Mamici cadre didactice....
Buna ziua , eu sunt Anca, mamica unui strumf de 1 an si 4 luni si profesoara si va propun acest "loc" sa schimbam impresii despre munca noastra de zi cu zi.
Mami cu Andrei Ionut
poze
Raspunsuri
elena_adina spune:
Buna!
La mine nu stiu daca se mai pune ,am fost invatatore,dar de vreo doi ani jumatate stau cu bebe mic acasa.
Va pup si mult succes cu noul topic!
ancamak spune:
Bun venit dragele mele!
Conform legilor nou sustinute s-ar putea sa fim si noi foste...... Off, chiar imi place ceea ce fac, in ciuda salariului de 2 bani
Mami cu Andrei Ionut
poze
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak Bun venit dragele mele! Conform legilor nou sustinute s-ar putea sa fim si noi foste...... Off, chiar imi place ceea ce fac, in ciuda salariului de 2 bani Mami cu Andrei Ionut poze |
Chiar, are cineva ideea cum e cu titularizarea acum? ca eu nu sunt lamurita prea mult...
ANCA, multumim de ,,loc''! (poate ne mobilizam intr-o zi sa mergem pe la ISJ...asta ca tot suntem ,,pe subiect'')
just_me31 spune:
hello
Mari- din cate stiu eu titularizarea ramane tot asa anul acesta
Anca - de ce spui foste ?ma rog , oricum eu nu sunt titulara asa ca nu au ce sa-mi ia
Sincer vorbind eu m-as indrepta spre altceva , dar nu am idee spre ce
ancamak spune:
nici eu nu sunt titulara.....dar orasul nu-mi ofera alte alternative.
Chiar azi vorbeam cu un coleg si-mi spunea ca se comaseaza clasele si se reduc multe ore
Mami cu Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
Mik, tu predai in Franta?Daca ai predat si in Romania, poate ne impartasesti niste diferente intre sistemele de invatamant.
Mami cu Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
Profesorul de matematica Grigore Moisil, dupa ce a citit prostiile pe care le-a scris unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice: - Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in fund , ca asta nu-i cap!
Mami cu Andrei Ionut
poze
anaalina spune:
Salutare si bine v-am gasit . Eu predau limba romana la o scoala din mediul rural si sper sa nu am probleme in sept cand voi reveni la post.
monalac spune:
Ma inscriu si eu in club,desi parca mai era un subiect asemanator aici.Sunt profesoara de lb si lit romana,titulara la Palatul Copiilor,pe creatie literara,dar anul acesta sunt detasata la o scoala generala.