Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Nu am facut secretie..din cate stiu eu cele mai relevante secretii sunt cele de la 36 de saptamani pentru Streptococul B ... doctorul mi-a zis ca si cu tratament luat inainte el poate reveni... deci cred ca asteapta pana atunci.
Oricum luni cand ma duc la ecografie o sa-mi vad si doctorul care o sa se uite la analize.

Mamica de Bu minunat si de strengar +29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello burtici..ce faceti?

Bia nu m-am uitat la poze,ma uit imediat si iti spun.As pune si eu poze,dar browser-ul calculatorului meu e vechi si nu ma lasa,cand ajunge laptopul din garantie pun negresit.iti spun imediat ce ma uit.
m-a luat pofta de orez cu lapte,va invit si pe voi la un castron

si la gogosi. ce pofta am dar lenea e mare de facut,nu am asa rabdare,daca mi-ar face altcineva ar fi super,ca si cu clatitele,sotul meu le face delicioase,dar face un miros in casa...de imi trece pofta de tot.

la epilat,ceara si aparatul silk-epil,acum ca nu mai vad nimic sub burta cosmeticiana,aparatul de ras doar cateodata pe picioare,mi-a recomandat cineva ca din doua in doua luni sa mai dau si cu lama ca creste firul mai bine si apoi ceara e mai eficienta se smulge mai binefirul de par.

felicitari fetelor pt vestile bune la eco

eu mai am pana pe 15 ..o gramada!!

gatul m-a mai lasat,febra nu era aseara sunt mai bine,o fi si autosugestie ca se intoarce sotul acs..???

cum fac sa las numarul de tel la una dintre voi sau sa mi-l dea cineva sa anunt cand nasc?ma cam grabesc??

la capitolul mhh stam prost tare..sotul saracul de la 5-6 luni nik nu mai vede,astepta cu nerabdare sa imi vina cheful,ca citise intr-o revista ca apetitul se intoarce de la 5 luni,dar a asteptat degeaba..la mine nu s-a intors nimic.
ne mai dragalim dar pana la un moment dat,mie mila de el dar nu reusesc,ii spun mereu ca fiica-sa a luat toti hormonii gragostei pt ea,ma bucur ca intelege si ma asteapta orice ar fi.Sper sa imi revina apetitul dupa ce nasc

Bia merg sa vad pozele revin

mada 33+ MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Eu sunt racita am vrut aseara sa scriu un mesaj dar imi curgeau ochii de oboseala si raceala si abia am reusit sa citesc...si logic ca pana dimineata am uitat.
Asa ca o sa incerc sa scriu cate ceva din amintiri.
Verigheta am dat-o jos din a 3 luna cand am facut curatenie...si abia imi incapea atunci...fiind cald afara...si pt ca la prima sarcina am dat-o foarte greu jos ca mi se umflasera degetele fara sa imi dau seama si am simtit cum ma strange.
Danaela ai grija ca am inteles ca la cel mai mic semn de slabiciune al tau cei de la A vin cu ideea de cezariana. Sa te mentii pe pozitii.
Vad ca majoritatea v-ati ales numele...noi inca nu suntem hotarati...si nush cand o vom face...ce-mi place mie nu-i place sotului..si invers.
Lelu ambele nume suna bine...dar niste prieteni de familie a caror fetita s-a nascut in noiembrie au botezat-o Antonia si mai stiu pe cineva care a pus numele Antonia la fetita...deci e cam popular in zona noastra...si daca ar astea singurele variante as alege Sofia, dar e mai fain Antonia...
Si la mine au trecut arsurile...din senin...si de vreo doua zile si constipatia...
Nu retin cine zicea de iesit ieri in piata Universitatii... eu zic sa va potoliti si sa lasati doar sotii sa se duca... ca nu-i de gravide acolo.( Si eu mi-as dori sa sustin miscarea...dar nu punand in pericol copilul)
Carucior noi am cumparat dupa nasterea copilului... pt ca vroiam sa-l ridic sa vad cat de greu este, cat de greu se strange...si nu puteam face proba cu bb in burtica.
Nici Motzata nu s-a intors...si chiar citeam zilele astea ca la a doua sarcina se poate intoarce pana in sapt 39...mai astept...
Va felicit pe toate pt vestile bune de la eco si de la analize.
Nush ce mai era de zis... dak imi aduc aminte revin... dar vad ca sunt multe mamici care nu mai dau nici un semn de ceva vreme...oare pe unde umbla??? Poate intra si ne mai zic 2 vorbe???

Mami fericita de strumfita si 33+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

strumfy_12 stiu ca abia asteapta cezariana.... Doctorita mea insa e pro naturala...si ma bazez pe asta..... acu sa vedem...

26+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

deci am vazut pozele Bia,burtica ta parca e un pic mai mare ca amea,dar in mare e la fel (si cu vergeturile se pare ca suntem surori)e la fel de lasata si a mea,eu sper ca inca nu e momentul..

am reusit si eu sa pun 3 poze,nu prea sunt reusite,dar ma mandresc ca mi-a mers vechitura asta de calculator.astept immpresii.nu va uitati la fundal sau ce e in jur, sotul are niste idei cand vine vorba de poze...

verigheta eu inca o port,seara o dau jos si o pun dimineata iar,noaptea ma deranjeaza nu stiu de ce.Ce inseamna edeme?eu nu am,picioarele nu imi sunt umflate..inca,stau destul de bine,singurul lucru care l-am observat e ca daca nu beau apa suficienta mi se umgla un pic degetele.incerc sa beau pe zi cel putin 2 litri,reusesc mai mereu mai am cateva scapari,daca sunt plecata de exemplu.

va pup

chiar si eu ma intrebam,ma uitam la lista pe prima pagina si multe fete nu au mai scris de mult timp sau mai deloc ..sper ca totul e bine cu ele.
aa sa nu uit,aveti niste burtici asa frumoase...felicitari la toate!!

mada 33+ MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Magdalena eu am lasat nr de tel in documentul de pe contul comun. Poti sa-l notezi...si abi astept sa primesc vesti de nastere...dar nu mai devreme de 1 martie

Mami fericita de strumfita si 33+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

mai fetelor.. bia, magda.. voi aveti burti mari pe langa mine. io-s complexata. a mea de ce e asa mica la 32 sapt? sper sa fie bebe bine..

32saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Happy stai linistita, asa mi-i se pare si mie, k e mica fata de alte burtici, dar probabil ne-am obisnuit cu ea, si ai rabdare ca ai deabia 32 sapt, noi avem 34. Sa vezi cat o sa creasca in 2 sapt.
Magda ma bucur ca ai pus poze, oare vom scapa de vergeturi? Eu aseara am facut pozele ... deci sunt calde ;) . Doamne daca nu a miscat asta mica azi de m-a bagat in sperieti, si misca f mult in capul pieptului, acolo o simt. Sa fie de la Coca cola care am baut-o aseara? Nu cred, k doar nu-si face efectul asa tarziu. Ce ma fac de arsuri ca nu mai pot!
Fetelor am o mare dilema ... Nu stiu cum sa nasc! Ma streseaza o fina care e asistenta in spital sa nasc normal si nu stiu ce sa fac. Daca ma chinui prea mult? Daca ii se intampla ceva la fetita? Adevarul e ca mi-e si frica, ma gandesc ca pot sa nasc in 5, 6 ore... Voi cum nasteti? Magda,tu?

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

bia, incearca sa mananci ceva uscat. biscuiti, covrigei.. ceva care ar putea ajuta. sticksuri poate..
la mine arsurile trec cu dicarbocalm. ce fac insa cu nodul in gat din cauza tiroidei?

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Magda, Bia, daca va comparati burticile de 34 de saptamani, am pus si eu poza cu burtica cu bebe Natalia de 2.2kg . E sau nu lasata, cum mi se pare mie?

33+ cu Natalia

Mergi la inceput