Un NU hotarat introducerii clasei pregatitoare
Raspunsuri - Pagina 2
crys3000 spune:
http://www.petitieonline.ro/petitie/26185051
Semnati petitia daca doriti ramanerea clasei pregatitoare exclusiv in gradinite.
anasia spune:
mai este o petitie in circulatie
http://www.petitieonline.com/parintii_si_profesorii_nu_vor_clasa_pregatitoare_in_scoli
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi dupa cum se bate in piept nenea ministru' vom avea spatii adecvate pentru micuti. cica vom avea mobilier adecvat, materiale didactice adecvate... dar nu vom avea loc de odihna pt. ei. |
Din pacate, nenea ministru' este rupt de realitate si bate campii la greu. Din pacate, totul se rasfrange asupra copiilor. Eu am depus cererea la secretariatul scolii unde urmeaza sa-mi inscriu copilul si am intrebat de curiozitate daca au spatii si mobilier adecvat. Nu pot sa va redau privirea pe care mi-a aruncat-o secretara, raspunsul a fost scurt si brutal: NU. In loc sa-i fi lasat sa faca pregatitoarea intr-o gradinita unde aveau totul asigurat (spatiu, cadre pregatite, materiale etc.) au vrut neaparat sa iasa in evidenta cu aceasta mizerie de lege si au reusit sa creeze un haos.
Precis si cadrele didactice vor fi la fel de bine pregatite ca si mobilierul adecvat.....
iubu77 spune:
putem depune undeva aceasta petitie???
Doamne sunt atat de dezamagita de sitemul romanesc!!! si acest ministru rupt de realitate!!!!
crys3000 spune:
Am semnat si cealalta petitie si sper din tot sufletul sa reusim ceva daca ne mobilizam cat mai multi parinti.Am fost azi la scoala unde va trebui sa-mi inscriu copilul si mi s-a spus ca s-au aprobat 2 clase pentru pregatitoare dar nu se stie inca nimic despre organizare sau amenajare.
As dori sa nu se mai spuna despre cum stau lucrurile in alte tari. Este o diferenta enorma din punct de vedere al conditiilor de invatare si mai ales al volumului de materie predata in scolile de dincolo fata de ce este la noi in tara.
dietrich spune:
Domnul Funeriu mai spala niste bani din fonduri europene si sa gandit sa introduca clasa 0,cand nu exista cadre didactice pregatite,materiale adecvate ptr cls 0 ,clase amenajate.......cand sistemul de invatamant este varza.
crys3000 spune:
Ai dreptate, iar eu nu sunt de acord ca copilul meu sa fie cobaiul altora.Nu inteleg cu ce e mai diferit copilul care face 6 ani pe 31 august de cel care face 6 ani pe 2 septembrie si ai caror parinti au dreptul sa aleaga unde va merge copilul.
bulinuta27 spune:
eu sunt ingrozita...cum facem cu wc0urile alea infecte? lipsa de sapun, hartie igienica si copiii de clase ma mari pusi pe sotii?? l-as strange de gat pe imbecilu' de funeriu
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 35+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anya spune:
Ar trebui militat pentru scoli mai curate. Ce mi-e un copil in grupa pregatitoare, ce mi-e unul de clasa 1. Diferentele nu sunt mari dar toaletele sunt aceleasi .
toby79 spune:
Este incredibil ce se intampla in tara asta ! Nu se mai poate asa ceva ! Nenorocitii astia de la putere (PDL) isi bat joc de noi in ultimul hal.Noi suntem pentru ei niste cobai.Au lasat FMI-ul sa faca experimente de genul taieri de 25% din salarii , din pensii , inchiderei de spitale, restructurari, etc.Acum incearca alt experiment mult mai grav : PE COPIII NOSTRI !!! Ce aveau daca lasau grupa pregatitoare in gradinite cum era pana acum ? Nu exista logstica necesara,dotarile necesare unoe asemenea sali cum sunt lagradinite, nu exista cadre didactice pregatite pentru acesti copii, nu exista programa scolara ! Nu se mai poate asa ceva , trebuie sa facem ceva , un protest de amploare ar trebui facut neaparat pe aceasta tema.Uitati-va cum au inceput sa dea inapoi de cand iese lumea in strada:
- reinstalarea lui Arafat
- retragerea noii taxe auto ( sau amanata cu 1 an)
- decizia Curtii Constit. alegerile comasate - neconstitutionale
Asa ca ar trebui sa luam atitudine fata de acest aspect. Este vorba pana la urma urmei de viitorul copiilor nostri! SOLUTIA ESTE ORGANIZAREA UNUI PROTEST DE AMPLOARE PE ACEASTA DE TEMA! SI ACESTA AR TREBUI ORGANIZAT CAT MAI URGENT!
VREM CLASA PREGATITOARE LA GRADI, NU IN SCOALA !!!!