Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***390***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi plecam la Sibiu , e un soare afara dar cred ca gradele nu sunt tocmai multe ! Ne auzim diseara

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik

Olga, si Andrei se mai trezeste in urlete si foarte greu il scot din starea aceea; probabil viseaza ceva...altfel nu-mi explic.

Fetelor, nu va faceti probleme, prima care a ras pe saturate am fost chiar eu...m-am simtit eliberata!( ar trebui sa adaug si ca geaca e in carouri: gri cu roz)

Afara e o vreme de vis; aici nu se simte asa tare frigul, dar nu putem iesi, ca eu nu am geaca, asa ca ne zgariem pe ochi si ne pierdem vremea prin camera. H. ar trebui sa ajunga in Brasov la 11.15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisik, imi par tare tare rau!!! Nici eu nu stiu cum sa te incurajez, desi am trecut prin ceva oarecum asemanator. Ai grija si te bucura de ce ai acum, poate ziua de maine iti va oferi o noua minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna dimineata !

O cafea ceva ? Eu am baut una buna, buna facuta de sotul meu... va las si voua cu drag

Anna , nasoala intamplarea, am ramas si noi pe afara cand aveam, Nissanul , Stefan se blocase singur in masina chiar la benzinarie... nu aveam cheie nici cheia de la masina, nici bani, toate erau inauntru, asa am tremurat vre-o 15 minute iar coada la carburant se ingrosa, noi dansam pe langa masina simulandu-l pe stafan sa apese pe niste butoane... cred ca erau si amatori sa ne filmeze , pana la urma a apasat cu genunchiul pe buton, era prea mic sa inteleaga ceva din ce strigam noi...

Novus - felicitari pentru olitza

Pisik - putere sa treceti peste aceasta cumpana

Eu am fost la dr.si mi-a zis ca biopsia a iesit bine , fara suspiciuni de cancer doar ca as avea uter inflamat, cu o rana si sa imi faca o "sudura" (adica niste banutzi de aruncat)... eh, cred ca e minciuna, nu simt nici o durere, o sa fac niste spalaturi cu ierburi si sa ma lese cu inflamatul ei...

Gata, ma imbrac pentru o vizita lunga la frate`meu, azi avem zi de remmy si tarnip (? parca asa se cheama jocul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ramona, ma bucur ca biopsia a iesit bine. Nu glumi cu rana, du-te la sutura, daca asa ti-a zis, fiindca ranile astea is periculoase.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ramona, bine ca a iesit bine biopsia. Sa stii ca ranile nu se simt ca si cum te-ai taia la mana. Io te sfatuiesc sa mergi la medic si sa rezolvi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona ma bucur pentru rezultatele bune

Anaan pacat ca nu i-ai facut o poza lui Horatiu N-aveti ceva activitati pri hotel? Parca ziceai ceva de piscina...

Novus distractie faina

Mie mi-e f somn...M-am culcat pe la 4 si m-am trezit la 8 si ceva...Am mai atipit langa David in pat, in timp ce se juca pe Ipad, dar parca mai rau mi-am facut. Nu mai zic ca am o stare de greata si m-am si stricat un pic la stomac

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anaan, mai este masina? :)

Olga, odihneste-te mai mult...!

Io-s azi la scoala, e examen la disciplina.... Mi-e asa o sila, deja au sarit hultanii pe ciolan. Mai enervant de atit este ca nici macar acum, nu reusim sa fim uniti, sa facem lucrurile sa mearga fara sa fie nevoie sa ne fie bagat pe git cineva din afara....
Acusi plec acasa.

Si e un friiiig la noi...!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ramona, m-am luat cu studentii si am uitat ce era mai important.
Nu neglija rana aia, ranile si inflamatiile persistente sunt primul pas catre cancer. Nu o lua in gluma, du-te si trateaz-o...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput