Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

F avea 38.4 rectal, 37.4 axial..dau sau nu Panadol?

E avea acum 38.6 axial, bagat supoz Nurofen...

mie homeopatul mi-a spus ca intre 37' si 38' e stare subfebrila (axial) - si nu se da absolut nimic
de la 38,5' as interveni eu...adica atunci cand vezi ca creste si este pericolul sa sara de 39'

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

tata catre strumf,azi:faci caca?
strumf:nu.
tata:faci macar la olita?
tata:faci pe tine?
tata:il tii in burtica?
strumf:da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eu nu ii dau nimic pana la 39 rectal. De pe la 38.5 ii fac dus sa se racoreasca,sosete cu otet diluat. E foarte bine sa faca febra si sa ii lasam sa faca febra,asa se distrug patogenii...daca dai antitermice la primul semn nu mai lupta nimeni cu infectia! E de asemenea normal si foarte bine sa nu manance(daca nu vor), toata energia se duce la sistemul imunitar in loc sa se consume cu digestia. Sucuri de fructe/legume,lichide diverse la greu(nu lapte,nu supa de pui preferabil),daca tuseste sirop de brad, somn de voie,pastura care e si antibiotic si antiviral. De la 39 rectal supozitor novocalmin(eu nu o sa ii mai dau nurofen,ii face stomacul si ficatul praf).Poate sunt eu mai nebuna :)...noi asa facem si cand racim noi(f. rar) si in 2 zile suntem ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Nici eu nu as da nimic sub 38,4 rectal

Crispro, Ilinca - sunteti foarte frumoase si aveti o familie minunata! Sa va traiasca finutii

Am facut si eu www.cristelageorgescu.ro/?p=3521" target="_blank">mancare de linte si supa de linte, mie imi plac cum au iesit, sa vedem ce parere au Bianca si Cata

Urmeaza sa pun soia la inmuiat de acum

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

MULTU FETELOR...

pufescu, stiam si eu de Nurofen ca e bine de evitat, tot datorita opb stoamcale pe care le paote da...si cum Eric are un stomac f sensibil, i-am bagat supozitor..nici asa nu e ok?

ce e pastura? din ce se face?
sirop de brad exclus, Eric nu-l accepta...el tuseste mai rau...dar le-am dat sirop de ridiche neagra cu miere..pe asta il iau amandoi..

michelle, pai F avea 38.4 rectal...asta era nedumerirea mea...intervin sau nu?

vedem cum evoluam...ioooooi....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Pastura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar si cel mai putin cunoscut. Putini stiu ce este pastura si cu mult mai putini se incumeta sa treaca la recoltarea ei. In esenta, pastura este un polen modificat, hrana harnicelor albine.
Sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din cuib (stup), precum si datorita modului de conservare, polenul sufera o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se in pastura. Datorita faptului ca transformarile suferite de polen sunt biochimice, produsul rezultat este diferit de polenul initial. Transformarea polenului in pastura comporta mai multe etape.
Pastura acopera toata gama de recomandari ale polenului: afectiuni hepatice, anemii, stres, reumatism, reglarea tranzitului intestinal, afectiunile de colon, mai ales cele insotite de constipatii (enterocolite, colite de fermentatie sau putrefactie, constipatii cronice de diverse etiologii), insa actiunea ei este mult mai rapida si mai puternica.Pentru cele mai multe dintre afectiunile amintite diferenta dintre cele doua poate fi oarecum estompata prin cresterea dozei zilnice de polen si prelungirea perioadei de administrare. Exceptie fac afectiunile hepatice, unde actiunea pasturii este cu adevarat remarcabila, inregistrandu-se rezultate de exceptie in hepatite acute si cronice, in ciroze uscate sau umede. Doza uzuala recomandata este de 10-20 g/zi, in doza unica sau in doua prize, administrata la 30-45 minute dupa masa, pentru a nu produce disconfort gastric In cazul afectiunilor hepatice severe (hepatite de tip: A, B, C, ciroze), doza va creste la 30 g/zi, administrarea se va face in trei prize (circa 10 g/administrare) si pe cat posibil intre mese, adica la o ora si jumatate sau doua dupa masa. In acest ultim caz tratamentul poate fi completat cu doze mici zilnice de ceai de armurariu (doua jumatati de cana pe zi) sau comprimate de silimarina (principiul activ al fructelor de armurariu) si bineinteles cu propolis (0,5-1g/zi).

costa cca 65-75 lei o suta de grame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Pufescu asa stiu si eu! ca e foarte bine sa faca febra - e pana la urma reactia corpului care lupta... iar daca dai antitermice la primul semn corpul nu mai lupta cu infectia!
si noi de la 39 rectal dam supozitor novocalmin - nu am facut de cat o singura data la infectia urinara

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eu iau de la naturalia cu 55 ron/100g. Dar se ia putin, pitic ia cam 1g/zi(o lingurita mica). La Cluj se gaseste probabil mai ieftin,acolo e producatorul. Magazin aici casabio.ro .
E produsul cel mai complet pt minerale,vitamine,enzime. Noi luam polen si pici ia pastura ca supliment pt B12 in primul rand(vegetarienii totali nu au surse din plante), dar e excelent pt sistemul imunitar, ca supliment mai ales in perioada de crestere.

Mergi la inceput

3 g are o lingurita mica!
atentie, pastura,are alta densitate decat apa,deci e mai grea!

am fost vineri la nutritionist. a fost super.omul e profesionist.
mi-a spus o chestie interesanta.
nu vreau s asupar pe nimeni,dar uitati ce a spus:
organismul are nevoie de grasimi, daca cineva e vegetarian, atunci organismul isi fabrica singur grasimile si cel mai la indemana e colesterolul,de aceea am pacienti vegetarieni care au colesterolul infinit mai mare decat cei omnivori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eu niciodata nu am putut sa stau linistita daca Raul a avut febra. Intotdeauna i-am dat Nurofen.Temperatura lui normala e 36,5. Si daca facea 37, 5 ii dadeam nurofen. Si stateam tot timpul cu termometru sa vad daca i-a scazut. Sunt nebuna!!!
Mie dr mi-a zis sa-i dau novocalmin doar daca alte antitermice nu isi fac efectul si daca temp lui depaseste 39 de grade. Altfel sa nu ma ating de el. Nu am intrebat de ce.

Am vazut si eu 2 nasici frumoase foc

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput