Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mihaela, ce pacat ca in decurs de cateva luni a luat-o Maria pe panta asta...deci si gradinita/cresha conteaza: cum dracu' sa-i stearga cu acelasi servetel?! Va urez insanatosire grabnica si cu siguranta la anul pe vremea asta va avea imunitatea din nou buna, dupa atata lupta cu crocobaurii! Poze recente ai pe undeva? Mi-e dor de mutritza angelica

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Aaa, ce-am uitat: in sfarsit am cantarit copilu' ca nu-l cantarisem de luni bune si cand am fost la urgente m-a intrebat aia cate kile are si am zis "vreo 11", de-a gogonat aia ditamai ochii...
Are 13 fix: va rog sa-mi spuneti,manechinele voastre cat au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aaa, ce-am uitat: in sfarsit am cantarit copilu' ca nu-l cantarisem de luni bune si cand am fost la urgente m-a intrebat aia cate kile are si am zis "vreo 11", de-a gogonat aia ditamai ochii...
Are 13 fix: va rog sa-mi spuneti,manechinele voastre cat au?

Manechinul meu are 16. Dar nu cred ca e etalon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

wow ILINKA super iesirea voastra, pe mine ma consoleaza canu pot iesi darsi ca nici nu e zapada.

Mihaela-e chiar groaznic sa-i stearga cu acelasi servetel

Manechina mea are 14 stiu sigur ca la Eferalgan e pe kg lingurita dozata .

si-n rest imi vine sa imi bag capu-n wc, insa rezist noroc cu mah jongg-ul asta

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, manechinul nostru are 13.5 kg asa ca sunteti in grafic

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Vad ca ninge-n toata tara, numai la noi nimic!Ce mi-ar fi placut o iesire la zapada, dar, daca nu-i, nu-i!

Mihaelacg, imi pare tare rau ca va confruntati cu asa probleme.Nu stiu pentru ce schema de vaccinare ai optat pentru Maria, eu am mers pe aia obligatorie, "de stat", dar, la o luna si ceva de la inceperea gradinitei, dupa ce ne-am luptat cu niste viroze urate, cu episoade de febra mare, i-am facut Prevenarul. Cred ca a fost o decizie buna, fiindca de atunci nu a mai avut probleme mari, doar niste muci nesemnificativi. Desigur ca nu o fi doar meritul vaccinului( care nu-i unul antigripal), sunt convinsa ca s-a mai imunizat si organismul lui Andrei odata cu intrarea in colectivitate, dar zic ca ar merita sa incerci, daca nu ai facut-o inca. Si eu, ca si tine, cand facea virozele alea urate, puneam totul pe seama polipilor, eram convinsa ca are nevoie de operatie, dar, surpriza!, am ajuns la Cluj la orelist si acesta a zis ca nu e nevoie de asa ceva, deci tot cu imunitatea era o problema.

Sanatate frumoasei mici si tie curaj si rabdare sa le rezolvati pe toate!

Mergi la inceput

Ei, uite acum pun si eu Gulia pe cantar sa vad cu cat se mai mandreste. Revin cu raportul.

Mergi la inceput

Hihi, io cred ca Phiphi deja e cam bucalata, caci e doar cu 200 de grame mai usoara decat vecina cu 4 luni mai mare si cu vreo juma de cap mai inalta...dar ea chiar ca a fost manechina mereu, are niste fusisoare de picioruse, imi vine sa rad cand le vad pe amandoua in ciorapi, ca pe langa ea Phiphi are niste picioare zdravene...(nici nu vreau sa-mi iaginez cum ar arata vecinutza pe langa Amalia Alexandrei!!!:)))
Bine, Bianca, Vladimir e u gigant...si cred ca toti baietii au peste 14 kile,nu? Cioante solide, flacai vanjosi! Io nici nu stiu ce inaltime are Phiphi ca deloc nu sta la masurat!! Dar mi se pare ca a crescut brusc, in octombrie i-am luat vreo 2 seturi de body marimea 86-92 si-i erau numai bune...de vreo 3 saptamani nu i le mai pot incheia intre picioare, a trebuit sa refac stocul cu marimea 98. Dar si astea-i stau fixe si zau ca nu cred ca e o lungana...

Mergi la inceput

Cantarit: 14.800, deci nici Gulia nu se inscrie la categoria grea.

Novus, ma bucur ca-ti place cartea!

In weekendu' asta n-am facut nimic spectaculos, ieri am fost doar eu cu Andrei, ca H. a avut ceva de lucru si ne-am distrat facand biscuiti in tot felul de forme. Nu va doriti sa stiti cum arata bucataria dupa aceasta experienta!Azi a fost socru-meu la masa, am tandalit prin casa, apoi am tras un pui de somn cu Andrei si cam asta a fost tot.

Mergi la inceput

In inaltime nu stiu cat are fiu-meu; si eu estimez dupa marimea hainelor. Acum ii cumpar haine 98-104, deci e undeva pe acolo. Pe mine m-a uimit David cat este de inalt, cred ca e cu vreo doua-trei degete mai inalt decat Andrei.

Mergi la inceput