Citat: |
citat din mesajul lui velvet salut tano noi mergem vineri la bucuresti sa repetam sperm.am ff mari emotii.e o zi decisiva. |
multumesc mult,tanocreca si al meu e fff emotionat,dar nu o arata si nu imi spune.sper sa avem vesti bune
buna,anita.la medlife in bucuresti este 130.dar este lucrata de embriolog in clinica specializata.in rest sunt mai ieftine in laboratoarele normale.dar nu iti recomand.deloc.
buna, mss de raspuns,m-ar ineresa o spermograma detaliata si daca se poate si cu fructoza,o sa-mi ziceti ca la dr Matei,altundeva nu merge? trebuie programare?
Anita eu una nu stiu in alta parte sa se faca glucoza. Dar cel mai bine ar fi sa suni la clinici si sa intrebi, sa ceri detalii.
La Matei trebuie sa suni cu o zi-doua inainte ca sa stabiliti la ce ora poate sa mearga sotul sa recolteze.
La Matei (Genesys Fertility Center) spermograma costa 200lei anul trecut in septembrie, cand a facut sotul meu.
hallo! - asta ca sa aduc topicul pe prima pagina, unde-i este locul
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"