Gravidute cu tromobofilie -cap 11-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

balanta, multumim frumos pentru informatiile legate de evolutia TSH in sarcina - si eu am un usor hipotiroidism si iau euthyrox 25, am luat femibion la prima sarcina si il am pe schema de FIV din zi 1, in preconceptie iau doar acid folic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ma gandesc daca oare Dana, Raluca si Suzie or fi nascut deja. Acuma numai de anuntatul nostru nu le arde, da' eu intram si pe la ele pe la odisee si pe aici sa vad :) N-a aparut nimic nici pe FB la Dana :) E prea curand.

Wow, super 1400 g, dar ce putin o lasa pe Toni s-o vada pe fetita :(. E foarte tare Toni. Multumim Cybele.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

BALANTA foarte utila povestea ta legata de problemele cu tiroida, ar trebui pus un link pe prima pagina catre discutia avuta cu titlul "Femibionul si iodul" Lunea viitoare imi voi face si eu TSH-ul , sunt tare curioasa cum iese.

Suzieq, Danezza si Kraluca ma gandesc la voi . Sa veniti cu vesti bune.

Azinoapte am visat un bebe frumos, nu-mi aduc aminte exact daca era al meu

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata. azi mergem la morfofetala de prim trim.va scriu dupa.
pupici si o zi buna.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Ma bucur f mult pt fetita lui Toni Are un inger pazitor care a avut mereu grija de ea! Cybele multumim ca ne tii la curent si sa- transmiti gandurile mele bune!

36+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dana pe la 11 nu nascuse, cica e full spitalul si nu sunt locuri, a facut analizele si spera la operatie dupa-masa. A scris la ea la odisee. Of, saraca, cred ca o zapaceste asteptarea asta :(.

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

cybele ma bucur nespus de mult pentru vestile legate de micuta luptatoare a lui Toni ... cat la mai multe vesti bune.
30 saptamani si 4 zile

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, voi ati mancat branza topita in sarcina? Eu mor de pofta, dar imi e teama sa mananc ca cica ar putea da listerie in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

balanta, eu am mancat si branza topita si brie (dupa care sunt lesinata) pe principiul ca sunt tratate si culturi selectate. Astea din comert nu sunt branzeturi facute traditional, in casa la vrun frantzuz branzar... Poate am riscat eu dar nu pot fara aia topita neam.
Fetelor am revenit de la dr. U. Ramanem pe aceeasi schema, desi mie nu-mi place deloc cum a iesit anti FXA-ul, pana pe 10 februarie, la urmatoarea masuratoare de IR-uri. Apoi discutam pe mail. Ar vrea sa revin la Bucuresti dupa 1 martie. As avea atunci 27s daca ne ajuta Dumnezeu. Sincer, eu nu prea as mai face un drum doar postpartum. Mi-a fost foarte rau in tren la venit si am avut mega dureri toata noaptea in zona de insertie a placentei.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + 4 Fragmin 2500/saptamana (dimineata - luni, miercuri, vineri, duminica),
4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter 2/saptamana (marti si sambata)
in 22+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta
ai eu mananc ca disperata Almette cu verdeata
:-)
altceva nu ca branza topita clasica nu imi place
Apropos de informatiile cu TSH- merci si eu mult
chiar m-am speriat un pic ca eu iau Femibion 1 (nu stiu daca contine iod) si LTyroxin am luat de 100 acum iau 112,5 ...ma rog, cand il nimeresc la taiat...

Mie la primul beta mi-a iesit TSH- ul 1,17
si acum vreo luna mi-a iesit 2,47
Si mi-a marit doza cu 12,5
dar ma simt foarte rau. Nu imi dau seama de la ce
respir greu
si obosesc foarte usor
ma intreb- mi-o fi doza prea mica totusi?
am de-abia 10 sapt

Mergi la inceput