Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22
Raspunsuri - Pagina 18
amy25 spune:
Happylica, verigheta sta foarte bine la oglinda!!
Lelu si eu stau prost cu mancarea pentru ca.... uit sa mananc. Cred ca de asta nu pun pe mine. Si cand mananc , mananc multe glucide observ ca imi placeau si inainte. De la carne imi vine rau, doar putina pasare si aia fiarta. Pilaf, cartofi, ciorbe acrute. La mezel am renuntat ca nu le suport. Dar nu am pofte deosebite, am doar momente cand as manca ceva.
Ronina, nu esti ultima la carut. Azi am sunat peste tot pe site-uri pentru 2 modele care imi placeau si momentan unul nu se mai fabrica si altul nu se mai aduce. Inca astept, poate totusi il gasesc.
Am achizitionat patutul insa si salteaua: www.bebelusi.com/patuturi-din-lemn/222-patut-jules-rustic1-e-kid.html" target="_blank">http://www.bebelusi.com/patuturi-din-lemn/222-patut-jules-rustic1-e-kid.html
www.bebelusi.com/saltele-pentru-patut/699-saltea-cocos-integral-aquaria.html" target="_blank">http://www.bebelusi.com/saltele-pentru-patut/699-saltea-cocos-integral-aquaria.html
maine vor sosi
Chito este o veste buna, de fapt 2 vesti . Acum te odihnesti si stai relache ca nu mai avem mult pana vine
Marci mami, imi place mult numele fetei!!!
Lelu- Sofia=intelept dar si Antonia este frumos. Primul se intalneste mai rar .
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
28+ Victor Gabriel
magddalena spune:
offf..bia nu stiu daca vor trece,am inteles ca dupa ce nastem devin mai putin vizibile aproape albe..cel mai mult de vergeturi imi era frica de cand am ramas insarcinata si uite ca de ce mi-a fost frica nu am scapat.Si daca nu m-am mai cremuit eu si hidratat atunci cine???
cu nasterea,categoric naturala!!!eu asa as vrea cel putin,imi doresc ff mult,ma sperie cezariana pt ca recuperarea e mai greoaie.Acum ma rog sa nu trebuiasca sa ajung acolo,sa fie bebe bine si sa iasa pe undetrebuie..Aici ff greu iti face cezariana,doar daca e in pericol viata ta sau a copilului deci am noroc.
ma duc sa prepar ceva de mancare,am o stare de as bate pe cineva,,ff irascibila!!!nu imi mai gasesc pozitii sa stau,nu mai am chef de nimic nici energie si ma enerveaza si televizorul!!!
mada 33+ MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!
magddalena spune:
AREDWHIN ai o burtica asa frumoasa!!!
cred ca nu te-ai ingrasat deloc!!!e numai burtica de tine parca!!si fara vergeturi!!ferice de tine!! eu nu mi-am facut poze la burta goala dar diseara cand vine sotul sedinta foto fac!!
mada 33+ MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!
happylica spune:
aredwynn, aia nu e burtica lasata. io mi-o imaginam jos de tot. acum tu poti mai bine sa faci comparatie intre cum era si cum e acum... dar inteleg ca in dreptul stomacului tb sa se faca un gol... tu n-ai. stai calma k mai ai de asteptat pana vine Natalia.
amy, f frumos patutul. eu pt patut optez sa il caut si sa il vad fizic. nu online.
online am comandat lenjeria, aparatorile si buzunarul. o sa comand si interfonul.. dar pat si saltea.. sa vada ochiu' meu
deloc nu m-am ridicat azi din pat. nu mi-e deloc bine..
32 saptamani
varsta bebelusei Alexia
ronina spune:
Buna fetele!
Wow ce mult ati scris azi, imi place cand am ce citi
Dana_cp: da, la fel e si la mine, imi revin destul de repede, dar am preferat totusi sa renunt de tot la verigheta pana dupa ce nasc, sa fie sigur. Yay, ultima zi de lucru, cred ca abia astepti sa ajungi acasa sa te stii in concediu
Chitosenia: si tu trebuie sa te simti tare usurata deja! Ma bucur pt rezultatele bune de la urocultura
Tala: wow, cu atat mai mult bravo ca ai avut indrazneala sa incerci fara teorie in prealabil
Marci_mami: vad ca si voua va place Bianca, ne potrivim la gusturi Noi inca nu ne-am decis la al 2-lea nume.
Titi: spor la treburi, dar nu uita sa te mai si relaxezi!
JD: mie imi plac clatitele cu nutela si o banana rulata Ma bucur ca a scapat Finn de infectie.
Dia_tm: tare ma bucur ca te-ai mai linistit dupa control si ca e totul ok cu voi Vei avea avantajul sa stai cu bebe la piept de la inceput, ce frumoooos!
Danaela23:
Lelu: nu conteaza ce nume imi place mie mai mult, ci ce va inspira pe voi, sigur veti alege cum e mai bine pt. printesuca voastra.
Kovacsc: wai ce pofte imi faci :))
Nelli: ma bucur ca ai mai intrat sa ne zici despre voi.
Magddalena: ma bucur ca te-a mai lasat gatul si febra. Numere de telefon avem unele dintre noi completate in google docs.
Strumfy_12: sanatate multa, sa te faci bine cat mai repede!
Lady_X: ti-am trimis PM cu parola de la contul picasa.
Amy25: felicitari pt achizitii, pana la urma om gasi noi si carucioare
31+ Bianca
dara76 spune:
Dana, merci, iti spun daca ma decid. Deocamdata au reinceput durerile pe sub burtica (ca si cum impinge/loveste tare bebe in col, ovare), dar si bebe e mai agitat, la fel ca la declansarea diabetului si acum stau pe ghimpi mai mult pt. asta.
Chito, felicitari pt. urocultura! Si eu maimutica si la fel, n-am mai suportat in sarcina durerile de la ceara, desi inainte la 2 saptamani eram la epilat. Mai rau e ca in sarcina mi-a crescut mult mai rau parul si e iritant cand creste.
Marci, felicitari pt. nume!
J.D. tin pumnii sa nu fie nevoie de operatie. Bine, ca nu mai are infectie Finn.
Dia, felicitari pentru tensiune si analize!
Bia, si eu am avut fobie de dentist, aproape lesinam si cu ajutorul unui dentist bun, care m-a luat incet, mi-a trecut cea mai mare parte.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
SuperMami_1 spune:
Amy, sa le stapaniti si folositi sanatosi!
ce de burtici frumoase am vazut
aredwyn 10kg zici? unde s-au ascuns????????????
Miha, mamica fericita de Rares si 28+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
aredwynn spune:
Dana si Chito, cred ca deja va bucurati de primele ore de concediu! Sa va priasca perioada asta!!!
marci_mami, foarte frumos numele!
Lady_X, din ce mi-a zis doctorita, sunt destul de slabe sansele sa se intoarca bebe, daca deja e in craniana. Capul e cel mai greu, iar forta gravitoationala nu prea ii mai permite se intoarca cu el in sus.
dia_tm, si eu sper sa pot sa conving personalul medical sa mi-o dea pe burtica. In mod normal ar trebui sa tina cont de ceea ce vreau eu si sper sa fie asa. In plus trebuie sa vad cum fac sa-mi aduc muzica sa fie in fundal in timpul nasterii.
JD, tin pumnii sa fie ok Finn.
lelu, sunt frumoase ambele variante de nume. Cred ca Sofia e mai des intalnit acum, la generatia lor.
kovacsc, si eu patesc chestia asta ca trebuie sa verific daca e burtica. Mai ales dimineata
Magdda si Bia, vergeturile se estompeaza mult cand isi revine burtica la dimensiunile initiale, nu va faceti probleme!! (Multumesc pentru complimente!)
happylica, e posibil sa mi se para, mai ales in contextul ultimelor zile, insa eu asa o vad de sus, ca ar fi coborat, adica o vad mai departe de mine.
SuperMami, cred ca sunt pe burtica si pe funduloi . Foarte frumos baietel ai!!!!
Eu am fost azi cam deprimata. Ma tot suna lumea sa ma intrebe cum ma simt si cum tot repet ca, desi eu ma simt foarte bine, trebuie sa stau in pat, deja incep sa numar zilele. Ieri incepusem sa citesc despre bebelusii prematuri Azi parca n-au mai fost asa multe contractii, desi au fost. Plus ca iar am simtit intepaturi in col (probabil de la miscarile bebelicii, care sta cu capul lipit de el) si imi imaginez ca la fiecare contractie/intepatura se tot scurteaza colul. Sper ca nu e asa. Din ce am citit, disconfortul din zona inghinala e normal in trimestrul 3.
La contractiile BH, trebuie sa se intareasca toata burtica?
33+ cu Natalia
SuperMami_1 spune:
Aredwin, multumim...pentru mine e cel mai frumos puiul meu, iti dai seama
imi place tare mult numele Natalia
la contractii bh mi se intareste toata burta
stai linistita ca sunt normale pentru varsta asta a sarcinii toate starile tale...deci nu te mai gandi la prostii
Miha, mamica fericita de Rares si 28+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"