Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novus, ma bucur ca-ti place cartea!

Aproape am terminat-o asa ca te rog sa-mi faci lista cu propunerile urmatoare ca asta a fost dementiala, de mult nu am mai citit ceva ce sa-mi placa asa mult !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am scris un mesaj luuuung dar l-am sters dar va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! si la multi ani de anul nou ca nu ne-am vorbit de anul trecut:D

ma gandeam ca vin repede zielele puilor nostrii..voi unde v-ati gandit sa organizati ceva pt copii? tare mult m-ati ajuta cu ceva sugestii!

si cam de prim martie aprilie vreau sa il duc pe tudi la inot..mi-am spus mult parinti si dr ca e bne sa caut bazine fara clor..sau cu cat mai putin clor...aveti voi ceva idei?

evei ii da un al 6 lea dintisor..si tudi este un superb! o sa mai punem poze pe fb zilele astea..desi sunt in sesiune....ce a fost mai greu a trecut..

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Aparem si noi dupa un mini concediu super frumos, plin de zapada si distractie. Nu promit poze, ca eu inca nu am net (asteptam finante sa luam rooter) decat prin orange si merge slabut, dar macar cateva sper sa pot pune zilele astea.

NOVUS ma bucur ca e totul bine

GAZA, ce patanie urata. Bine ca acum sunteti ok

PISIGRI, refacere rapida

MIHAELA, GAZA a detaliat f bine cazurile noastre. Ce mai pot adauga: la noi operatia a facut minuni, chiar daca eu am fost sceptica. E o operatie f f simpla, fara efecte secundare, iar aia cu refacutul polipilor nu este o garantie, se poate inatampla, dar de regula daca operatia e bine facuta nu se intampla. Eu iti recomand un consult la dna dr Iorgulescu (la Grigore, dar acolo e cam full, mai e si la Sanador, dar acolo e 100 consultatia). Oriunde ati merge, va lamureste imediat, e f buna, dar sa stii ca e destul de pro operatie, daca sunt probleme (la noi nu a recomandat prima data, a doua insa da).
Pt imunitate eu ii dau First defense si iti spun sincer cu mana pe inima ca isi merita toti banii (multi ce-i drept). Nu neaparat ca racelile sunt mai rare (desi si asta), dar tin mult mult mai putin si sunt mult mai usoare. Parerea mea este insa sa verificati intai treaba cu operatia, asta cu siropelele pe focarul de infectie e cam frectie la piciorul de lemn. Pana nu pleaca dopul ala de acolo greu se va linisti. Eu am avut recomandare de la trei orelisti si iti spun sincer ca desi atunci am fost un pic indoita, acum sunt convinsa ca nu a fost decizie mai buna.

Eu am reusit sa racesc si sunt ca, zombie, ma bate gandul sa stau acasa maine, sa vedem cum ma simt dimineata.
Va pup si noapte buna

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Desi m-a apucat o ora incredibila pt o gravida, am reusit sa pun pozele. Si restantele, asa ca

https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/0701SfIonInCasaNoua?authkey=Gv1sRgCI6tl4ish4rwGw

si

https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/152001LaPredeal?authkey=Gv1sRgCP2aoMSwzsbZLw

Gata, fuuuug, noapte buna

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Neata !!!

Haideti la cafea !

Pisik, abia astept sa ma delectez cu pozele cand ajung acasa !!

Inapreda, cum a fost la cumparaturi ?

La noi s-a topit toata zapada si ploua de aseara asa ca pt moment punem saniuta in garaj

Mergi la inceput

Pisigri, cum te mai simti ?? nu te externeaza ?

Mergi la inceput

Buna dimi',

Cit beau cafeaua, sa vad ce-mi mai aduc aminte:

1. Novus ma bucur ca nu e nimic grav dar cel mai tare ma bucur ca mergi la doctor fara sa fie musai "urgenta"; multa lume nu o face, sa stii! F. tare Ada cu "zupea" in deplasare.

2. Pisigri, sper ca esti acasa deja

3. Mihaelacg, multa sanatate Mariei; sper sa scapati repede de coshmarul asta! Si eu vreau poze cu fetele frumoase Altfel, cum sinteti? Cum merge salonul? Sa nu mai lipsesti asa mult.

4. Monn, ce ma bucur ca t-ai facut timp si pentru noi! Foarte, foarte tare Inginerul!! Dar asta stiam deja!

Mergi la inceput

5. Jamborello are 15, 9 kg (l-am cintarit aseara; inaltimea? habar nu am? dar e cam scund dupa ce povestiti voi; de fapt, ieri, desi i-am cumparat haine si de la "Zara baby", a fost prima data cind i-am luat cite ceva si de la "Zara kids" Nu-mi venea sa cred si eram, oarecum, trista, stiind ca am mai incheiat o etapa din "era bebelush"...

5. Si o alta premiera: pentru prima data de cind il am pe Ian, am fost la Cluj si mi-am luat mie de mai multi bani decit lui dar...

6. ...Novus, am fost cam dezamagita de ce-am gasit pentru ca aveam asteptari mari Mi-am incropit si o tinuta pentru cheful de simbata dar nu sint foarte sigura de ea pentru ca nu-mi prea place brandul respectiv; dar merg imediat sa ma probez

7. Cuscra, da, Ian vrea in brate cind eu nu mai pot si eu nu-l refuz niciodata iar el conchide intotdeauna filozofic: Ian gheu a mama!

Mergi la inceput