Un NU hotarat introducerii clasei pregatitoare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Da eu sunt cu organizarea uni miting sau cu inaintarea unei petitii, memoriu la presedinte guvern etc!!!!
Sunt siderata si nemultumita, ingrozita de tot ce se intampla in romania!!! Copii nostrii nu sunt cobaii nimanui...Funeriu sa se duca in germania unde o are pe fisa/fisu la scoala, ca de ii da mana...dar sa se uite ce conditii au acolo...acolo au corp separat de cladire pt preschool..cum vrea sa faca el nu toti in aceeasi oala!!! sa le fie rusine pentru tot ce fac..tara moare de foame, sistemul de invatamant este cum e..si noua ne trebuie tichie de margaritar.. Ia sa faca un referendum pe aceasta tema sa vad cine este de acord cu ce vrea el sa faca..Romania este tara in care eu traiesc, muncesc, platesc impozite si vreau sa fiu consultata!!! Nu poc..hai inghititi galusca..Poate cred ca ne prostesc ca pregatitoarea e mai aproape de gradi dar eu nu cred..atunci de ce o muta???
Sunt ata de dezamagita!!! Imi doresc sa pice guvernul si sa pice si legea:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

putem depune undeva aceasta petitie???
Doamne sunt atat de dezamagita de sitemul romanesc!!! si acest ministru rupt de realitate!!!!

Toata lumea semneaza petitia, dar apoi se face ceva cu ea?
Se depune undeva? Sau sint doar niste pagini pline de nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Da eu sunt cu organizarea uni miting sau cu inaintarea unei petitii, memoriu la presedinte guvern etc!!!!
Sunt siderata si nemultumita, ingrozita de tot ce se intampla in romania!!! Copii nostrii nu sunt cobaii nimanui...Funeriu sa se duca in germania unde o are pe fisa/fisu la scoala, ca de ii da mana...dar sa se uite ce conditii au acolo...acolo au corp separat de cladire pt preschool..cum vrea sa faca el nu toti in aceeasi oala!!! sa le fie rusine pentru tot ce fac..tara moare de foame, sistemul de invatamant este cum e..si noua ne trebuie tichie de margaritar.. Ia sa faca un referendum pe aceasta tema sa vad cine este de acord cu ce vrea el sa faca..Romania este tara in care eu traiesc, muncesc, platesc impozite si vreau sa fiu consultata!!! Nu poc..hai inghititi galusca..Poate cred ca ne prostesc ca pregatitoarea e mai aproape de gradi dar eu nu cred..atunci de ce o muta???
Sunt ata de dezamagita!!! Imi doresc sa pice guvernul si sa pice si legea:))))
Asa e, sunt perfect de acord si sunt intru totul pentru organizarea unui protest pe aceasta tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

Haideti fratilor sa ne mobilizam cumva atunci pentru oranizarea unui miting de amploare , sa faem ceva in acest sens.Suntei de acord ? Haideti sa propunem o data anume si o locatie care va convine la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

ne mobilizam sau nu?
este o porcarie ce vor sa faca "alesii" nostri
experiente pe copilul meu nu o sa accept niciodata , trebuie sa luam atitudine neaparat

--------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

Trebuie sa ne mobilizam, altfel nu facem nimic.Eu propun ca sambata 18 februarie (poate se mai duce gerul ) sa fie data unui protest de amploare.Locatia va las pe dvs. sa spuneti. Eu sunt din Targoviste si as propune in Bucuresti in Piata Universitatii.

Mergi la inceput

Si eu zic ca trebuie facut ceva inainte sa se inceapa inscrierile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Legea a fost in dezbatere publica mai mult de 1 an.

De ce n-ati facut nimic atunci?!

Mergi la inceput

Parerea mea pentru cei care n-au nici o treaba cu acest subiect este sa stea deoparte si sa nu-si mai dea cu presupusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Te deranjeaza adevarul?

Repet: Legea Educatiei a fost in dezbatere publica. 1 an la dispozitie, timp in care societatea civila, profesorii, sindicatele, partidele puteau face ceva. Ai auzit tu pe cineva sa ia atitudine ref clasa pregatitoare?

Mergi la inceput