Paris - 2 adulti si 2 copii

Paris - 2 adulti si 2 copii | Autor: alecxa

Link direct la acest mesaj

Buna

Mergem la Disney, in iunie, si vrem sa raminem si in Paris 2 zile. Stiti cumva un hotel unde am putea sta? Sau un apartament?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Depinde ce buget vreti sa alocati. Noi am stat la Hotel des Batignoles, aproape de Montmartre. Era curat, cam saracacios, dar intr-o zona sigura (langa primaria din arondismentul 17) si amplasat langa o gura de metrou. In plus se ajungea usor si pe jos la Sacre-Coeur si chiar spre zona centrala. Am dat 67 de euro pe noapte pentru o camera dubla. Cred ca aveau si camere mai mari...

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Sunt constienta ca nu pot gasi foarte ieftin, in jur de 100 E pe noapte ar fi rezonabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cred ca in bugetul asta o sa gasiti o camera ok.

din ce am vazut eu, in paris se cere la apartamente o garantie, ori trebuie sa faci curat la plecare, ceva de genul asta. poate ai face economie, dar pt doua zile cred ca e mai ok hotel (daca gasesti si cu mic dejun, atunci e chiar ok).

incearca pe booking.com, noi mereu rezervam de acolo, poti cauta dupa zona, buget etc. iar review-urile sunt destul de corecte, poti sa te bazezi pe majoritatea.

Mergi la inceput

Ma gindesc si la booking, insa in vara am rezervat pe booking o pensiune in Ungaria si m-am luat cu mainile de par. Culmea e ca o prietena statuse cu ani in urma acolo, si fusese ok.De-asta e greu de ales...

Mergi la inceput

M-am uitat la Hotel des Batignoles, insa au doar camere triple la 117 E. Nu stiu daca ne primesc 4 persoane, eventual ar trebui sa le scriu. Noi mergem cu masina, asadar avem nevoie si de parcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

noi am stat la oceania; camera era de fapt un junior suite cu 2 dormitoare, tocmai bun pentru mers cu copiii. esta lana metro, zona ok, are piscina (care a fost tare buna dupa ce ne-am lasat picioarele prin oras) pretul nu-l mai stiu insa era rezonabil

http://www.oceaniahotels.com/hotel-oceania-paris?lg=UK

Mergi la inceput

La Oceania, pt 3 nopti , 1185 E. Prea mult.Cautam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecxa

La Oceania, pt 3 nopti , 1185 E. Prea mult.Cautam...

mai cauta-i si pe alte site-uri (booking.com, dertour.de)
noi am avut un pachet de 3 nopti care a fost in jur de 500 eur
pe site-ul hotelului preturile sint sarite rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Noi urmeaza sa plecam la inceput de mai- o saptamana- 2 adulti.
Doar la Paris, nu vrem la Disneyland.
Aceeasi intrebare pentru cei care au fost: unde ati fost cazati?
Bugetul nostru: maxim 100 eur/camera/noapte.
M-am uitat pe booking la Hotel des Batignolles. Au 2 variante: fara mic dejun- 565eur/6 nopti sau 655 eur-cu mic dejun dar e nerambursabil. Iar scoring-ul este sub 6.9- cam slab. vad ca plangerile in special sunt referitoare la zgomot/neizolare camere, baile murdare si mobila veche.
Varianta cu apartament nu o iau in calcul: nu vreau garantie, nici sa fac curat si nici nu vreau sa stau sa mananc in camera.
Deci...unde ati stat la Paris?

Mergi la inceput

Cand am fost doar noi doi, am stat la Ibis Cambronne, foarte bine situat. Acum au crescut preturile foarte mult la acest hotel. Se mai deschide in martie un Ibis in Place Pigalle, dar bineinteles ca sunt mai multe.

Mergi la inceput