LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patri, ce ma bucur pentru Irina, fetita mare si frumoasa! Aveti grija cu tusea, nu e de glumit! Sanatate multa!
Am vazut stirea inca de dimineata.

Uitati niste poze cu Ale de la gradinita! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=211417842287990&set=a.211417758954665.47890.117836574979451&type=3&theater#!/media/set/?set=a.211417758954665.47890.117836574979451&type=3

Ale e mai bine, nu mai tuseste asa de tare, e foarte jucausa si vrea la scoala!

Sanatate bolnaviorilor. Selene, sper ca v-a trecut febra!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ma scuzati ca intervin... In primul rand urez La multi ani copiilor din grup, ca este perioada lor de aniversari

Vroiamsa stiu (ca n-am avut cum sa urmaresc tot), ce face Irina a lui Bebelusi, s-a externat, este bine acum? Cate zila a stat in spital, cum a suportat faptul ca a stat singura?

Am semnat atunci petitia, sper ca se va face ceva...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere o sa ma gandesc la asta

selene cum mai e daria?

bebelusi felicitari pt pasi; am vazut stirea la TV

crisspy super dulce razvan

carmen ma bucur ca nu e racit serios stefan

bee ce draguta e Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

38,1 pe un termometru, 38,4 pe altul.

Am oprit injectiile, acum ia Zinnat. Nu prea vroiam, ca doar cu o luna in urma a luat Amoxiclav.

Mi-e ca isi face praf stomacul. Si nu-mi place ca medicamentele astea contin aspartam si guma xanthan.

rox, daca intri pe aici, cocii (stafilococ, streptococ) pot da simptome de-astea? Febra mare, rezistenta, puroi in gat?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Monicabo mersi, Irina e binisor acum, a suportat bine internarea, ca ea a fost internata intr-o alta parte a spitalului nu despre asta se vorbeste in petitie (desi si aici ar trebui sa stea mama cu copilul). Acolo a avut muzica in camera TV cu desene animate, le-a facut mai placuta sederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, da-i probiotice ca sa nu se distruga flora intestinala. Ale ia Klacid si Protectis pt protectie.

Vezi ca sunt in farmacii niste teste rapide de determinare a streptococilor/stafilococilor sau ceva de genul acesta. Stiu ca, mai nou, la gradi, asistenta le face zilnic acest test rapid. Cred ca e super util.

Sanatate multa!

Bee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Selene, da-i probiotice ca sa nu se distruga flora intestinala. Ale ia Klacid si Protectis pt protectie.

Vezi ca sunt in farmacii niste teste rapide de determinare a streptococilor/stafilococilor sau ceva de genul acesta. Stiu ca, mai nou, la gradi, asistenta le face zilnic acest test rapid. Cred ca e super util.

Sanatate multa!

Bee

Serios? Asa am evoluat?

Bine, lasa ca intreb.

Un pic m-am necajit, cu cheltuielile astea neprevazute. 150 de lei am dat pe medicamente, pentru mine si Daria, eu am facut iar criza de colica sau de colon iritabil, ce-o fi. Ia aia, ailalta, vezi ca nici spirt nu mai e, vezi ca trebuie si ser fiziologic, mama ma-sii.

Tot zic ca vreau sa ii iau Dariei cuburi Ecoiffier, am gasit pe Net, si vad ca se tot indeparteaza "visul" asta...

Am mesterit si martisoare: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/MartisoareSiFelicitari

Sanatate si voua, bee, si celorlalti licurici bolnaviori!

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Selene, care e diagnosticul? are un exsudat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Selene, care e diagnosticul? are un exsudat?

Nu, nu, intrebam eu, ca m-am saturat de atata "rosu in gat" si febra. Ea mereu face "rosu in gat".

Bronsita a zis cumnata ca ar fi.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

stiu ca sun ca o placa stricata dar asta nu e indicatie de antibiotice. nici rosul in gat - care e un simptom, nu o boala. incearca sa lasi macar 3 zile de febra inainte de a da vreun antibiotic. infectiile virale sunt mult mai dese decat cele bacteriene iar ea acum nici macar nu e in comunitate cu alti copii ca sa ia cine stie ce agenti patogeni rezistenti la terapia uzuala.

Mergi la inceput