oligoastenoteratozoospermie 15
Raspunsuri - Pagina 17
aristica spune:
Hristos a inviat!
tannoooooo ce faci? Somezi?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
marrina spune:
Buna tuturor.
Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot comanda Profertil si cam pentru ce afectiuni este bun, in ce doze se ia, pentru ce perioade..... Poate stiti un link cu prospectul sau din experienta voastra.
tannoo25 spune:
Hristos a inviat!
ari, da, am somat cateva zile
cum ati petrecut minivacanta de Paste?
bog76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marrina Buna tuturor. Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot comanda Profertil si cam pentru ce afectiuni este bun, in ce doze se ia, pentru ce perioade..... Poate stiti un link cu prospectul sau din experienta voastra. |
Buna marrina,
Gasesti aici www.profertil.eu/" target="_blank">http://www.profertil.eu/ toate informatiile necesare.
Acum profertil se gaseste si in Romania, la adpharma sau prin farmacii.
aristica spune:
La mine petrecerea a inceput pe 12 aprilie, la munca, apoi, pe 13, acasa, cu sotul, apoi, pe 14 am fost dus-intors pe alte meleaguri, am aterizat seara, am luat lumina, apoi pe 15 am avut primul gratar cu prietenii, apoi, pe 16 l-am avut pe cel de-al doilea.
La voi?
marrina eu nu stiam ca se gaseste Profertil si-n tara, ci ca se cumpara din Austria. Adpharma de care zice bogdan contine si sensiblu-ul de la noi. Poti suna la o farmacie sensiblu din orasul tau si-i rogi sa caute in sistem daca aduc in tara profertil, daca-l aduc la comanda sau daca-l importa vreo firma care-i aprovizioneaza.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
am plecat de pe 11 la tg jiu, la parintii sotziei; ne-am intors pe 17; ce sa zic, a fost fain, relaxant, aer curat, oras curat, civilizatie...diferenta majora fata de bucuresti
ne-a plimbarit, gratarit si tot ce se putea face...dar, ca tot ce-i frumos, a trecut repede ...
acum, din nou la munca ...
velvet spune:
salut tano
noi mergem vineri la bucuresti sa repetam sperm.am ff mari emotii.e o zi decisiva.