+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput