oligoastenoteratozoospermie 15
Raspunsuri - Pagina 14
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G Buna fetelor, tannoo... As vrea sa stiu cum stau sotii vostri cu analiza testosteronului ?!(simplu, nu liber, nu nik ) m-ar ajuta si pe mine sa-mi fac o idee multumiri |
buna,
n-am analizele la indemana, dar nu cred ca eu sa fi facut asta...nu stiu sigur, dar nu-mi zice nimic ...
ce urmaresti cu analiza asta? o face sotul tau?
cand e urmatoarea spermograma?
ANI.G spune:
citat din mesajul lui tannoo25 telefonul mobil nu tre' purtat in buzunarul pantalonilor; |
biiiiig problem cu asta tannoo
nu stiu/stim unde altundeva sa-l tina
si bine ai revenit, nu stiam pe unde ai disparut
referitor la analiza testosteronului mi se pare cel putin ciudat ca nu vi s-a dat sa o faceti, avand probleme cu
ei...nici noua nu ne-a dat-o , am facut-o eu de la mine putere si asa am descoperit ca e mic...fff mic
ma gandesc ca teoretic ar trebui sa ieziste o legatura intre testosteron mic si spermograma proasta, de aia intrebam sa-mi fac o idee daca chiar e asa sau nu
logica mea e ca fiind principalul hormon masculin si fiind in cantitati mici musai are treaba si cu
edit :urmatoarea spermograma e cand s-o simti in stare, deocamdata se lupta cu niste probleme cu vezica + prostata
oricum va fi cat de curand
antibioticele, in cazul in care nu face si spermocultura, influenteaza in vreun fel rezultatul spermogramei ?
tannoo25 spune:
am fost tare aglomerat cu munca; n-am mai avut timp de net; seara cand ajung acasa intru la program de joaca cu bogdan; ma asteapta betty ca pe painea calda
antibioticele da, afecteaza spermograma (calitatea si cantitatea); spun asta din experienta
daca sotul tau are un serv de birou, e simplu unde poate tine telefonul; daca are un serv de teren, in masina, in geanta, in buzunar la geaca ...
ANI.G spune:
citat din mesajul lui tannoo25 antibioticele da, afecteaza spermograma (calitatea si cantitatea); spun asta din experienta |
mersi tannoo
banui ca NU in bine o afecteaza
mda...si n-are "decat" o luna de luat...deci pas si luna asta cu
despre telefon : e mai tot timpul in miscare, deci buzunarul e cam singurul loc...si mai vin si vara, deci adio geaca
daca te uiti pe analize si gasesti testosteronul sa imi zici si mie
Despre infertilitate si nu numai :)
tannoo25 spune:
ati fost pacalite azi?
p.s. pe mine ma irita chestia asta cu pacaleli de 1 aprilie...
racheel spune:
Offf imi pare rau
S-a lovit?Sau mai mult s-a speriat?
Si Anastasia mi-a a cazut din pat acum o saptamana.Mai mult s-a steriat.a plans un minut si a trecut.
tannoo25 spune:
mai mult s-a speriat; cand l-a luat betty in brate, plangea si isi ducea manuta la cap; acum, cred ca-l si durea putin; nu i-am vazut reactia, caci nu sunt acasa; bine ca nu e patul inalt; a trecut, a uitat, deja