Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 32
Ela78 spune:
Buna fetelor!
Ma scuzati ca dau busna asa... offline, sunt total pe dinafara despre ce se discuta aici, vroaim doar sa va intreb: voi de unde le-ati cumparat sanie la picii vostri?
Multumesc!

Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Buna fetelor! Ma scuzati ca dau busna asa... offline, sunt total pe dinafara despre ce se discuta aici, vroaim doar sa va intreb: voi de unde le-ati cumparat sanie la picii vostri? Multumesc! ![]() ![]() ![]() Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009) |
bine ai venit!
Eu am vazut saniute in toate hypermarket-urile inclusiv in cash&carry: metro si selgros.
Mai au si la decathlon niste saniute foarte faine.
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Noi am luat din Metro cu vreo 80 ron www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumesc!

Am fost aseara aici in München la Metro, n-aveau decat biciclete
Diseara zbor acasa, abia astept!, si vroam sa ne distram week-endul asta in zapada, ca am auzit ca a nins mult in Romania
Gaza22 spune:
Neata fetele!
Pisik

Sunt alaturi de tine. Nu exista cuvinte care sa-ti aline durerea dar sper din suflet sa gasesti puterea sa treci peste acest moment atat de dificil din viata ta.

Am vrut sa raspund la intrebarile adunate pana acum dar nu le mai stiu exact, trebuie sa citesc in urma, probabil ca revin dupa ce culc Gazulina.
Simply eu inteleg ca nu poti povestii experientele tale. Am mai auzit in viata mea de cazuri asemanatoare cu al tau dar toate pareau mai mult mituri, povesti pana cand, una mi-a fost povestita de cineva apropiat. Stiu ca nu e ceva ce se spune in cuvinte, de aceea nici n-as vrea sa le readuci la viata povestindu-le. Totusi eu sunt curioasa de un singur lucru. De ce crezi ca ti s-au intamplat? de ce tie? ce le-a determinat? sau macar daca ai aflat sau nu raspunsurile la aceste intrebari? Daca te simti inconfortabil sa discuti inclusiv despre asta, te ineleg si subiectul e inchis. Ma bucur doar ca ai avut incredere in noi sa ne spui despre ele.
La noi e o zi frumoasa, insorita de toamna
.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
novus spune:
Simplyanna iti respect dorinta si iti multumesc ca ne-ai impartasit macar putin din experintele avute 

Gaza
si la noi e totul uscat, zici ca e toamna, doar un pic cam racoare in rest nu ai zice ca e iarna in alte parti ale tarii
Eu sunt suparata ca nu mi-a ajuns un colet tot din cauza zapezii, maine mergem la ziua unui baietel care e genul plin de toate jucariile posibile si imposibile, in fiecare an e complicat sa gasim ceva pe placul lui, ei si taman anul asta am aflat ca isi doreste un joc de poker pt copii care in Deva nu il gasisera parintii, m-am dat peste cap si l-am gasit pe net dar mi l-au pus mai tarziu cu o zi la posta asa ca nu a ajuns azi
, no cu ce ma duc eu maine la baiat
???
Tot la capitolul achizitii : ieri mi-am cumparat niste cizme de cauciuc dementiale , in culorile curcubeului si ce e mai fain ca Ada are aproape la fel si ea
! acum nu stiu cu ce o sa le combin dar ma bazez pe ideile voastre ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)