Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pt ca se apropie ora 00 vreau sa urez din inima un sincer LA MULTI ANI pt o mami de gemenasi frumosi si scumpi. pt o mami care a fost binecuvantata si a primit cel mai frumos cadou de la viata, o pereche de gemenasi: o fetita si un baiat!!! la multi ani mami viss, sa fi sanatoasa si mereu voiasa ca sa iti poti creste minunile si sa fiti o familie fericita toti 4va doresc tot binele din lume!
am gasit un citat care m a facut sa ma gandescla tine de cand l am citit:
"Nu dispera cand viata grea te apasa, si nici nu plange al tau destin, Caci dupa greu e viata mai frumoasa, asa cum dupa ploaie e cerul mai senin. Fii fericita mami, o meriti !!!"

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

irinuk, fiecare stie cel mai bine cand isi doreste al doilea copil...eu am simtit nevoia dupa 5 ani, pt ca la Maria am stat 5 luni in pat cu frica si sincer n-am avut curajul... ca s-a terminat trist e alta poveste...pe mine ma enerveaza persoanele care dupa ce faci un copil incep cu intrebari de genul "si al doilea, cand?" de la botezul primului. mi se pare ca ai procedat inelept, practic nu ai lasat nici sa se formeze, deci n-ai omorat pe nimeni

Mergi la inceput

yasmy, pup
eu ma duuc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neatza!
La multi ani Viss, la multi ani sot de Catank!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Las cafea , ceai, cappucino!
Azi suntem pe drum, ajungem acasa in Is la 23:50.

P.s. Catank, nu prea se insiropeaza piscoturile de la frisca si sincer, romul din laptele caldut in care se insiropau piscoturile, dadea gustul special al tortului.
Sper sa nu fie un fiasco tortul, ca zau, reteta nemodificata este excelenta!
La diplomat se pun piscoturi doar cateva si. Inmoaie de la crema cu gelatina care are alta consistenta.

Petrecere frumoasa tuturor!

O zi frumoasa si sa ne reauzim / scriem cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata dragele mele!

strumphy multi ani mami, sanatosi alaturi de scumpa ta familiutza!

Viss LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA, SA FII ASA CUM ITI DORESTI, UNDE ITI DORESTI SI CU CINE ITI DORESTI MULTI ANI DE AICI INAINTE!

Daria de irinuk, la multe lunite!!!

Multumesc si eu pentru urari, ...din suflet va multumesc!

hapiness un mare pup si 1000 de flori ptr tine.... sincer, nu credeam ca va putea iesi un tort atat de bun din acele ingrediente (ou crud...bleah)...imi venea aseara sa tin in gura (sa ma auzi pana la tgv) mare de bucurie la cat de faina mi-a iesit crema....si nu numai..

L-am modificat un pic din cauza ca....repet, am facut doua praji cu cioco si nuci...si mi se parea prea mult sa fi fost si tortul la fel...dar, cu siguranta de ziua mea nu ma voi mai abate de la regula

Ce am modificat???

am pus un rand de piscot insiropate in lapte cu rom, crema, apoi visine razlete, iar picoturi insiropate, crema iar visine razlete, apoi picoturi pe juma insiropate, chiar mai putin(le-am atins f putin) ptr ca deasupra l-am imbracat in frisca din smantana....ornat cu cateva floricele sin aceeasi crema din interior ....super a iesit oricum, ...Multumesc mult mami, din toata inima!!!

Fetelor, nu exagerez, e o reteta de tort de milioane!bate tortul egiptean, ..sau na...fiecare cu gutul lui, dar e f bun.

Eu pun mult suflet cand gatesc ceva, vb cu pasiune, .... scuze ca am fost off topic de ceva vreme. Iertare imi cer!

Va dorest o zi superba!

p.s. revin mai pe seara cu foto, ...

Aaaa biscuitii mei sunt f fragezi, cred ca ati pus suc prea mult si atunci ati fost obligate sa folositi faina mai multa... Untul nu da voie sa devina lipicios, doar sucul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

happi, drum bun si fara peripetii, sa ne dai de veste cand ajungeti si va linistiti
viss LA MULTI ANI mami, sa fii sanatoasa si mereu la fel de implinita ca acum sa va ajute Dumnezeu cu mult, mult noroc si putere de munca si restul vin de la sine
LA MULTI ANI si pt Daria de somleac, sa umpli sufletul de bucurie si mandrete mamei tale si pt sot de catank, LA MULTI ANi sanatosi alaturi de fetele perfecte

andra mea e bine, doar la 12 azinoapte am mai doftoricit-o, acum pare bine..

aaa, catank, astept cu nerabdare reteta de tort..originala eu nu prea am inteles din ce ati scris voi aici, asa ca m-ati facut curioasa..
eu azi prestez o praji cu multe fructe de padure si bezea..greu m-am hotarat asupra retetei, sa speram ca va fi un succes..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

M-am culcat ff tarziu, dar a tb sa ma trezesc oarecum devreme..ieri nu am mai ajuns la cumparaturi, iar azi musai sa mergem ca e cam sexy(gol) frigiderul

Strumph, La multi, multi ani de casatorie fericita, cu intelegere, impliniri si marirea familiei !!!

Viss, la multi ani mamico! Sarbatoreste-te pt ca meriti!

Somleac, asa face si cristi cand ma vede la bucatarie, vrea sa-i dau si lui ceva de facut . Daca vreau sa "scap" de el de acolo ii pun desenele animate preferate , la voi nu merge asa? Sanatate multa piticei..off otita?

Fetele cu regimul, hai sa va trimit si partea a doua..poate va place mai mult..dar este un regim un pic mai strict dpdv al caloriilor, primul are 1500, al doilea 1400 cal. In seara asta il scanez sau il copiez si incerc sa gasesc adresele voastre de mail sa vi-l trimit. Vad ca multora dintre voi nu va plac alimentele de la primul, poate al doilea vi se pare mai ok. Daca nu gasesc toate adresele, va rog sa mi le retrimiteti voi pe PM, sau sa-mi dati un reply pe mail la primul regim.
Somleac, nutritionista ne-a spus ca daca seara ne este foame rau, rau, rau cat sa nu rezistam mai putem manca un iaurt simplu. Noi (eu si sotul) inca nu am ajuns chiar asa sa nu putem rezista

irinuca, ce frumos ca Daria mananca singurica felicitari mamico Cata mananca singura doar daca ii dau fiecare bucatica in manuta, daca i le pun pe tavita de la scaunel doar se joaca cu ele

miki, smecherie mare Vlad al tau si destept foc Vorba aia "te cam face din vorbe" Sper ca Andra e mult mai bine azi

delia, ce frumos ca ati fost la munte

happi, drum bun pana in Is.

catank, asa cu pasiune vorbesti de tortul asta ca ma faci sa-l fac si eu Cred ca de 1 sau 8 martie cer reteta ca acum nu am notat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

catank, la multi ani sotului tau! Eu astept pozele cu tortul

roxy, sa sti ca acum nu prea am pofte..chiar nu am..parca sunt satula de mancare as manca ceva doar ca sa nu-mi fie foame..si atat. Cred ca sunt in perioada propice pt tinut regim ca la carte .

Mergi la inceput

Happy, multumim de cafea si Drum bun!Sa ajungeti cu bine!
Pai mai Catank, dupa ce ne faci sa salivam aici, nu ne pui si noua reteta de tort?
Miki, ce bine ca a fost bine Andra...
si la noi a fost boierie , s-a trezit doar de 3 ori, dar se maraie de dintoci saraca, acum tuseste productiv, am trecut-o pe Prospan, dar macar doarme noaptea
Mada, te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata mamicilor!E un ger afara de crapa pietrele!Nu am apucat sa citesc decat vreo2 pagini!
SIMO,DELIA mamici frumoase va multumim din suflet pentru urari!Ce copilasi maricei avem
HAPPINESS drum bun mami si sa ajungeti cu bine!Ce isteata e Maria,bravo ei si pupici dulci de la noi!Andreiutu ce mai face?Cum se simte?

Pupici dulci tuturor si va imbratusez cu mare drag

ALLY mami ce. Ucurie a fost mesajul tau p mi l- ai dat.Ce mai face frumosul nazdravan?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput