Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Pisik !

simply, aseara am adormit citind a povestirile cele 2. Io tare as vrea sa aud si povestea ta. Asa ca daca nu vrei sa o citeasca si altii, te rog sa imi trimit un PM (of course, daca ai chef). ti pup!

Ina, cum te vopsesti si cum adica "iar"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

simply, aseara am adormit citind a povestirile cele 2. Io tare as vrea sa aud si povestea ta. Asa ca daca nu vrei sa o citeasca si altii, te rog sa imi trimit un PM (of course, daca ai chef). ti pup!

Si eu am citit cu interes povestirile din link si as fi curioasa sincer sa o aud si pe a ta, asa ca daca ai chef de povestit astept si eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete

Azi incepe vacanta

Supeeeer !! distractie placuta !!

Pe unde plecati ?

Merci!
Mergem la ski in pirinei (aci aproape, la 200 km) si sper sa ajung si la Simply, daca nu e zapada pe drum (nu stiu sa conduc pe alunecus).

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Neata tufete

Azi incepe vacanta

Supeeeer !! distractie placuta !!

Pe unde plecati ?

Merci!
Mergem la ski in pirinei (aci aproape, la 200 km) si sper sa ajung si la Simply, daca nu e zapada pe drum (nu stiu sa conduc pe alunecus).

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Wooow ce fain !! sa faceti poze multeee !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Vreau si eu vacantaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna ziua, dragutelor!SI EU VISEZ LA VACANTA...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

of pisikule acum am citit si m-am cutremurat toata
o ploaie de pupicuri sa-ti dea macar un dram de putere

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Bianca, Novus, multumesc de interes, dar nu pot sa vb mai detaliat despre "experientele" mele. Aici a fost prima data cand am pomenit de ele, nici nu stiu de ce am facut-o, am vrut sa vad scris negru pe alb, cred...M-a sensibilizat rugamintea Chatonicii, pentru ca si eu auzisem despre lucruri de-astea, fara sa le si cred, insa atunci cand le-am trait, am stiut ce sa fac. Dar nu sunt pregatita. Imi cer scuze .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pisik-
Ma gandesc la tine si astazi.
Esti intr-unul din momentele vietii, cand oamenii simt nevoia sa vorbeasca, nu sa asculte.
Si nu te afunda, vorbeste-ne, spune-ne tot ce simti.
Te ascultam, te imbratisam (unele virtual) si nu te judecam.

Vorbind despre cele lumesti, Anastasia e inca mucioasa si e simpatica cu toata febra ei. S-a schimbat de 2 ori cu hainele care-i plac si m-a servit cu o para(neceruta) pe farfurie. Era atat de dulce cum venea mandra ca reuseste sa tina para asezata artistic in echilibru.

Eu nu as vrea sa stiu ce-mi rezerva viitor.
Am pus intrebarea: "ati fi vrut sa stiti ce va rezErva viitorul? ati fi schimbat ceva, daca...?" unor oameni greu incercati de soarta (lagare, puscarii, au pierdut copii, etc).
Raspunsul a fost invariabil: NU.
Toti erau convinsi ca exita o "soarta", careia nu i te poti impotrivi. Poate reusesti sa schimbi calea, dar la final ajungi in ac punct.

Spunem ca vrem sa aflam din timp cand o sa fie "momentul", sa ne pregatim, sa lasam lucrurile in ordine.
Asa spunem, dar eu cred ca habar nu avem, despre cum o sa reactionam atunci...Mi-ar placea sa las scrisori, urme, amintiri. Poate atunci mi-as dori sa stau imbratisata cu copii si mi-as dori sa ma tina de mana al final. Poate atunci m-as retrage pe o stAnca sa cuget la lume, le suflet, la.....vrand sa le las celorlati imagine cu mine vie.

Mie imi e teama de handicap, de ideea de a fi o povara pentru ceilalti, nu de moarte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Buna fetelor!

Ma scuzati ca dau busna asa... offline, sunt total pe dinafara despre ce se discuta aici, vroaim doar sa va intreb: voi de unde le-ati cumparat sanie la picii vostri?

Multumesc!

Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009)

Noi am luat din Metro cu vreo 80 ron

Mergi la inceput