Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata, am terminat referatul !!! imediat plec sa ma aerisesc ca ma doar fundul de atata stat pe scaun

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pai fetelor in SH din astea zau ca as intra si eu fara probleme dar la noi nu prea sunt mai rasarite ,am unul langa biroul meu care mai nou aduce chestii noi de la magazine care se lichideaza cred ca, cand am fost in Germania in schimb stiu ca am intrat intr-unul care era specializat pe obiecte decorative mai mult si am gasit niste lucrusoare tare frumoase

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

No, iar lincezim?
Nu mai bine gasim iar un "subect, asa, mai tabu" sa ne ciufulim? In joaca, of course!
Ian doame, io-mi savurez amidonurile si ma maninca la limba; iar nu e nimeni ne-bizi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Olga sunt sensibila rau la cuvintele fusta de piele wow, mai ales pe gri sau crem, bine merge si un negru
dc mai gasesti gandeste-te si la mineeeeee
deci Leoncito inota bine, nu? sau nu mai are loc?

Ramona, si Chato rezultate bune, sa gasiti cauza repede de la suparari.
Ramona - sa se prinda Neghinita, dc zici ca ati prestat corect si dens

Bianca mama esti multifunctionala, m-ai intaratat, suna interesant cate chestii faci tu,

ah dc as fi patroana as face o mega cladire cu spa si saloane de masaj, terapii prin muzica si cockteiluri gen green si foarte vitalizante, fresh-uri si sala de dans, plus ce mi-a plakut intr-un film, o cafenea-biblioteca, unde chiar poti sta la povetsi si sa citesti, fara sa te intrebe ala dc mai "doriti ceva"?

ca la Paris, nu Chato?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

In metropola noastra predomina SH-urile cu marga la 1 leu bucata. Sint unele unde se sta la coada ca pe vremuri la banane. Nu intru in SH la B-ta. In Cluj sint unele -Tabita se numesc- cu haine mortale; dar, cel mai adesea mergem la Cluj duminica si sint inchise; in vara, m-am dus special pentru shopping la Tabita cu maxi-taxi de a zis lumea ca am bolunzit! Dar m-am intors cu chestii faine, asa ca, pe romineste, mi s-a rupt!
Lui Ian nu-i cumpar SH. nICI DE "DONATII" N-AM BENEFICIAT DECIT DE LA SOR-MEA. Scuze pt. caps Am, insa o cunostinta cu o fetita de 3 ani pe care numai se la SH o imbraca/incalta si e foarte...decorativa

Ian are 24 la papuci si cred ca va avea si la vara acelasi numar pentru ca ii sint lejeri.

Mergi la inceput

Olga, nu-i bai daca nu e gata bagajul ca la cite neamuri ai, s-or bate care sa-ti fie de folos!

Imi place ideea cu tanti la gatit;
Ea face si piata? Face ce-i spui tu? Gateste bine "din nastere" sau i-ai spus tu ce linie sa urmeze?

Mergi la inceput

Bianca, imi place ca ai activitati felurite care nu lasa loc de blazare!

PS. Ti-am mai auzit vocea in video-urile cu V. dar la telefon ai o voce sexy-pisicoasa fara sa fie o voce "moale" si fara personalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

L-am scotocit pe Mimi aseara in telefon dupa poze. Am gasit o gramada, le-am "publicat"!

Ramona, Chato, bafta!

Cu SH n-am probleme, in studentie mereu mergeam in "ocico" (in piata la tigani adica ) cu gasca si gaseam chestii simpatice. Dar in Buc n-am gasit niciun magazin mai rasarit cu asa ceva, plus ca Mimi e anti, asa ca m-am lasat de cotrobaiala de ani buni. Pt copil as accepta si eu cu placere de la cunoscuti (desi Mimi ar marai), insa nu mi-a oferit nimeni pana acum, prietenii au numai fete . Eu am mai dat de la Luca, insa majoritatea il asteapta pe bb2 .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Luca poarta ghete 25.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu cumpar de la SH. La fel, nu intru in orice bodega, dar sunt unele mai degraba gen outlet, mai sunt altele cu haine de pe la elvetieni (astea-s cam scumpe, si le mai evit), ce mai, unele SH-uri mie mi se pare ca arata mai bine decit unele magazine.
Pisilincai nu i-am luat din SH decit o pelerina de ploaie, o data, cind ne grabeam sa plecam la munte si nu aveam timp/chef/bani sa ii iau una dintr-un magazin de fitze.
Oricum, ca regula generala, nu cumpar de la SH chestii pe care nu le pot spala eu acasa; nu iau incaltaminte, nu iau genti si am mari retineri la a lua bijuterii (de la SH sau amanet, tot aia, am asa senzatia ca parca as "cumpara" si "soarta", "norocul" sau "ghinionul" omului ala)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput