Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
lauri_ca spune:
Felicitari Vladut pt. dantura completa! Cristina ai fost o nasica super!
Alice, si mie imi place taare poza puiutilor tai. V-ati apucat de organizat botezul?
Si sotu meu zice sa nu mai gatesc toata ziua ca s-a ingrasat de cand stau eu acasa. Asa ca azi am facut doar cornuri cu ciocolata
. Sunt in cuptor si arata si miros senzational. Abia astept sa le papam.
lauri_ca spune:
Eladeea, palomina, Bambo,histamina eu va felicit din toata inima ca inca alaptati. Lasa-ti lumea sa zica ce vrea, voi stiti mai bine cand va veni momentul. Mie imi pare rau ca nu m-au tinut nervii sa-l alaptez pe fi-miu mai mult si ca am facut prostia sa-i dau fetii completare cu lp.
Azi noapte s-a culcat Stefi la 1, cu plans ca vroia sa mai stea
. Trezirea a dat-o la 9.
ilinca79 spune:
crispro, of ce v-ati chinuit iar cu somnul. Ma bucur insa ca te-ai hotarat sa mergi la un homeopat, merita incercat. Vad ca ti-a recomandat Andreea dr., eu mai auzisem si de dr. www.medicinacluj.ro/servicii/pneumologie/cabinet-dr.-ioana-sosa---pneumologie---pneumologie-pediatrica---homeopatie---alergologie---orl.html" target="_blank">Ioana Sosa ca ar fi f. buna.
Si noi mergem la restaurant dupa-masa ca e ziua finului nostru. Abia astept, am ocazia sa ma mai infrumusetez si eu, vorba Andreei
Asa ca mi-am intins parul si mi-am facut unghiile, parca sunt alt om
Imi dau seama totusi cateodata ce m-am salbaticit de la atata stat acasa 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ainotna spune:
Salutare!
Lauri_ca, cornuri cu ciocolata vreau si eu
. Tot am zis de ieri ca fac un chec ceva, dar n-am facut nici acum...
In schimb am facut snitele la cuptor, noroc ca am facut doar doua, ca au fost esec total.
Noroc ca am pt Sasha ciorba si conopida cu brocoli la cuptor, ca nu mai am chef sa fac nimic, lui B si lui tati o sa le dau gratar
Crispro, ce bine ca are dantura completa Vladut. Ati scapat de un stres
Alice, il pupam pe Raducu, sa revina la sentimente mai pasnice si sa o lase e mami sa stea macar jos.
ainotna spune:
Sa va mai spun ca s-a imbolnavit si Sasha?! Dimineata avea o tuse, mama-mama! Chiar ma gandeam cand o sa ia si el, ca trecusera deja doua zile...Acum spaer doar sa nu dea iar in bronsita.
Asa ca astazi noi avem program fortat de stat in casa...
crispro spune:
Ainotna, sanatate piticilor! 
Alice, ce bine imi amintesc de perioada aia... Numa in picioare, sa nu cumva sa ma asez. Dar si cand adormea, ma asezam cu el pe fotoliu si nu ma miscam 4 ceasuri.![]()
Ilinca, distractie faina! Am notat-o si pe dr asta. Mersi mult!
Mersi fete de complimente. Mersi de idei cu tei argintiu si siropel!
Mycya, cum sunteti cu raceala?
Eladea, sper sa nu aiba nimic puisorul!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
salutare again...
mda, Eric e cu ceva muci, tuse si acu un 38.4...i-am bagat un supozitor Nurofen si om vedea maine ce si cum....
ilinca, crispro, stiam de dr Sosa dar n-am mentionat-o pt ca unii n-au avut o parere atat de buna despre ea...nu neaparat ca medic, dar ca si om si comportament...dar asta puteti citi si voi pe diverse forumuri si grupuri...![]()
palomina, vreau sa vad si eu cat ne mai tin balamalele...va fi jale cand vom incheia cu tzitzi, pt ca el doar asa adoarme...
si ziua si seara...si noaptea...![]()
no o noapte usoara LADIES...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Ce bine a fost la restaurant, tare-mi prieste sa mai ies in lume
V a fost cuminte, a stat la masa si a mancat paine la greu, a faramitat cateva felii de se puteau hrani si cativa pui. S-a imprietenit cu chelnerita, a intrat pe la bar, important e ca putem iesi cu el.
Eladea, bine ca ai zis de dr. Sosa, eu n-am fost personal la ea, o stiu doar din auzite.
Daca vreti sa ne vedeti, am pus si eu in sfarsit niste poze de la botezul lui Vlad
NB mamici si delfinasi!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Wow, Ilinca, ce frumoasa esti!!! Superba!
deci de la tine are Victor gropitele! E un scump si Victor, tare vesel! Si foarte trendy imbracat.
sunteti o familie minunata!
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Chiar ca avem nasici frumoase in delfinariu !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010