Pufi de 2010 (59) - La multi ani Mara !
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
Multumesc frumos ca ati pus numele Arianei in titlul capitolului, desi am absentat o buna perioada . Multumesc din suflet(clar ma simt eu vedeta in locul Arianei) 

Simply,mami de fetita frumusica
Loredana71 spune:
Ariana,Tudor,Amaris,la multi ani,pufisori dragalasi!Ce de mai petreceri avem
Legat de spital...Sper ca nu am fost nesuferita cu intrebarea cu patul in spital,adevarul e ca si cat am fost in Romania,am stat o singura data in spital si am avut conditii foarte bune,mi s-ar fi parut inuman si daca eram acolo...E strigator la cer,oricum....
Ruxi,nici eu nu te pot ajuta cu imbaiatul impreuna,nici eu nu am obisnuit sa o fac...Ceva similar insa...ma mai dezbrac de fata cu ea si vreau neaparat sa nu o mai fac...Consider ca de la 2 ani,deja raman intiparite lucrurile...Am reusit acum in ultimele saptamani sa o fac sa nu mai intre in baie cand suntem noi acolo,si acum mai incearca,dar ii taiem macaroana...Cred totusi ca depinde si de parinte,cum iti pare tie corect,asa ar trebui sa faci
Va multumim de urari si incurajari,astazi a durat doar 40 de minute,acum doarme linistita!![]()
Ah,da!Evyme,felicitari pentru pampers,cred ca sunteti printre cei mai avansati la capitolul asta!Bravo,Sebi!
Va doresc noapte buna!
nyny spune:
Evyme mare realizare. Bravo lui Sebi, baiat mare
.
Ana eu zic sa nu-ti faci probleme cu greutatea. Vorba ta, l-au vazut 3 dr cat ati stat in spital, se gasea vreuna sa-ti spuna ca e prea slab. Mai bine ii faci niste analize inainte sa-i dai vitamine, pt linistea ta.
Dece, Atlantique ati fost haioase rau cu "fosila" si "titanicul"
.
Alexia
cred ca esti deja mai bine cu raceala. Sanatate multa oricum!
Alicredo da scumpa mai esti la vedere. Ce mai faceti voi?
Dece eu am facut de curand o razie printre jucarii. O parte am dus la gradinita Marei, o alta parte la mama in mansarda impreuna cu o sacosa mare plina cu zanganele de bebe de cand erau mici (de care ne tot loveam).... si o alta parte de jucarii specifice Craciunului (reni si mos Craciuni cantatori) si numai, masini cu telecomanda (vreo 5-6 la numar) primite de ziua lui Dav le-am inghesuit si le-am incuiat intr-un dulap care nu prea il folosesc... cred ca i le dau la anul ca acum nu sunt de el. Cu toate manevrele astea cred ca le-am injumatatit... si chiar si asa mi se pare ca ma sufoc de jucarii
. Poate reusesti si tu sa mai duci din ele la bunici, ce vezi tu ca nu prea baga in seama. Cred ca ar fi tare incantat sa le descopere acolo.
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evyme Si mai am un motiv de bucurie: azi noapte s-a trezit la 3 jumate sa ceara la olita, iar dimineata cand ne-am trezit de tot (pe la 9 jumate) avea pampersul uscat Sa vedem ce-o sa fie in noaptea asta, daca repeta isprava...din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai ![]() ![]() In asteptarea Mosului... ![]() ![]() ![]() |
Super tare

BravooooSimply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Ruxita, in mesajul anterior (cel cu complexul oedipian) ce am vrut sa spun e ca sa nu inceapa sa considere normal acest lucru(sa faca baie cu tine), plus ca merge la gradi si asta e un pas spre independenta lui, cand incepe sa nu depinda de tine in toate
simplicity spune:
Alexutzza, Loredana multumesc frumos de urari 

Loredana
sa fie tot asa de acum inainte
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Lasa raspunsurile din amintiri si povesteste-ne despre voi, ce face cretulinul? Mie imi place tare mult sa citesc despre pufi, despre cum evolueaza, ce nazbatii fac. ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
o scumpa ca intotdeauna
multumim de intrebare! micul meu kamikazee e ok...nimic nou...ne-am chinuit si noi cu puzzle-urile dar nu se leaga...
am vrut sa va aratam si noi ce stim...se pare ca le bag in cutie dupa ce i-am achizitionat vreo 3 cutii...le scoatem la vara....sa speram ca poate poate se apuca si el...
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
BF nasola cazatura sotului. Bine totusi ca n-a fost mai rau, Doamne fereste. Sa-ti fie de bine noul look. Asteptam poze
. Pt pedichiura nereusita(
) eu am folosit asta .
Simply sensibila si blanda ca de obicei
. Minunea de Ariana a venit fix pe sufletul tau.
nyny spune:
doua vorbe si despre noi si ma duc la culcare ca-mi pica ochii-n gura...
Stam bine la capitolul vorbire, trancane toata ziua. Cand a implinit 2 ani a pus prima intrebare... se uita la tortul lui masinuta pe jumatate mancat si se intreba: " udei balanu?"(aka unde-i volanul)... si de atunci tot cauta cate ceva prin casa "udei Mala?"(unde-i Mara), "udei picii" (unde-s piticii) si isi raspunde singur " a cacat"(s-au culcat)
. De vreo cateva zile a inceput sa intrebe " e paci mami?" (ce faci mami?)... mi se pare atat de haios, brusc pare mai mare.
Se joaca aman2 "ursuletul doarme", daca va puteti imagina unul stand pe vine cu mana la ochi si celalalt invartindu-se in jurul lui si cantand "ushu dame, fame"(ursul doarme, foame).
Se alearga toata ziua prin casa, se ascund, danseaza, isi pun ghiozdane pline cu jucarii (farfurii, cani, oale) si pleaca aman2 de mana "la munte"... in rest, bine sanatosi... si cu mancarea stam binisor, nu ma plang. Ma bucur mult ca nu s-a atins nici o viroza de noi, sper sa o tinem tot asa. Am scapat si de canini, sunt iesiti aproape de tot.
Maine stam acasa ca e vaj mare afara.
Va pup. Ma duc "a cacale".
Noapte buna
.
alicredo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui miremia ![]() ![]() La multi ani Ariana, printesa frumoasa! La multi ani Tudor, buturelul nostru drag! La multi ani Amaris! ![]() ![]() Va doresc sa aveti parte de multe bucurii si sa fiti mereu sanatosi! ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

de
Sebastian Mihai 

deci m-am scos

Va doresc sa aveti parte de multe bucurii si sa fiti mereu sanatosi!