Atractia sexuala in cuplu
Raspunsuri - Pagina 16
n/a spune:
si iar revin... ai cu cine.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
Monnvas spune:
...Si povestea lui NoUserName are o continuare. Sau o poveste paralela.
In care sotia protagonistului este "Cristina" pentru un altul. Oare cum s-ar simti protagonistul daca ar afla asa ceva?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
balanta spune:
Isabella_80 :
1. teoria e teorie si practica e alta (asta vis a vis de postari)
2. cand nu esti in situatia respectiva ai solutii
3. cand ai fost in situatia respectiva si ai trecut de ea indiferent cum te trezesti lupul moralizator
4. daca ai rabdare si te intorci spre tine putin ( putin mai mult)vei gasi solutii chiar daca solutiile nu convin celor din jur
5. daca esti o fire pasionala prin constructie si trebuie sa depui eforturi sa fii altcumva...nashpa...
giulia71 spune:
Eu cred ca e doar o faza, o faza prin care mai mult sau mai putin treceum cu totii.
De-ai putea trece peste ea, ar fi ok.Pentru amandoi.
Uita-te in jur, cate femei si-ar dori sa aiba liniste acasa, sa nu fie abuzate, sa nu fie umilite. Sa fie iubite, doar. Atat si nimic mai mult.
Nu, probabilnu vedem aceste lucruri ca nu le traim, dar ele exista si alea sunt probleme adevarate.
Asta vad eu lucrurile, asa ca o radiografie rapida.
Poate s-a stins focul ala care dadea iubire cu scantei, dar important este ce a ramas dupa?! Daca este acel calm, acea ingrijorare cand e plecat la gandul ca e pe drumuri, daca e acel fuior de bucurie ca a sosit acasa, atunci cand iti deschide usa. Atunci, zic eu ca e iubire.
Asta cred eu ca trebuie sa ramana dupa ani, clamul acela, caldura acea specifica a caminului sau exclamatia cand intrii in casa "ce bine am ajuns acasa!"
uneori gandesc prea mult....
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emeria Daca tot ati dezbatut problema lui "buna rau", poate ma ajutati si pe mine cu un sfat sau o explicatie pentru limbajul vulgar in timpul sexului. |
Initial mi se parea si mie vulgar insa in momentul in care relatia a evoluat, s-a maturizat; am capatat incredere si acum mi se pare doar incitant
Deci scurta explicatie e.. placerea
crismac spune:
Eu cred ca totul tine de noi . Si eu am avut perioade si perioade - ba nu aveam chef , ba eram obosita ... dar daca va dati silinta putin ar trebui sa treceti de ele . Acum la 10 ani de casnicie pot spune ca suntem cum nu credeam ca putem fi - f. apropiati .
Nu strica sa va acordati ceva timp pt. voi .
www.gradinacris.blogspot.com
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui Emeria Daca tot ati dezbatut problema lui "buna rau", poate ma ajutati si pe mine cu un sfat sau o explicatie pentru limbajul vulgar in timpul sexului. Eu il percep subconstient ca pe o forma de jignire, care taie orice chef.....culmea e ca in restul timpului persoana respectiva e incredibil de afectuoasa si dragastoasa, deci undeva ceva e gresit, nu se pune problema lipsei de respect..... |
Io cred ca "limbajul vulgar" in sex este un semn de daruire si abandon total.. adica esti numai si numai acolo si faci cu toata fiinta ta sex/amor/dragoste/cum vrei sa-i spui. Te abandonezi cu totul placerii.. iar cand vezi/auzi/simti ce ravagii provoci partenerului.. creste si excitatia ta, exponential.
Banuiesc ca daca sunt unele retineri, inhibitii, idei gen "asa se vorbeste unei femei usoare, nu unei doamne", blabla.. efectul poate fi pe invers.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Ramonika spune:
citat din mesajul lui Monnvas ...Si povestea lui NoUserName are o continuare. Sau o poveste paralela. In care sotia protagonistului este "Cristina" pentru un altul. Oare cum s-ar simti protagonistul daca ar afla asa ceva? |
perfect posibil. sunt curioasa daca nousername s-a gandit la asta si daca da, daca l-ar afecta sau nu.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Mickyyy spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Io cred ca "limbajul vulgar" in sex este un semn de daruire si abandon total.. adica esti numai si numai acolo si faci cu toata fiinta ta sex/amor/dragoste/cum vrei sa-i spui. Te abandonezi cu totul placerii.. iar cand vezi/auzi/simti ce ravagii provoci partenerului.. creste si excitatia ta, exponential. Banuiesc ca daca sunt unele retineri, inhibitii, idei gen "asa se vorbeste unei femei usoare, nu unei doamne", blabla.. efectul poate fi pe invers. Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) |
Cred ca depinde si de persoana. Poti sa iti manifesti si altfel lipsa de retineri sau inhibitii. Daca nu e un lucru care face placere ambilor parteneri, atunci nu sunt de acord cu tine.
Aberez, dar sa presupunem ca in loc de cuvinte vulgare lui i-ar placea sa scuipe in fata in momentele de maxima placere, ea ar trebui sa se simta in culmea extazului ca e lipsit de inhibitii?