Paris - 2 adulti si 2 copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Pina la urma cred ca as inclina catre un aparthotel, dar nu de la particulari, ci dintr-o retea. A stat cineva la asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

www.quai-montebello.fr/fr/photos.php" target="_blank">Aici a stat cineva de pe forum(gratiela), ea a luat ap si a fost f.multumita. Noi am vrut garsoniera anul trecut, in februarie i-am scris proprietarului, dar era deja ocupata pentru luna august. Cand vom merge as vrea aici sa stam.

Citat:
citat din mesajul lui alecxa

Pina la urma cred ca as inclina catre un aparthotel, dar nu de la particulari, ci dintr-o retea. A stat cineva la asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alecxa, noi am inchiriat apt in 2008 pt 10 nopti 1500E plus 50E curatenia finala. Am fost doua familii, noi stand doar ultimele 7 nopti. Au acceptat ca si garantie 200E pe care i-am primit cand am predat apartamentul. Nu am avut ce sa reprosez...zona excelenta, vedere de vis, siguranta, metrou la 5 minute.

Mergi la inceput

Intr-adevar, arata foarte bine, dar sejurul minim este de 4 nopti, iar noi stam 3 nopti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

In anul 2009, planuind sa stam doua saptamani la Paris, m-am uitat mult la apartamente, pe site-uri diferite. Pana la urma am ales....sa stam la hotel.

Mai multa lume mi-a laudat apartamentele dar eu am gasit la fiecare "categorie" aspecte care nu mi-au convenit. Asa cum spuneam, erau diferite site-uri cu diferite categorii de apartamente. Unele erau foarte ieftine, cu paturi suprapuse, dar trebuia sa faci curatenie la sfarsit si am gasit pe undeva "normele" pentru ceea ce inseamna curatenie: trebuia sa lasi totul "luna", altfel retineau garantia care nu stiu cat era, dar nu putin.

La alte apartamente nu trebuia sa faci tu curat (la sfarsit) dar tot iti retineau garantia si nu ti-o dadeau la plecare, ti-o bagau inapoi in cont dupa o saptamana sau doua (daca nu aveai cheltuieli suplimentare la telefon, printre altele) - si cred ca era vorba de 600 euro. Eu nu aveam banii astia in plus.

Si apoi m-am gandit la curatenia zilnica. Cred ca unii scriau ca, in cazul in care stai mai mult de o saptamana (cazarea fiind pe saptamani intregi), iti fac ei curat dupa o saptamana. Dar, m-am gandit, ce se intampla daca intr-o noapte un copil varsa in pat? Sau un Pampers da pe afara?

Una peste alta mi s-a parut ca apartamentul nu ni se potriveste deloc, noua, cu copii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am cautat acum pe booking.com. 2 adulti, 2 copii, la sfarsitul lunii iunie. Din cate stiu eu nu are rost sa dau link la rezultat, nu functioneaza. Dar sunt numeroase hoteluri cu preturi sub 100 euro pe noapte.

Atentie, primul rezultat care apare este cel "in ordinea recomandarilor" si atunci apar hoteluri scumpe - mi-a aparut primul un hotel pe Champs Elysesee, 1300 euro, 3 nopti. Dar trebuie dat din bara de sus "dupa pret" pentru dubla sau tripla. Si apar multe variante sub 300 euro pentru 3 nopti, in zone diferite - precis gasesti ceva pe gustul tau!

Mergi la inceput

M-am oprit asupra unui apartament Citea, in Defense. Sper sa fie bine. Ma avantajeaza un apartament cu chicineta pt ca ai mei copii sunt cam fitosi, cel mare nu maninca deloc carne, si atunci n-ar strica sa le pot face ceva de mincare.

Multumesc tuturor!

Mergi la inceput