Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Si mai cred ca, daca contextul al fi cel de odinioara (vesnic fara ginduri, vesnic fara stres, ce conteaza ca n-avem mincare, doar mincam in oras? si ce daca n-avem ciorapi curati, cumparam unii?) nici nu s-ar mai pune problema de initiativa, s-ar intimpla pur si simplu; cred ca toate cuplurile ne-rutinate sint mai mereu "calare" fara nitiativa cuiva; "calaritul" e o stare

Mi-ai luat gandurile din cap

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Alexandra ce faina surpriza ti-a facut sotul cu mersul la Paris, no asa ceva mi-ar placea si mie poate citeste si Pisi pe aici

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am observat si eu ca -cel putin la clubul nostru si nu numai - barbatii sint mai...inflacarati; dar nu ma mir, cred ca de la...gene ni se trage
Si mai cred ca, daca contextul al fi cel de odinioara (vesnic fara ginduri, vesnic fara stres, ce conteaza ca n-avem mincare, doar mincam in oras? si ce daca n-avem ciorapi curati, cumparam unii?) nici nu s-ar mai pune problema de initiativa, s-ar intimpla pur si simplu; cred ca toate cuplurile ne-rutinate sint mai mereu "calare" fara nitiativa cuiva; "calaritul" e o stare

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Punctul pe I. Cred ca ai dreptate la faza cu calaritul.

Io am o alta problema, desi stiam ca urmeaza sa apara situatia asta am refuzat sa ma gandesc pana acum: v-am povestit ca lucram in paralel la un proiect nou cu un borker de asigurare. Lucram pe proiect urmand ca atunci cand va fi totul pe roate sa mi se faca ofera finala.
Astazi a venit ziua. Mi s-a facut oferta. Salariul e cu 30% mai mare decat la actualul job. Banii insa, ii voi primi pe contract de drepturi de autor si o suma fixa, mai mica, pe contract de munca.
Partea buna e ca pentru calculul unei eventuale indemnizatii (pe mine asta ma intereseaza acum) trebuie platite doar asigurarile sociale, ceea ce se intampla pe contractul de drepturi de autor (mai exista varianta de contract de mandat)

ma rog, m-am pierdut in detalii. Ideea e ca mi-e putin nu-stiu-cum sa ii anunt pe actualii. Ne intelegem bine, pana la bani (m-au dus cu zaharelul de vreo 2 ori). As vrea sa fiu finuta si sa nu ii las cu curu in balta si eventual sa colaborez cu ei part-time.

Nu trebuie sa va dati cu parerea (dar daca aveti vreun sfat il primesc cu bratele deschise) dar am scris ca stiu ca voi ma ascultati si mi face bine sa vorbesc (poate gasesc solutii).

ma duc la masa si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am o io o tema; da' e...grele

Ma intreb ce se intimpla cu "dorinta de partener" le femeie? De ce e la cote "mai minime" decit in cazul barbatilor? Ce s-ai intimpla daca, iin contextul actual: stres, oboseala, rate, copil "mic", job etc- am schimba o singura coordonata? Mai exact: daca partenerul ar fi unul...nou? Credeti ca / cota maxi-minima a dorintei ar fi pe o panta ascendenta?
Argumentati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Stai, pana vine o tema noua, stai sa raspund si eu.

1. Ce inseamna "romantism" in relatia actuala?
- inseamna
- ar insemna cam ca la olga si Monvas: invitatii surpiza in locuri mai rare sio finalizate cu plimbari in parc, mai spre nopate, si pupat pe iarba [mai tineti minte pe "tanti" monvas cand s-a pupat cu husband in parc? :)]

2. Cine initiaza "noptile de amor" in cuplu? Va doare capu'? Sau sinteti intotdeauna disponibile pentru "una mica"?
- nu initiaza nima
- la mine depinde de partener, nu sunt deloc constanta si nu pot fi prinsa in vreun tipar, de asta nici iubitii nu i-am avut pe-un acelasi calapod, dar, ca rezumat, la unii ma incita aparenta lor "invarteala in jurul meu DAR fara intentii pe fatza", la altii "patzesc" ca olga si sunt "fraierita" [doamne cat mi-a placut cum ne-a pove ea asta ], iar cu daddy NICI unul nu initia, v-am zis de curand, doar ne "trezeam" ca e musai...

3. Ce ar trebui sa fac sa invat sa croiesc rochii?
- ee, aici sunt pur si simplu ca veronica mea: ma gandesc cat mai am pana la salriu sa dau o fuga in malluri sa gasesc reduceri :)
- daaar, am tricotat destul de mult in ,iceu si facultate [aaa, ca sa vedeti cat de zgarcita sunt totusi :)), am tricotat pt un iubit "serios" un pulover misto de tot, apoil dupa ce am reusit sa-l parasesc, mi-a partu rau ca nu am pastrat piloverul, il vindeam la "fondul plastic" [ca de acolo furasem, din priviri, modelul]

4. Ce v-ar placea sa schimbati la voi dar momentan nu puteti?
- salariul, sa-l fac mai mare
- kg... [desi recusnoc, ar cam depinde d emine ]

5. Ce relatie aveti cu Dumnezeu?
Eu cu el, de reflectie
El cu mine, destul de buna

[asta e ca in acel banc, mai Ioane, iti plac fetele?/ Da./ Dar tu lor?/ Si ele mie.]

6. Cititind topicul cu "atractia sexuala in cuplu", m-am gindit sa va intreb daca voi, dupa X ani de relatie mai aveti fluturi in stomac?
Eu fluturi in stomac am simtit DOAR cand eram mica la coada la casa [mi-era frica sa nu imi ajunga banii si sa ma fac de ras, la examenul de sala pt auto, si iar la cateva rezultate/examene]
Cu iubirea, eu am simtit doar o senzatie de bucurie in dreptul inimii. Daca as fi cu un iubit zi de zi [sa zicem daddy ], probabil ca la mine pregnanta ar fi bucuria constatata DUPA vreun moment de comunicare si armonie, pe orice plan, nu doar sex, nuu [eu mereu ma minunez, dupa, ca siu cum ar fi prima oara cand traiesc acea stare]

7. Ce sentiment va da ideea ca n-o sa mai aveti never un partener nou de sex/amor/iubit/cioca-boca/etc?
Niciodata nu m-a speriat/preocupat ideea de CU CINE/numaratoare, nuu, doar frica imbatranirii premature, asa, sa ma observ pe mine insami ca as ajunge mai degraba sa vreau sa dorm decat sa "pierd" o noapte...

8.Ce nota dati sexului? Si nu ma refer la importanta lui intr-o relatie, ci pur si simplu la calitatea lui in relatia voastra .
- o nota ... GRAVA as zice...

pup

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Bianca, EU STRICT IN SITUATIA MEA (financiara si nu numai ) daca ar trebui sa aleg intre 2 job-uri, as alege job-ul care:
-ma stimuleaza si imi place mai mult
-imi lasa mai mult timp liber pentru familie
-imi permite sa evoluez (care nu e sinonim cu "avansez")

Dar cum nu sint pusa in situatia de a alege as accepta (aproape) orice job.

Sa stii ca ideea de a lucra part-time pentru actualii suna bine, mai ales daca timpul iti permite.
Iti doresc luciditate sa poti cintari situatia corect (corect pentru tine, nu pentru angajatorii tai ) si sa alegi ce te face mai fericita.

PS. Iar nu e nimeni???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, am ramas putin la scoala (sper sa nu vada cineva ce scriu:))) si am simtit nevoia sa ma loghez aci fiindca am observat ca majoritatea ati luat "fluturii in stomac" intr-un cu totul alt sens decat l-am luat eu.
Mi s-a parut ca i-ati luat ca "emotii pozitive/ excitare/ pasiune".
Ei, eu altfel vad notiunea asta, adica altfel am simtit-o.
Cred ca "fluturii in stomac" poti sa ii simti DOAR pentru o scurta perioada de timp (maximum cateva luni) si doar cu un partener nou (se lungesc fluturii cu cat iubirea e mai la distantza, de ex daca il vezi o data/ luna, fluturii pot tine si un an).
Ei, asa cred eu fiindca eu fluturii ii simteam ca un amestec de: nerabdare, neliniste, curiozitate, teama, excitare, exaltare etc, dar trebuiau sa fie toate ingredientele in cocktail. Fluturii se manifestau mai ales fatza de cineva cu care NU eram inca intr-o relatie sau nu intr-una "certa", ci una de flirt, tachinare, saruturi ocazionale in cate o ocazie mai infierbantata etc:))) De aceea cred ca nu ai cum sa simti asa ceva cu un partener stabil si de relatie indelungata, din simplul motiv ca nu mai exista teama, necunoscutul (sau cel putin nu in asemenea doze in care sa produca palpitatii:))). Ar fi si inuman sa traiesti o viata cu fluturii aia, pentru ca desi placuti, sunt obositori, datatori de neliniste etc.
Ii tin minte, erau placuti, dar nu le resimt lipsa, adica nu as schimba ce am acum cu fluturii aia de cand mergeam in club si ma intrebam daca voi fi destul de atractiva in ochii lui Fat-Frumos incat sa-si aplece privirea si a doua oara asupra mea:))))
In rest...si eu simt iubire/ pasiune/ duiosie/ dorintza etc si toate cele fatza de partener, dar nu cred ca asta e echivalent cu "fluturii in stomac" din motivele expuse mai sus Dar asta e perceptia mea despre ceea ce sunt acesti fluturi, poate denumim stari diferite cu acest nume.
Ma duc acasa, ca scoala nu-i crashma sa stau mereu aci!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Ilinca, ce bine ai zis cu fluturii!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ilinca, si eu percep fluturii ca tine dar mie mi-e dor de ei si cred ca tre' sa existe o metoda sa-i pacalesc sa vina inapoi!

Ma bucur ca ai scris si ai facut lumina

Mergi la inceput

Simpli, de ce presimt ca te fofilezi (si) de la tema asta?
Spune-mi ca...ma insel

Mergi la inceput