Gravidute cu tromobofilie -cap 11-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, eu situ ça in sarcina, doza de L-thyroxine/Euthyrox poate fi modificata in sus sau in jos cu aprox 50% fata de doza obisnuita.
In ce sens te simti rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta
da, de acord ca poate fi modificata
eu ma gandesc doar daca nu o fi prea mica
respir ingrozitor de greu, de parca as face cine stie ce efort
si ma simt foarte obosita
ma doare capul....
asta pe langa faptul ca inca mi-e greatza
Azi am dat iama in sucul de grapefruit.
Apropos, ca te auzisem ca ti-e posfta de fanta
eu mi-am stors acasa 2 lamai+ 1 portocala+ 1 gref roz si cu o lingura de miere si 700 ml de apa minerala
sa vezi ce fanta buna am facut :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

ioana, nu stiu cata legatura are cu ce povestiti voi, intrucat eu am toti hormonii in grafic, cel putin ii aveam inainte de sarcina. Ce vreau sa-ti spun e ca poate nu e legat de tiroida neaparat. Eu am probleme de respiratie de pe la 7-8s. Nu mai pot dormi cu capul jos pe o singura perna, mi se tot infunda nasul sau chiar daca nu e infundat nu-mi ajunge aerul si respir pe gura. Am inteles de la gineco ca asta li se intampla unor gravide si de la schimbarile hormonale (crestere progesteron) si de la mucoasele care o iau toate razna. Chiar daca nu te simti infundata, tot aparatul respirator e asa... mai mucos, am inteles eu. Sper sa fi fost cat de cat coerenta...

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 22+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

ioana, ce descrii tu acolo sunt mai degraba simptome normale de sarcina. Le am si eu si multe alte fete gravide.
Freshul de fructe nu ma mai tenteaza. Eu de ani de zile beam fresh de portocale in fiecare dimineata, iar in sarcina, din sapt 8-9, nu ma mai atrage. In schimb tampeniile din comert, da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

fetele, pentru ca placenta arata foarte bine la mine s-a amanat ceza pe luni. reiau clexane in seara asta si asteptam cuminti pana luni. poop

38+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

S-a nascut Vlad Stefan, bebe de Luiza (Suzieq), 3200g, 50 cm.
Bv Suzie, sa fie sanatos si mancacios, iar tie recuperare rapida!

36+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

suzi, sa fie sanatos si sa va bucure toata viata!
Te-am trecut pe prima pagina la mamici fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Am preluat de la odisee informatia ca a nascut Dana, iar bebelina are 3,100 si 49 cm!
Felicitari Danezza! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta! Recuperare usoara si mult laptic!

Bun venit noilor bulgarasi de Suzie si Danezza!

36+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Felicitari, Dana! Felicitari, Suziq! Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si norocosi toata viata! Voua recuperare rapida si usoara!

Amary 19+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Iupiii, felicitari Dana, felicitari Suzie, multa baftuta Raluca!

Musette, da, am avut si eu rinita de sarcina, e frecventa.

Am fost la eco, nu mai artera uterina rezistenta pentru prima oara, ceea ce ma bucura. 0,47 stanga si 0,56 dreapta, asta a scazut de la 0,76. Nu vad ombilicala pe eco, sper ca era ok.

Bebe nu mai are avansul ala diabetic de crestere de 2 saptamani, are acum 1543 g (ma rog, deja eroarea de calcul la aparat e +/-225 g).

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput