Clasa I * 2011 - 2012 * [15]
Raspunsuri - Pagina 6
Soleil spune:
Hello!
Am inceput si noi semestrul doi, cam ametita domnisoara in prima saptamana, acum si-a mai revenit
La romana sunt la litera s - citit, transcrieri, dictari, iar la matematica tot la adunari si scaderi pana la 10. Pe-astea le tot diversifica, de cand a inceput semestrul doi tot fac ecuatii cu o necunoscuta. In principiu, a inteles cu se ocupa vrajitoarea - au o vrajitoare care vine si le muta cifrele dintr-o parte in alta si le schimba operatiile , dar le mai rateaza uneori.
Saptamana viitoare le-a cerut sa-si aduca betisoare sau socotitoare, nu prea stiu la ce le trebuie. Poate trec la numerele peste 10.
Ne inscriem in clubul celor care mananca litere, caciuli, puncte... Ii tot spun sa reciteasca ce-a scris, sa verifice... verifica 3 cuvinte si dup-aia iar uita.
O sa mearga la cangurasul de matematica, i-am descarcat de pe internet subiecte din anii trecuti. Deocamdata i le-am dat pe cele din 2011, a ratat vreo 3 intrebari - din neatentie - si la 2 intrebari i-am explicat noi ca nu prea avea de unde sa le stie. Era una legata de timp si una de-aia de genul X e cu 3 ani mai mare, cati ani o sa aiba Y peste 5 ani. La asta s-a pierdut complet, a incercat ea ceva, dar s-a incurcat pana la urma .
Oricum, eu sunt multumita de ce a facut pentru ca i-am dat foile si am lasat-o singura si m-a multumit mult faptul ca a fost in stare sa-si citeasca enunturile si sa inteleaga cerintele.
Eu azi am stat in casa - am reusit sa-mi sucesc bine un genunchi la schi si sunt cam oloaga, vremea asta imi lipsea mie . Copilul s-a dus la scoala cu tata-sau de dimineata si mi-a zis ca se merge tare greu pe aleile astea printre blocuri.
Simina, multa putere iti doresc, sper ca veti fi bine amandoi!
Doamnelor, pe la inceputurile noastre s-au vehiculat niste culegeri scanate pe mail, eu nu le-am cerut atunci si acum le-as vrea. Dati-mi un semn, va rog, care le aveti si trimit PM cu adresa mea de e-mail.
Multumesc!
Soleil spune:
Am rezolvat cu culegerile vechi, le-am primit de la Manuela!
Si pe cele de la Simina .
Eu am descarcate subiectele de la canguras de mate 2008-2011. Pentru 2007 am numai barajul pentru clasele 3-4. Daca le vreti, dati un semn. Eu am descarcat subiecte si pentru anii mai mari, sa fie acolo.
Mai am si o culegere care mi s-a parut ok, dar e pentru clasele 2-4.
Deci... shoot!
flaviutza spune:
Simina, multumim, capul sus,inainte cu tupeu , noi femeile sunt puternice cand trebuie
flaviutza spune:
Antoemma , nu sunt impartiti in buni si slabi, doar ca unii primesc suplimentar dupa ce termina, daca voi spuneti peste programa, asa o fi, n-am studiat-o.
Nici nu am folosit exprimarea slabi, cum sa-ti explic, sunt cativa copii, vreo 3 care nu reusesc sa asimileze nici literele , mamicilie se duc toate sa-i ia la 11 25, se discuta, rar, cand am vreun liber ajung si eu si mai asist la discutii.nu ma apuc sa intreb, auzi draga, al tau cat a luat, ca a mea a luat FB. dar invariabil, 15 parinti discutand 10 minute inainte de final, afli destule. aici nu vine autobuzul si copiii pleaca la after, copii sunt luati de mamici acas , marea majoritate .oras mic de provincie, ce sa-i faci
manuelacrina spune:
Am trimis subiectele de la Canguras 2007-2011 la cateva dintre voi la care am stiut adresele.
Scuze daca le aveati sau daca v-am incarcat casuta de mail.
Soleil spune:
Iar eu am trimis ce aveam pe langa Canguras la cine mi-a cerut pe PM si la cine si-a lasat adresa de mail pe forum (ca poate le voia).
Daca am facut spam, imi cer scuze anticipat!
O sa ma uit printre subiectele mele sa vad daca e ceva in plus fata de ce-a trimis Manuela.
ClaudiaDia spune:
As vrea si eu, daca se poate, subiectele de la canguras si culegerile.
Adresa mea de e-mail este claudita_75@yahoo.com.
Va multumesc anticipat!
albinutza spune:
simina, multa putere iti doresc.
trimite-mi si mie, te rog cand ai timp. f_hanciu@yahoo.com
multumesc !