Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 12
ramona7575 spune:
Neata fetele,
Las aci, cu mare drag pentru harnicutza noastra Dodo si nu numai- clatite americane (aproape identice cu cele japoneze), au iesit foarte buneee, yami, yamiii..
ca ati intrebat de mine, eu sunt tot cu morcovul, nu am primit inca rezultatul biopsiei, poate vineri... recunosc ca am prestat bine pe perioada ovulatiei si ma rog la Dumnezeu sa iasa totul bine ... poate sunt inconstienta dar imi asum eventualele complicatii ...
Stefan a fost racit, cu tuse si muci dar ia trecut destul de repede iar azi l-am dus la gradinitza ca ma tot bombnea ca vrea la "popii" si la "doana ecocotoaie"
Mai avem exact 2 sapt.pana pleaca sotul 
, am inceput sa-l pregatim pe stefan de aceasta plecare iar el zice "viau tzi eu sa piec". Nu stiu cum sa procedez, am 2 variante :
1. sa ii spuna tati ca pleca iar maine dimineata nu o sa mai fie acasa
2. sa il tin treaz pana la 23:30 , sa-l conducem pe tati la gara, sa-l vada cum urca in masina apoi sa ii explic ca tati pleaca, o sa-l vedem pe computer, o sa vb.cu microfon si camera web.
(Nu as vrea sa se trezeasca dimi. sa nu-l gaseasca pe tati in casa, sa ne considere mincionosi, sa nu ii fie frica sa nu dispar si eu dupa o noapte de somn etc... ma tem ca la prima varianta nu o sa inteleaga..)
Voi, copii fiind, ati trecut prin astfel de problema, lipsa parintilor pentru o perioada chiar mai scurta de timp. Cum v-ati simtit ? Cum ati fi vrut sa pricedeze parintii ?
Va pup...
inapreda spune:
Ye, am citit topicul cu SH.
SI eu sint fan outlet 
Ramona, sa-i spuneti copilului despre ce este vorba; eventual, sa mearga sotzu' la cineva acasa si sa se vada de pe acum pe camera si sa-i explici cum sta treaba. Succes! 
chatonel spune:
merci pt sustinere, tufete 
ceva tre sa imi gaseasca, ca-s anchilozata rau pe bratu drept, asa ca vom vedea care e cauza si cum remediem.
eu cumpar second hand, dar de pe ebay, in general sint particulari care-si vind ce nu le mai place... acolo gasesc modele mai fistichii si la preturi bune, in general. Acum astept sa imi vina cu posta rochita asta.
Monnvas spune:
Neata.
Io am luat, din cate tin minte, o singura data dintr-un MAGAZIN second: din Paris, e rochia mea preferata... In schimb, am mai cumparat lucuri purtate de copii semi-cunoscuti de la bazar, insa acolo am ales pe criteriul „o cunosc pe mamica, am incredere”, chiar daca ne cunosteam numai virtual. Si pentru mine am mai luat de pe bazarul DC, din pacate nu prea mi s-au potrivit marimile...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Pisik06 spune:
Neatza! Sunt la un curs plictisitor, asa ca am intrat pe telefon,e prima oara,sper sa ma descurc. La noi a venit iarna cu adevarat, e o zapada mama mama, am cantat tot drumul Omul de zapada. Second: nu cumpar dinmagazin, dar accept hainute purtate cu drag, am mai luat si de la bazar, dar din magazin nu.
Mami de minune mica
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Neata fetele, 2. sa il tin treaz pana la 23:30 , sa-l conducem pe tati la gara, sa-l vada cum urca in masina apoi sa ii explic ca tati pleaca, o sa-l vedem pe computer, o sa vb.cu microfon si camera web. (Nu as vrea sa se trezeasca dimi. sa nu-l gaseasca pe tati in casa, sa ne considere mincionosi, sa nu ii fie frica sa nu dispar si eu dupa o noapte de somn etc... ma tem ca la prima varianta nu o sa inteleaga..) |
eu asa as face

Monnvas spune:
Ramona, la noi despartirea e mai scurta - sotul face mai nou o naveta pana la Targoviste si pleaca la 5 dimineata, seara vine pe la 8, deci vreo 2 ore il mai prinde piticul. Insa si eu mi-am facut probleme in legatura cu asta fiindca fiu-meu, cand se trezeste, prima data ma intreaba: „unde e tati? si ce face?” si trosc peste el sa-l trezeasca. Si am ales prima varianta, adica i-am spus de cu seara „maine dimineata cand te trezesti tati nu o sa mai fie aici”. a urmat un lung sir de „de ce”-uri 

(cred ca suntem in a 4a luna de „de ce?”) si i-am explicat ca tati se duce la gradinita de tati, care s-a mutat, nu mai e aici aproape, ci e mai departe si trebuie sa mearga cu trenul. Fiu-meu a conchis ca gradinita e smechera si ca o sa ia el o ata si o sa lege gradinita lui tati sa nu mai plece asa departe
dar, ce e mai important, a inteles si nu a plans dupa ritualul de dimineata.
Stiu ca situatia voastra e muuult diferita, dar poate ti-e de folos ce ti-am scris aici.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
ce euforie aseara pe fete ptiuuuuuuuuu
bine ca le-a trecut...
sunt de caord cu pisigri si Bianca, am intalnit si martorii lui Iehova si d-astia care vand rate feon si truse unghii, insa n-am nicio chetsie le spun din start da ma intereseaza zii cate ai 7 in 1?
ca si al cei cu donatiile, cand am dau cand nu le zic ca sunt atat de grabita si bate vantu in buzunare![]()
rad si ei rad si eu. si nici nu ii fac sa se simta prost.
Cu job-urile, ah aici e visul meu sa fiu profa, ca atat ma jucam cand eram mica cu cataloagele si atat am carat jucariile sintr-o |"clasa in alta", am si experienta si eram in al 9-lea cer. N-as putea fi profa la fac, simt ca nu e nicio emotie, numai dc asa stii sa-ti faci un curs antrenant, insa sa fi ca actorul iarasi nu m-a incadra, eu pana nu provoc nu pot.
Tot psiholog mi-as dori si eu insa intr-o scoaala si nu al cabinete ca prin filme...intelegeti voi.
altceva ma vad la birou tot ce tine de birotica, sau la vernisaje la biblioteci judetene, sau asistenta sa plec mereu peste mari si tari...cand eram mica voiam sa ma fac stewardesa, insa n-avema cracii inalti.
i-ar placea sa lucrez pe smurd, sa fiu in actiune, dar am ales umanistele,desi bac-ul l-am dat la chimie, si al biologie ma decurcam, insa nu ma ales partea asta, scoala de asistenti tot as face-o, sor-mea o face acum...deci nu e tarziu niciodata.
Second-hand = da, doar din afara, de la privati cum zice si Chato, aduse de sot din Germania majoritatea...sunt aproape noi, costum de ski pt Ari, leagane, asa de la prietene cunsocute normal ca i-au venit caci astea de copii nu prea sunt deteriorate, ca ei cresc repejor.
Ari poarta 24-25, ce ziceti voi de 23 acolo? Chair are niste ghete sport acum mov noi bune pt primavara, de abia astept sa i le dau.
va pupa monstrul din tgv![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
Salutare!!!
Anaan multumesc frumos
Cred ca raman la Stoke. Doar daca nu-mi face Cristi vre-o surpriza, dar nu cred 
Ramona, Chato sa aveti rezultate bune si cu ochi (la cine este cazul
)
Inapreda eu cumpar de la Second Hand
Chiar acum cand am fost la Budapesta am intrat intr-unul care arata superb, gen butic mai de lux
, si am vazut o rochie superba de seara. Era marimea 36 (niciodata in viata mea n-o sa am asa marime) asa ca imi parea rau s-o las acolo si i-am luat-o verisoarei mele. Ii vine perfect si abia asteapta s-o imbrace la botezul lui Leon. Si doar la incredibilul pret de 20 euro
Daca as fi gasit o asa rochie in Ro sa-mi vina as fi dat si mai mult pe ea. Mult mai mult. Mie mi-am luat un sacou f fain care o sa-mi vina dupa ce o sa nasc. Am intrat si la noi in seconduri, doar ca intru si eu in cele care arata mai fain, nu in toate bodegele. Mie imi place sa caut si sa gasesc lucruri faine si cateodata chiar gasesc. Am intrat o data cu vara-mea si si-a gasit o fusta de piele dementiala, pur si simplu dementiala de la nu stiu ce firma mare si a dat 50 RON pe ea, iar eu mi-am luat un superb palton pe care toata lumea mi-l apreciaza cand ies cu el si am dat cam tot asa 50 de lei. Dar nu am un obicei de a intra in seconduri, cam o data la 1 an, un an si ceva intru si ma distrez de ce pot sa gasesc. Nu am absolut nici o problema. Am si haine foarte scumpe (unele nu-si merita banii) dar si haine de acest gen care costa mai nimic, dar mie imi plac.
Eu tot ma chinui sa-mi fac bagajul de cateva zile si inca nu l-am terminat
M-as distra sa ma apuce nasterea si eu sa alerg prin casa sa pun una alta in bagaj 
Au inchis gazele de dimineata caci se lucreaza si e un friiiiiig in casa
Nu mai zic ca saraca femeie care ne gateste a spalat toate vasele cu apa rece si asteapta de cateva ore sa vina gazul sa se apuce de gatit. Si noua ne e foame ![]()
Va pup, sa aveti o zi faina!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
36+
Bianca2503 spune:
hello,
Sa ii raspund Pisikai: io activez in multe domenii. Am incept in industria auto-moto si inca mai fac ceva evenimente pentru diverse companii. am continuat cu industria asigurarilor.
Acum activez in mai multe domenii: asigurari, telematica, carti electronice si evenimente corporate si team-building (mai rarut astea de cand cu criza).
Apoi, imi place la SH. Exista un SH care se gaseste in mai multe orase. se cheama Humana. Acolo gasesti haine donate de oameni din toata lumea, iar banii obtinuti din vanzarea acestora sunt donati sinistratilor. La SH asta mi-am gasit niste super-blugi noi cu 27 ron si o fusta Gucci cu doar 36 de ron. Mi-am mai luat si alte chestiuni.