Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Fete dragi, ramasesem datoare si eu cu comunicarea datei cezarienei. Asadar...25.01.2012.
Lady, tu nu faci lucruri de care noi sa nu stim, da? Esti fata cuminte pana saptamana viitoare si nu intri pe forum doar pt ca esti ocupata, nu?
Alinutza, voi cum sunteti draga mea draga?
Alice, am visat ca m-ai vizitat si intrand in camera copilului m-ai certat ca e prea frig si sunt inconstienta sa tin copilul asa...Ce sa fac, eu cu caldurile mele opresc mereu caloriferul, dar probabil azi-noapte mi-a fost frig...
37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
My_Lady0091 spune:
Ileana, am scris pe FB la clubul bulgarasilor de ce nu mai amchef de vorba.de citit, va citesc.aici nu pot spune multe ca e un forum public.
Cristina 27, bine ai venit.lasa-ne datele voastre si te va trece Carina in listuta!
37+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bulinuta27 spune:
olga e cam ciudat acasa ...m-am apucat de spalat lucrusoarele lui bb
aerilian deci gata stii data...super...mai e putin de tot
silvi nu-i mai baga in seama pls...nu te mai supara
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 34+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Matzaila_81 spune:
Imi vine sa ma impusc, scrisesem un raspuns mare pentru voi si cand am dat trimitere mi-a dat eroare ca cica nu sunt logata si am pierdut mesajul.
Mi se tot intampla prostia asta din ce in ce mai des, ce porcarie!
M-am enervat oficial.
+37
silvi23 spune:
Altesa, din pacate nici eu nu te pot ajuta, doar sa-ti povestesc cum reuseste mai nou sa adoarma un baietel de 1 an si 6 luni care de mic nu dormea noptile.. se pare ca de cand i-a legat la piciorus pe o sforicica o pietricica de chihlimbar bebe doarme toata noaptea, si nu e singurul exemplu, finuta mea tot de 1 an si 8 luni cand era racita si cu nasucul infundat se trezea toata noaptea sau mai rau nu adormea deloc,acum de cand poarta pietricica respectiva doarme toata noaptea, se trezeste doar sa bea un pic ceiut si gata, adoarme la loc...
nu stiu ce sa zic, parintii respectivi sunt super multumiti iti dai seama, poate fi si puterea mintii...
sau poate gasesti pe cineva sa te invete sa il faci pe bebe sarmaluta....
+40 cu
ane-maria spune:
citat din mesajul lui olishka Eu sunt toata data peste cap caci a gasit fii-meu o pastla de naftalina Eu ma asigurasem ca le-am aruncat pe toate, dar se pare ca nu afost chiar asa. Sigur a gustat un pic din ea, caci mi-a zis ca nu este buna, dar de inghitit nu cred ca a inghitit, caci el scuipa tot ce nu-i place si lipsea cam cat un varf de unghie de jur imprejur. Am sunat si la 112 si prea multe sfaturi nu mi-au dat, decat sa-i dau ceva lapte. Si nici la ce sa ma astept nu m-au zis Au zis sa-i sun daca e ceva...Acum David este bine, caci nu l-am culcat, l-am tot urmarit. Este in pat cu taica-su si cred ca este pe cale sa adoarma. Offf, imi vine sa ma bat Nu va mai zic ce prostie am facut si eu, ca o sa ma bateti voi... Olga, mamica lui David iepurasul si 35+ |
offf, cred ca a gustat doar un pic de curiozitate :( bine ca nu a fost mai mult de atat, lasa ca o sa fie bine.
eu sunt in a 35- a saptamana + 4 zile , la Dr. haiduc ma duc la control pe 31 ianuarie.
DPN-ul meu este 16.02.2012 dar ramane de vazut... iar dc ne suprapunem asta e, sa se descurce cu amandoua :D ; tu cum vrei sa nasti ?
sau cum ti s-a recomandat?
eu natural cu epidurala dar sa vedem dc se va putea ca am inteles ca e cam mare maimutika :)
Ane cu Maria Evelina in 35 +
Matzaila_81 spune:
Olishka, copilul tau ar trebui sa fie copilul meu, eu eram ahtiata dupa naftalina cand eram mai mica ( si-mi place mirosul si acum desi s-a mai schimbat putin). Ca mancatoare de naftalina atunci cand eram mica pot sa-ti zic sa stai linistita. Eu nu am avut nimic, m-a pus bunica-mea sa vomit si dupa multa apa. M-a chinuit si in noaptea aia sa beau apa si sa fac pipi, tin minte ca adormeam pe olita. Dar repet, era naftalina aia fara arome de lavanda sau mai stiu eu ce miresme de au stricat-o acum. Si nici la mine nu a fost multa desi sunt convinsa ca am molfait cel putin o pastila.
Sivi pe mine mama ma suna din contra, sa nu nasc pana pe 23 ca a citit in zodiacul chinezesc ca se intra in anul dragonului ( cred, m-ar repudia daca ar afla ca am uitat numele lighioaiei) si ca e un an extraordinar pentru copii nascuti acum. Ce sa mai zici? Oare noi cum o sa fim la varsta lor?
Aerlilian si Alice m-am exprimat eu gresit cu tava, am facut la tigaie clatitele dar nu am putut sa le intorc. Cred ca am exagerat cu zaharul, se lipeau de parca pusesem super-glue in ele.
Bag de seama din ce posteaza fetele ca bulgarasii astia ai nostri sunt bebelusii extremelor, ori se grabesc ori intarzie.
Carina maine intru in 38 de saptamani si fac si eu tot ce pot sa-l conving pe colocatar sa vina sa ne cunoastem. Dar nu pare dispus. Nu am avut deloc chef sa fac curatenie, nu am niciodata chef sa fac curatenie dar nu am de ales. Am citit ca inainte de nastere te apuca criza cuibului dar nu cred sa fie la mine asa. Eu fac curat ca e praful de 1 cm si ca am musafiri diseara. Pe langa asta am toate hainele de vara sifonate aruncate intr-un maldar pe canapeaua din camera copilului acoperite de o cuvertura Dar ma ocup maine de ele sau in week-end.
Bulinuta trebuia sa le lasi si telefonul!
Lady ne vorbim acolo atunci.
+37
mihacor spune:
buna fetelor...
Felicitari shoareku, jessemine , bella , Mady,gianina , altesa !!!!!
am incercat sa recuperez ce ati scris,dar nu reusesc tot...nu ma simt pre bine,cred ca ma paste raciala,am luat paracetamol si sirop de gat...cred ca fug in patut...
am vrut doar sa va scriu,ca ma fost marti la medic,bebe e bine...are deja un pic peste 3ooo g,la masuratori a iesit cu o sapt si cateva zile mai mare...am facut si testul pentru streptococ B,dar nu am primit inca rezultatul...
cu dormitul naspa sunt si eu obisnuita deja,amortesc si ma dor toate cele...
matza sa sti ca si eu am uneori dureri de burtica jos,ca si cele de ciclu,i-am zis medicul despre ele si mi-a spus ca sunt de la faptul ca bb se aseaza acolo,se pregateste de iesire...eu inca am colul inchis foarte bine...burta nu mi s-a lasat deloc,mai mult,al meu da suturi la ficat de ma ia cu transpiratii...
va doresc multa sanatate si multa putere celor care va pregatiti de venirea bulgarasilor...
sper ca zilele viitoare sa pot fi mai activa...
36+
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ane-maria
offf, cred ca a gustat doar un pic de curiozitate :( bine ca nu a fost mai mult de atat, lasa ca o sa fie bine. eu sunt in a 35- a saptamana + 4 zile , la Dr. haiduc ma duc la control pe 31 ianuarie. DPN-ul meu este 16.02.2012 dar ramane de vazut... iar dc ne suprapunem asta e, sa se descurce cu amandoua :D ; tu cum vrei sa nasti ? sau cum ti s-a recomandat? eu natural cu epidurala dar sa vedem dc se va putea ca am inteles ca e cam mare maimutika :) Ane cu Maria Evelina in 35 + |
ehe, eu doar marti mai merg la Medical City, apoi doar la spital ...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas
happymumy spune:
citat din mesajul lui aerlilian Fete dragi, ramasesem datoare si eu cu comunicarea datei cezarienei. Asadar...25.01.2012. 37+ http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
De cind asteptam raspunsul asta , deci o sa avem bulgarasii in aceeasi zi.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 37+ cu alta minune de
AMR 7 ZILE !!!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/