Atractia sexuala in cuplu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Cred ca depinde si de persoana. Poti sa iti manifesti si altfel lipsa de retineri sau inhibitii. Daca nu e un lucru care face placere ambilor parteneri, atunci nu sunt de acord cu tine.

Bineinteles, nu este o caracteristica valabila pt toata lumea.

Apropo de a face placere ambilor participanti.. si in sex nu se stie niciodata cum te schimbi.. cu un partener poate esti mai sfios si rezervat de te ascunzi sub plapuma pe intuneric.. iar mai incolo, cu altul poate rupi patul si deranjezi vecinii ziua in amiaza mare. La modul ideal cu acelasi .. "limbajul vulgar" (ce expresie!) nu e ceva pt primele intalniri.

Nu vrea sa conving pe nimeni c-ar tb sa pice in extaz la auzul acelor vorbe... e doar alt punct de vedere... ca in loc de jignire, pot fi auzite si drept compliment.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NoUserName spune:

Vad ca am starnit o controversa cu "buna rau". E un mod de exprimare cand barbatii discuta intre ei. Daca nu ar fi frumusetea cea care se vede, nu s-ar mai organiza concursuri de miss si nici nu s-ar mai tipari reviste gen Playboy si FHM. Cand spunem despre o femeie ca e buna ne referim strict la aspectul fizic de sus pana jos, in ansamblu, nu la detalii. Faptul ca esti buna n-are nici o legatura cu inteligenta, studiile, sentimentele, visele sau aspiratiile tale ca persoana. Esti sau nu catalogata ca "buna" pana sa deschizi gura, doar la prima vedere. Iar un barbat n-o sa spuna niciodata asta unei femei sau in fata unei femei pentru care are un minimum de respect. Si sunt de acord cu voi ca merita doua palme fara a sta pe ganduri daca va spune astfel, dar cu grija: cine are tupeul sa-ti spuna direct "esti buna" nu va fi nici deranjat sa-ti dea un dos de palma peste ochi daca incerci sa-l agresezi fizic sau verbal. Eu am folosit expresia intr-o discutie intre 2 barbati despre o femeie oarecare. Cand un barbat agata o tipa, intre prieteni se fac si catalogari de genul asta. Dar in momentul cand tipa devine prietena/iubita/sotia respectivului situatia se schimba radical. N-o sa auzi niciun barbat spundu-i unui prieten "ce buna e nevasta-ta"! Ar trebui sa recunoasteti ca si voi sunteti preocupate de aspectul vostru fizic tocmai pentru a atrage privirile, pentru a va simti inca "valabile", pentru a va simti bine cand un barbat intoarce capul dupa voi pe strada (nu "se holbeaza", ci va arunca o privire admirativa").

Voi va axati pe detalii ca culoarea parului, culoarea si modelul unghiilor, cum sa se asorteze geanta cu pantofii si altele care nu-mi vin in minte dar le puteti detalia voi si pentru care voi folositi sute de cuvinte. Noi rezumam toate astea la expresia "e buna". Si, ca sa va mai vand un pont din "fratia masculina", intre noi, la o bere, ne bagam p...icioarele cu aceeasi lejeritate cu care voi spuneti "auzi fata, ...". Niciodata insa in fata unei femei (de aici exclud badaranii, aceeasi cu cei care te fluiera pe strada sau te claxoneaza)

Isabella, tu ai observat egoismul lui X si ai constientizat ca tu doar esti motivul pe care-l cauta ca sa divorteze. Felicitari! Inseamna ca o sa-ti fie mai usor sa vezi ca nu merita atentia ta. Si mie mi-ar fi fost la fel de simplu sa primesc doua palme inainte de finalul povestii impreuna cu o replica de genul "Magarule, asta urmareai tu de fapt? Nesimtitule! Sa nu te mai vad in viata mea!". Atunci as fi stiut ca nu merita. Insa felul elegant in care a reactionat m-a facut sa ma simt mai rau decat as fi crezut ca ma pot simti vreodata. Deci nu m-am inselat in privinta sufletului ei. Si mi-ar fi mai usor sa o stiu fericita cu cel pe care l-a ales sa-i fie aproape, dar stiu ca nu era asa la momentul respectiv. Parca am mai spus odata ca ma simt bine daca cei din jurul meu se simt bine. Iar eu nu pot sa-i ofer nimic in afara de atentie. Nu cadouri, nu excursii, nu iesiri la restaurant cu prieteni comuni, nici macar un buchet de flori, decat daca ne-am intalni unde nu ne cunoaste nimeni si l-ar arunca pana sa ajunga acasa. Am o datorie morala fata de cea pe care eu am ales-o acum 12 ani sa-mi fie aproape la bine si la rau si n-am dreptul sa-i spulber visele care i-au mai ramas, chit ca ele se vor indeplini sau nu vreodata. Pentru ea trebuie sa sper. Iar piticu'? Daca v-as spune ca mi-a explicat chiar adineauri cu cuvintele lui ca "ala e patul lui si al lu' mami, eu sa ma duc la mine ca n-am loc"? Cum sa renunt la asemenea momente? Cum as putea trai cu gandul ca el e bolnav si trebuie dus la spital la ora 3 noaptea si eu n-am fost acolo? Sunt sentimente pe care nu cred ca le-am explicat in niciuna dintre interventiile mele anterioare, sau le-am considerat ca se inteleg din text si de fapt s-a inteles ca vreau sa-l arunc pe geam in sensul de 1.deschid fereastra 2.arunc copilul 3.inchid fereastra. Din toata povestea asta eu raman pe locul 4. Si, pentru ca nu vreau sa ranesc pe nimeni, o sa astept sa-mi treaca starea asta. Trebuie sa-mi treaca. Din experienta multora dintre voi am invatat ca dragostea trece, altfel n-as mai fi citit despre a doua iubire, a treia iubire s.a.m.d. Din pacate, vad ca si la mine s-a intamplat o data dar nu mi-am dat seama pana acum 6 luni. Cel mai greu e sa ma prefac ca mi-e indiferenta Cristina. Si nu in fata sotiei ca viata noastra continua la fel ca si pana la momentul descoperirii mele, ci in fata ei. A fost singura care mi-a observat ceva ce nu stiu, un gest, o privire sau ceva ce m-a tradat in fata ei ca nu mi-e indiferenta desi asa am incercat sa par, dar n-are rost sa detaliez. Stiu ca nu e moral cum gandesc, dar am spus ca eu relatez gandurile si faptele mele pentru ca voi sa puteti trage concluziile pe care le considerati utile. Sa nu va dati seama prea tarziu ce va lipseste.

Cei ce v-ati gandit la povestea paralela in care sotia mea este o "alta Cristina", am spus mai pe la inceput: nu vreau sa aflu. Pentru ca daca aflu, doare. Nu stiu cat de tare pentru ca inca n-am fost pus in situatia asta.

Poate ca acum din toate mesajele mele razbate tristetea. Oricum, eu unul stiu ca am fost fericit si asta se vede inclusiv din poze. Cand am zis "da", am zis-o din suflet, pentru ca atunci simteam ca asa va fi. Viata mi-a dovedit contrariul, insa indiferent de ce se va intampla, ce-a fost cu bune si rele, e al meu. N-am buton pentru "erase", nici pentru "restart". Poate peste ani voi reciti aceste mesaje si-mi voi spune razand "ce prostut eram atunci...". Viata ne rezerva surprize nebanuite, bucurii si tristeti deopotriva. Si cum n-ai de unde sa stii ce inseamna sa fii satul pana nu ti-a fost foame, la fel n-ai de unde sa stii cum e sa fii fericit daca n-ai fost si trist. Ce va fi peste ani, nu stie nici Mama Omida. Putem doar sa presupunem. Cat despre Cristina, ceea ce simt eu pentru ea acum e descris foarte bine de Directia 5 in melodia Daca-ai sti. Cat de vorbit despre asta fata in fata, cred ca nu i-ar face bine nici ei. Astea sunt gandurile mele "la cald". Peste ani, insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

NoUserName, scrii frumos, chiar foarte frumos! Si incantata de stil, ma tot straduiesc sa empatizez, sa vad in ce tabara sunt, vorba aia, "eu cu cine votez?", insa...povestea ta nu ma misca deloc . Nu ma misca tristetea asta a ta, e mica. Mici dezamagiri, mici realizari...mici incercari de a-ti implini mici vise ascunse. Nu vreau sa-ti dau vreun sfat sau sa-ti deschid vreun ochi, vreau sa te complimentez pentru ca scrii frumos.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui NoUserName
Ar trebui sa recunoasteti ca si voi sunteti preocupate de aspectul vostru fizic tocmai pentru a atrage privirile, pentru a va simti inca "valabile", pentru a va simti bine cand un barbat intoarce capul dupa voi pe strada (nu "se holbeaza", ci va arunca o privire admirativa").

NUN, te mananca?
Femeile sunt preocupate de aspectul lor exterior pentru ele, pentru multumirea lor, nu ca sa intorci tu sau eu capul dupa ele pe strada.
Ti s-a explicat asta clar ceva mai devreme...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
Ar trebui sa recunoasteti ca si voi sunteti preocupate de aspectul vostru fizic tocmai pentru a atrage privirile, pentru a va simti inca "valabile", pentru a va simti bine cand un barbat intoarce capul dupa voi pe strada (nu "se holbeaza", ci va arunca o privire admirativa").

NUN, te mananca?
Femeile sunt preocupate de aspectul lor exterior pentru ele, pentru multumirea lor, nu ca sa intorci tu sau eu capul dupa ele pe strada.

cred ca amandoi aveti dreptate.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Nun, de ce nu divortezi?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Nun, de ce nu divortezi?

_

pentru ce? pentru o himera?
sa provoace suferinta in jurul lui: sotie, copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

NuN Sa nu spulberi visele sotiei si sa nu fii departe de copil, sunt motive suficiente sa ramai inntr-o casnicie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

NUN, te mananca?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Aveti partea voastra de dreptate, insa nu uitati de alte categori:
-cele care fac eforturi pentru a fi invidiate de femei (nu e gluma)
-cele care fac eforturi de a arata bine fizic pentru ca ele asa se simt bine, asa se vad ele pe ele, cu asta se identifica.

Edit sa adaug: cele care cauta permanent confirmarea faptului ca sunt ´´valabile´´ merg de obicei pe extreme: tinute provocatoare, atitudine lasciva, cuvinte cu dublu inteles, etc.
Femeile astea ascund insa o mare trauma, de exemplu o parte dintre persoanele identificate cu tulburare borderline au acest gen de comportament la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esteiubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Nun, de ce nu divortezi?

_

Intrebarea nu-i chiar deplasata; himera aia e destul de vie, daca raspundea la provocarea lui? Nu-i aia, o sa fie alta. Omu recunoaste sincer ca a fost in pericol sa derapeze...casnicia nu poate sta pe muchie de cutit la nesfarsit.
Pe mine una m-ar durea sa aud cum copilu meu ii zice lui ta-su sa plece la el, ca n-are loc cu ei in camera/pat. Poate nu mai simt nimic pentru el...dar nici caine de paza nu-i.

Mergi la inceput