Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***
Raspunsuri - Pagina 25
andiaroro spune:
Oare chestia cu "fluturii" o fi strans legata cu
"umblatul din floare in floare". Ma refer, strict, la expresii...Ca incercam sa vizualizez
problema.
simplyana_m spune:
1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?
Ce a insemnat intotdeauna: eu sa fiu femeie, iar el barbat. Eu sa daruiesc caldura si rafinament, iar el sa ofere stabilitate si protectie. Cum ne manifestam atributele astea, e mai putin important, transpar zi de zi prin maruntisuri. Insa, in momentul cand ne dezgolim de ele si nu ne mai hranim unul pe celalalt cu prezenta noastra, bye-bye romance! Inca n-am ajuns acolo, si sper sa n-ajungem vreodata.
2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?
El, chiar daca eu l-am provocat de fapt
. Iar eu accept propunerea cu mai mult sau mai putin entuziasm, aproape
de fiecare data.
3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?
Sa folosesti masina de cusut.
4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?
Dusmanul meu dintotdeauna, selfistimu'.
5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?
perpetuum mobile
6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?
Nu. Eu cred ca "fluturii" nu prea pot coexista cu intimitatea adevarata.
7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?
Confort
.
Note nu stiu sa dau, cred ca mie mi-as da o nota mica, sexul nu e "my good side"
.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Hahahaha, Ina, ce m-ai mirosit! Chiar scrisesem in josul mesajului cu fluturii Ilincai, cum ca m-as cam fofila! 

Dar iata ca m-am razgandit in timp util! ![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Am ajuns acasa. Bai, e un frig de crapa pietrele.
Tre sa va spun ceva ce m-a mnarcat. Langa blocul nostru este o casa, singura casa intre blocuri, care n-a fost daramata in vremea lui Ceashca fiindca sotzul doamnei care locuieste acolo era ceva mare in armata.
En fin. Doamna asta...era batrana de cand eram noi copii, deci de acum vreo 25 de ani, adica asa o vedeam noi, eu asa tin minte ca era deja in pensie, oricum, noi ii ziceam "baba de la casa"![]()
Si amu cand vin de la scoala, ce facea baba, care are minimum minimorum 80 de ani? (dar eu cred ca a batut 85): spargea gheatza de pe trotuarul din fatza casei. Da' sparsese, fratzica, vreo 10 m lungime si vreun metru latzime...Ma tot uitam la ea, tot cam ca acum 25 de ani e, dar mai sfrijita si parca mai intrata la apa si in inaltime...E vaduva (sau divortzata? cred ca vaduva, totusi) de cand o stiu, fiu'so si nepotii vin la ea periodic, da' nu foarte des, acum are doi peckinezi in batatura (pe vremuri avea teckel) si mereu a fost asa activa, asta ba-si planta flori in gradina, ba matura trotuarul de funze...da' amu cand am vazut-o spargand gheatza, pe geru' asta...
No, am ramas marcata, musai a fost sa va pove!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Hahahaha, Ina, ce m-ai mirosit! Chiar scrisesem in josul mesajului cu fluturii Ilincai, cum ca m-as cam fofila! ![]() ![]() Dar iata ca m-am razgandit in timp util! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Ma bucur ca ai acceptat sa "te joci" si tu, nu pentru ca as fi aflat ceva nou (ma cam asteptam sa raspunzi..."asa") ci pentru ca imi place...hermeneutica ta!
Ilinca_M. spune:
Asa...cu fluturii: nu neg, erau senzatii placute. Ca atunci cand beam 50 de votca la metaloteca si ma simteam brusc plina de curaj si de farmec:)))
Dar gandeste-te, cuscra, ca unuia pentru care simti fluturi in stomac nu-i poti cere sa-ti aduca ligheanu' ca tu ai ceva virus stomacal si zboara tot din tine, nu-i poti cere sa mearga sa-ti cumpere ob-uri, nu-i poti spune ca tu credeai ca Portugalia e in America de Sud
etc. Da-i incolo de fluturi!
Andiaroro, amu musai e sa revad serialul. Am dat in jos pe link si am vazut pe unul "Nick Poulos"
, despre el e vorba? Jur ca nu-mi aduc aminte moaca lui! Io din serial atat am retinut: frumushelul pletos si relatia ilicita cu profa motociclista, Doamne, ce-i iubeam si ce ciuda mi-a fost cand profa a plecat si l-a lasat pe asta micu' cu irima franta! Si ce m-am bucurat cand dupa nu stiu cate episoade s-a intors, ca prea-l iubea!! De-mi spunea cineva atunci ca o sa traiesc ceva asemanator n-as fi crezut in ruptul capului! Deci de-aia o fi fost singura parte din serial care m-a marcat, imi trimitea soarta un preview!![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, de acord si eu cu fluturii asa cum i-ai expus tu 
, si ca sa raspund si Ineipredala tema de azi , clar ca un nou partener ar aduce cu el si fluturii de rigoare
pt ca de aceea si relatiile extra-conjugale sunt infloritoare pt ca au doza aceea de adrenalina care din cuplul normal si stabil cam dispare, nu ai cum sa simti fluturi tot timpul, e vorba deja de alt fel de intimitate
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
A propos de fluturi
radeam cu Pisi ca s-au dus vremurile cand imi tresalta inima noaptea la cate un sms, de la el desigur
,asa ca imi mai trimite si acum unele in stilul acelora dar nu mai au chiar acelasi efect ![]()
inapreda spune:
Inca o bulina roshie pentru Pisi! 
Mie daca mi-ar trimite Jambo sms m-as gindi ca ii e rau ca el nu trimite veci mesaje
Daca i-as lasa pe birou un biletel, sigur l-ar arunca, fara sa-l citeasca, gindindu-se ca e al altcuiva ![]()
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Inca o bulina roshie pentru Pisi! ![]() Mie daca mi-ar trimite Jambo sms m-as gindi ca ii e rau ca el nu trimite veci mesaje "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eeee Pisi e expert in sms-uri, el si cand ne-am despartit mi-a trimis sms
Noroc ca intre timp si-a revenit si si-a perfectionat limbajul verbal ca la comunicare statea cam prost cand l-am cunoscut , el era cu cel non verbal