Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 28
novus spune:
Off Pisik 

!!
M-am gandit toata dupa-masa la tine, imi pare sincer rau
!!
Te imbratisez cat pot eu de tare !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Pisik, stiu ca orice as spune intr-un astfel de moment nu-ti aduce alinare si imi imaginez cit de mizerabil te simti; timpul te va ajuta sa treci peste un asemenea necaz; gindurile mele cele mai bune iti sint adresate; te imbratitez cu drag. 
Ilinca_M. spune:
Pisik

Nici nu stiu ce s-ar putea spune intr-o asemenea situatie, iti doresc multa putere sa treci peste aceasta neasteptata dezamagire

. Dar spuneai ca ai fost trimisa maine la Genesis pentru chiuretaj, de ce spui ca nu vei gasi pe nimeni? Nu lasa sa treaca weekendul asa daca medicii spun ca e periculos
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Monnvas spune:
Pisiko, nu pot sa cred!!
Te imbratisez tare-tare, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste incercarea asta!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Dodo-pui spune:
Pisik
nu pot spune decat ca stiu ce simti(si nu-s doar vorbe)

[size=1]
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Pisik06 spune:
Multumesc fetelor, conteaza sa stiu ca sunteti alaturi de mine
La genesys m-a chemat dr de la CMU care lucreaza si acolo si la elias, dar e de garda abia luni. Ea a spus ca nu are relevanta beta hcg si ca odata oprit utrogestanul voi sangera.
Dr de la Giulesti a insistat pe beta. M-am gandit sa ma duc totusi dimineata sa fac beta, apoi sa ma duc la dr de la giulesti sa se uite pe eco si eventual sa imi mai faca si acolo una si poate o conving sa ma chiureteze, desi la ora aia nu stiu ce sanse sunt. Oricum, voi lua utrogestan de frica sa nu inceapa sangerarea. Mie una, desi imi place sa fiu increzatoare si cred in imbosibil, in dincolo de explicabil, mi-e destul de clar dupa ce am vazut pe ecografii. Adica daca nu aveam experienta primei sarcini e posibil sa mai fi crezut inca intr-o minune, o ultima sansa, dar din ce am vazut acolo, aceasta nu prea exista
. Sper ca noaptea sa fie un sfetnic bun, macar sa imi treaca durerea de cap si buimaceala si maine sa se aseze lucrurile cum trebuie, macar sa stau linistita peste week-end.
Mami de minune mica