Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, io uitai sa va felicit pentru olitza; o fac acum: bravo, Ada!

Anaan, sper ca sinteti in drum spre casa; recunosc si eu ca, desi n-ar fi trebuit, m-am amuzat! Fazele astea sint nashpa cind se intimpla dar devin apoi "baza" in tolba cu povesti!

Ramona, ma alatur si eu fetelor: du-te la doctor daca astea au fost indicatiile, nu-i de gluma!

Mergi la inceput

Olga, vezi cum te organizezi sa nu fi restanta cu odihna cind vine Leon. Dar, cind ai vreme si n-ai somn, mai intra pe-aici.

Si Ian se trezeste urlind ingrozitor; ultima data -era in toiul noptii- n=am reusit sa-l calmam nici ei, nici Jambo; intr-un final, l-am dat cu...mir S-a calmat, ca prin minune.

E cineva in zona sau sa ma culc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina eu sunt. Incerc sa-l adorm pe David si nu se lasa. Cred ca adorm inaintea lui...

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ina eu sunt. Incerc sa-l adorm pe David si nu se lasa. Cred ca adorm inaintea lui...

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Seara mi se intimpla si mie; ziua nu pot dormi, oricit de obosita as fi; daca nu adormi si mai sint fete doritoare, poate punem de-un taifas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

io-s aici.

Vladimir se uita la un mickey. Apoi sper sa mearga la somn. A mancat ca spartu de cand s-a trezit.
Pentru prima data in viata mea am facut gogosi. I-au cam placut:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

io-s aici.

Vladimir se uita la un mickey. Apoi sper sa mearga la somn. A mancat ca spartu de cand s-a trezit.

Daca e simplu si NU trebuie framintat, da-mi, te rog, reteta sa o execut si eu in ziua de carbo.
Oricum, vad ca-ti tot rafinezi talentele culinare!

M-am ridicat din pat sa-mi fac niste cartofi ca am zi de amidonuri dar m-a palit o lene maxima si mi-am pus o portie din proteinele de ieri Sper ca nu e grav si, daca- grav, asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna.

Am revenit din drumurile de munte, inzapezite la maxim. Am trait clipe de brrrr dar cand totul se termina e placut sa povestesc. INsa citind despre ce ati patimit unele dintre voi, in special Pisik, care pot spune ca are cea mai mare pierdere, nu mai par atat de entuziasmata de cele petrecute.

Pun totusi niste poze, si cand mai imi trece va si povestesc. Cert e ca am inteles-o pe Ilinca cand spunea ca ei nu ii place iarna deloc, deloc si ar vrea doar sa hiberneze.

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Zapada%20adevarata%20Lepsa%202012/

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

io-s aici.

Daca e simplu si NU trebuie framintat, da-mi, te rog, reteta sa o execut si eu in ziua de carbo.
Oricum, vad ca-ti tot rafinezi talentele culinare!

M-am ridicat din pat sa-mi fac niste cartofi ca am zi de amidonuri dar m-a palit o lene maxima si mi-am pus o portie din proteinele de ieri Sper ca nu e grav si, daca- grav, asta este!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai nu e mult de framantat. Asta era si teama mea.

Io am pus asa: 500g faina, 2 oua, 5 linguri de zahar, 25g de drojdie, putina sare, niste coaja de portocala, 100 ml lapte caldut si 100 ml apa minerala. Le-am amestecat pe toate, le-am lasat vreun sfert de ora. Apoi am intins pe masa infainata si am facut tot felul de forme.

Sincer ma asteptam sa muncesc mai mult.

Dar poate mai au fetele si alte retete de gogosi simple. Retete simple, adica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Buna.

Am revenit din drumurile de munte, inzapezite la maxim. Am trait clipe de brrrr dar cand totul se termina e placut sa povestesc. INsa citind despre ce ati patimit unele dintre voi, in special Pisik, care pot spune ca are cea mai mare pierdere, nu mai par atat de entuziasmata de cele petrecute.

Pun totusi niste poze, si cand mai imi trece va si povestesc. Cert e ca am inteles-o pe Ilinca cand spunea ca ei nu ii place iarna deloc, deloc si ar vrea doar sa hiberneze.

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Zapada%20adevarata%20Lepsa%202012/

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Cred ca singurl fericit de atata zapada era Rares. Nici mie nu imi place iarna, dar atata bucurie pe Vladimir am mai intalnit doar vara la mare.

Mergi la inceput

Bianca, mie mi-e frica de...drojdie
N-am cumparat never ever dar stiu ca este de mai multe feluri (granule, "in pachetel" ...) si nu stiu cum se comporta si nici ce sa-i fac; a, si nici cu "sucitorul" n-am...muncit veci; daca ma "ajuta" si Ian, o sa ma risc ca doar incercarea moarte n-are.
Multam.

Mergi la inceput