Atractia sexuala in cuplu

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

cristina era la indemana si era la doar un pas tupeu sa se si implineasca.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mie asta cu fluieratul nu-mi confirma nimic, chiar ma face sa cred ca am pus eu ceva ostentativ pe mine. Daca ma fluiera cineva ma uit sa vad daca nu cumva sunt descheiata la bluza. Chiar nu iau in seama asa ceva. Niciun om normal la cap (excluzand pustanii) nu fluiera femei pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Isabela, ai spus ceva de profunzime afectiva. Si in cap mi-a venit imediat ideea de "stabilitate" afectiva. Si ca si la Nousername, cineva pe fir, inseamna ceva. Inseamna ca involuntar iti pui probleme de genul "ce-ar fi fost daca" sau poate involuntar faci o comparatie din care sotul tau nu iese tocmai bine. Am vazut ca incercati impreuna sa rezolvati problemele. Insa stau si ma intreb, esti sincera cu el? CU riscul de a-l rani, esti totusi sincera? Omul stie ce-ti place si ce nu? Adica atunci cand te-a invitat la Ikea, crezand ca-ti face o placere, i-ai spus direct (trantind eventual ceva sa fii mai convingatoare) "La Ikea sa te duci tu singur sau cu mama ta, eu vreau ceva romantic!"?
Fara a-i jigni si o sa-mi explic afirmatia, barbatii inteleg putine si de priceput nu pricep deloc. Exemplu din viata reala a oamenilor, il vezi ca de obicei, aerian, nelamurit, dezinteresat si-i spui "Draga, te rog frumos sa..........", ceva legat de vreo surpriza (cica), cadou. Si peste x, y, z, zile in care nu pare sa fi inteles ce i-ai spus explica omul "acum daca mi-ai spus exact, cum era sa fac eu ce mi-ai spus tu? Ce surpriza/cadou mai era asta?". Daca nu-i spui nimic, n-are cum sa-ti ghiceasca gandurile si tot asa.
Poate nu ati comunicat in aceeasi limba si poate mai e speranta.

Mergi la inceput

ar trebui sa treci mai des prin colentina . Acolo astfel de activitati sunt la ordinea zilei. la mine era un fel de tumb up sa stiu daca m-am imbracat corespunzzator in ziua aia pentru servici Ma obisnuisem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

am ajuns la povestea lui nousername.
scrii f frumos. cu toate astea razbate multa tristete. parerea mea este ca suferi de nemultumire cronica ca 99% din oameni.care e boala secolului.
ca dc n ar exista aceasta nemultumire cronica, n ar mai exista adulter, divorturi si subiectele de la sectiunea asta.

ideea e sa te bucuri de lucrurile marunte si autentice.ca femei cu cracii n gat sunt cu sutele si orice nevasta dupa ce naste si mai trec vreo 20 de ani, n are cum sa arate ca la 20 de ani. fie o inseli cu cate cu cracii n gat apuci, fie suferi in tacere si scrii fluvii de romane, in genul narativ naturalism. care mi se pare cel mai depresiv. prb ca vei avea sanse mari sa l intreci si pe Zola.

unor barbati le prinde bine andropauza. ii scuteste de a suferi dupa fructul interzis ravnit, pana la urma, o banala pasarika. jizaz:))))

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda2009

Isabella, n-ai pierdut nimic cand l-ai dat pe unul ca nouusername pe sotul tau, sa fim seriosi!

Si la IKEA, tot e bine, iesiti din casa, poti cumpara cateva lumanarele parfumate, un set pentru aromaterapie sau o lenjerie de pat mai colorata...si propune-i tu sa luati cinci paini la intoarcere si sa va opriti intr-un parc sa hraniti ratele sau gastele salbatice dintr-un parc. Ar putea fi frumos sa va bucurati de bucuria lor si sa va culcusiti unul in celalalt pe frigul asta.

Stiu c-ai vrea sa vina de la el, dar mai fa tu un pas si vino tu cu o propunere frumoasa de petrecut timpul "altfel". Si poate data viitoare te surprinde el cu o iesire la ... Directia 5, la concert, de Valentine's Day.

_

Mergi la inceput

Babyblue ai fost dementialaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! am ras cu pofta. Si inca slizesc in fata monitorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

off topic...ai mai noideea...pe colentina am lucrat si eu...si de multe ori trezindu-ma tarziu numai sexxy nu aratam dimineata...si tot eram clanxonata si fluierata...dar asta nu ma facea sa ma simt bine...asta fac badaranii,nu asa ii spui unei femei ca arata bine,nu asa agati o femeie...as spune ca astea sunt chiar ofense..
on topic...cheia in orice relatie e comunicarea,o discutie deschisa poate face minuni sau nu...e mai simplu sa spui exact ce iti doresti,ce iti lipseste,ce nu iti place...uneori barbatii inteleg mai greu sau poate ne facem noi mai greu intelese...ai putea sa faci tu un prim pas...sa organizezi tu ceva...

Mergi la inceput

si eu ma gandeam ca este cheia tuturor succeselor comunicarea. Dar am descoperit ca nu in toate cazurile. depinde de interlocutori si de cat de deschisi sunt catre dialog sau cata anduranta au la adevar. Unii pur si simplu nu-l pot duce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isabella_80

Nu, nu e nicidecum vorba de "tehnica".

Adica, in cazul meu, daca baza - intimitatea, afectiunea si atractia exista, aprape orice e bine in pat (sau altundeva) , iar fara atractie, poate fi vorba de Don Juan sau Brad Pitt sau orice "sex-simbol" va puteti imagina, tot rece ma lasa.

Si tot in cazul meu, atractia are de-a face mult cu caracterul... Doar un corp frumos de sine statator si fara caracter il apreciez pur estetic si atat, dar nu ma poate atrage, asa cum vad ca se intampla in cazul unor barbati (nousername)...

Nu, nu ma respinge deloc sotul meu, s-a inteles gresit sau m-am exprimat eu gresit. E vorba de acei fiori, de acei fluturi in stomac, care au disparut pentru mine.

Egoismul celui venit pe fir s-a manifestat prin faptul ca isi urmarea doar scopul lui si a devenit aproape obsesiv la un moment dat: sa fie cu mine. Nu lua deloc in considerare prin ce treceam eu, cat ma chinuiam gandindu-ma la fericirea tuturor, sau ca ar strica o casnicie, sau multe, multe alte lucruri... Si zi si noapte, ma teroriza cu asta: cand vom fi in sfarsit impreuna, suntem facuti unul pentru celalat, asa ceva nu vom mai gasi nicaieri - ce mai, voia tabloul Monalisei pe peretele din dormitor.

Ei bine, nu pot sa expun acum totul, desi a fost vorba de o perioada scurta, a fost mult mai mult decat ce am povestit, s-ar putea scrie un roman. Si inainte sa derapeze in felul asta, au fost momente care mi-au dat acei fiori, acei fluturi in stomac pe care ii pierdusem.

Si apoi a urmat comparatia... care, asa cum am mai spus, e nedreapta...
As fi vrut sa iau de la acest individ acea parte, si sa o integrez in sotul meu: atunci as fi fost fericita.

Ce bine a scris cineva aici, ce am simtit atunci din cauza acestui individ are legatura cu ce simt (sau nu mai simt) acum... Dar, fara sa ma pacalesc pe mine, si cu toata sinceritatea, simt ca nimeni nu imi poate oferi adancimea afectiva pe care mi-o ofera sotul meu. Daca ar exista si fluturasii, as avea o relatie de vis.

Am vorbit cu sotul meu... si el crede ca totul e posibil... Adica daca a fost la inceput, exista potetial. Ca el tot asa simte. Sa vedem... sa planificam excursii, iesiri, concediu... Oricat de bine ma gandesc la asta, nu ma simt nefericita, si doar simt ca ar putea fi mult mai bine si ca as avea mai mult de oferit.

Ieri m-a terminat cu o propunere... A venit entuziasmat la mine: "Ce-ar fi sa mergem sambata cu totii la... (interesul meu era la maxim) ... Ikea? Sa mai luam cate ceva ce ne trebuie prin casa"
Cum as putea refuza o asa propunere...

individul era un egoist notoriu. dc i pasa cu adevarat de tine, punea pe primul plan fericirea ta, linistea ta, a copilului tau si nu te teroriza cu presiuni.

nu "halesc" deloc indivizii presionali, care impun cu forta un anume ritm al relatiei, care vor sa fie suiti pe un piedestal in inima si viata unei femei. te acapareaza cu presiuni si gesturi maretze, uitand de cele mici, marunte. pana la urma cine era "nea caisa" asta, care batea dramba n viata ta? ce facuse el pt tine, in afara de a ti oferi ceva orgasme mentale?

ai trait ceva pasiune cu scantei, care e plina de adrenalina si te drogheaza, e normal sa ti se para fada relatia cu sotul, acum. dar pe masura ce va trece timpul, se va dilua si ti vei reveni, dc vrei. evident.

eu zic sa te bucuri de initiativa sotului de a merge la ikea, ca mi se pare de bun simt si normala. poate era mai funny sa ti propuna sa fugiti in 2 la munte si sa va iubiti la 0 grade, cufundati in zapada...eu zic mersi cand sotul meu are chef de shopping, ca de principiu ma duc singura sau comand de pe net, rar are chef sa mergem impreuna, ca e comod si lenes si prefera sa stea la vatra, mai ales iarna.

hai sa ti zic povestea mea. inainte sa ma marit cu sotul meu, am avut drept iubit un specimen de barbat care cred ca ia lejer locul 1 la tot ce inseamna pasiune, spontaneitate, sex sublim, initiativa, fantezie, etc. aparea la usa mea in crucea noptii si mi zicea, hai imbraca-te si fa bagajele, plecam. unde? o sa vezi. si am ajuns la viena. sau la milano, sau la munchen, sau la venetia.sau la mare. sau la munte. sex salbatic in toate locurile si colturile lumii. fiori la maxim. de cate ori suna tel, imi sarea inima din piept. nu stiam niciodata ce ma astepta. bun sau rau.:))
era un artist in mancaruri bune, distractii bune, masini bune, sex bun. pur si simplu era facut pt asta. nascut si creat pt placeri de orice fel, pentru fiori.

buuun....hai sa revenim pe planeta pamant. sa ti zic si partile rele care in timp au erodat "relatia perfecta"?
- era atat de pasional, ca gelozia lui uneori nu cunoastea limite. la modul ca era in stare sa mi interzica sa merg la conferinte cu colegii de munca.
- era atat de axat pe lucrurile senzoriale, ca i scapau cu totul din vedere cele spirituale.
- era atat de obsedat de distractii, ca uita complet de cariera ( a lui nu conta, ca se ingropa in banii lui tati), dar de a mea uita voit si l si deranja, motiv pt care ma boicota..subtil.
- voia copii si insuratoare, dar ideea lui era sa facem copii multi si frumosi ca noi doi, dar sa i aruncam repede la bunici si sa i creasca altii. ca dc stai de colici si biberoane, n ai timp de distractii.
- era atat de agitat si activ, ca voia mereu sa iesim, chiar si cand eu eram obosita, insista sa i facem programul lui, sublim de altfel, desi eu picam de somn, sau a doua zi ma astepta o zi grea. cum puteam sa l refuz?
- avea toane care l apucau din te miri ce.

deci isabella, nu umbla cainii cu covrigi in coada, iar fericirea intr o relatie, esti fix asa cum o percepi tu.

sotul meu de acum este linistit, monoton, rutinat, de multe ori obosit de munca, work-alchoolic, n are decat rar initiative de distractie, le accepta cu placere pe ale mele, nu e nicidecum la fel de frumos ca ex, pasional din parti, dar crede ma ca l iubesc la nebunie, de n ori mai mult decat pe ex.
dc l as compara si uite ca o fac pt tine, nu exista comparatie intre el si ex. cu toate astea, sotul meu e mult mai OM, are un suflet de milioane, are grija de noi ca de el, ne divinieaza pe mine si pe copil si o plimbare cu el prin ikea imi aduce mai multa implinire ca n drumuri la venetia cu exul. parca imi picuri in suflet armonie si liniste cand sunt cu el.

si seara in pat, cand il iau in brate, ca de multe ori se intoarce posac ca un urs in coltzul sau, ma apuca repede de mana, fericit ca un copil ca l am luat in brate si mormaie adormit: sunt un bursuc si te am rapit in barlogul meu de bursuc.morr, morr...pai bursucii mormaie...da, mormaie..si adoarme in bratele mele.

iti doresc sa regasesti langa sotul tau, toata iubirea lumii.

_

Mergi la inceput