Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neatza
acum a adormit si piciu, d ela 6:00 ne-a trezit. Astazi vine tati din Brasov si ne aduce cremite de tzitzi, si wrap si sling si ceai de colici. aici nu gasim nimic asa ca il asteptam ca pe mos craciun.

inca nu are nici un program, cert e ca atunci cand il pun la tzitzi se lafaie cam 2 ore. tare mi-e mila sa-l intrerup.

i-am dat zilele trecute suzeta si m-a prins o jale sa vad cum trage de ea si o tinea cu ambele maini....

atata invatatura si teorie aveam in cap la gravideala, acuma nu mai stiu nimic. parca mi-a murit si neoronul gravid cu care ma laudam.

aaa... remediu miraculor pt angorjarea sanilor - foi de varza strivite cu facaletul aplicate local. eram disperata, nu mai puteam stoarce un strop de lapte iar varza asta mi-a dezbatut canalele.
daca stiti remedii mai putin mirositoare, astept. apa calda la mine nu a mers.

eu gata cu plangaceala.

vreau sa felicit mamicile !!!!
Faith - si tu cu surpriza ca si mine? Felicitari si sa fiti sanatosi !!!

motzate pentru fete

va

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

http://www.spitaluldecopii.ro/toxapel/
Buna, am si eu un baietel de 3 ani ( si unul de 2 saptamani ) care acum ceva timp a lins o pastila de Raid. Atunci am gasit acest "toxapel" , am sunat si ne-au lamurit ce trebuie facut. Poate va ajuta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Felicitari Faith pt fetita. Si a mea tot mica a fost- 2.800 si 50 cm.
Danezza-felicitari pt vestile bune de la ecograf. Si eu de abia astept sa merg la ultima morfofetala. O sa fiu in 33 sapt si sunt extrem de curioasa cat a mai luat bebe in greutate.
Pup. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

da danezza eu eram...mi-au mancat ficatii la servici...azi e prima zi de co si deja suna telefoanele

aerilian la mine e mare asa din cauza diabetului
annesi iti tin pumni

annisia esti durere...stai asa ca o sa ai tu parte de actinue la greu cu 2 puiuti

lexi iti tin pumnii sa fie totul bine

olga stai linistita te rog...nu se intampla absolut nimic daca nu a mancat mult din ea...da-i laptic si azi si o sa fie ok

carina prima zi de concediu e pe telefoane...dar le tai io si pe astea

cati ce ma bucur cand ne scrii pupici la puiul mic

va pup fetele

sunt cu piti acasa si ne facem de cap

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 34+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Eu nu mai inteleg nimic, 40 sapt si 3 zile si ma simt mai bine ca oricand...nici o contractie de ieri dupamiaza, gata incep sa cedez psihic, deja ma enerveaza toata lumea...a inceput mama de dimineata"ce faceti? tot nu ai nascut? ah inseamna ca il faci varsator!!!" nu inteleg, ce e mai important, sa fie sanatos sau sa se nasca capricorn...
Cati ma bucur pentru voi, multa sanatate si laptic sa creasca bebe Gruia, ma bucur ca va intregiti familia azi, dar la brasov cand veniti? faceti botezul acolo?
Doamne ajuta pentru Lexi si Annesi, sa ne dati vesti bune azi....macar voi daca la noi nimic...
Ursulet33 hai ca poate la tine merge inducerea la domiciliu, fac galerie
Multumesc fetele pentru suport, mai imi ridicati moralul cand va citesc...

+40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor am si eu o mare rugaminte la voi ,am si eu nevoie de un wrap urgent nou ,sau folosit nu conteaza ,bebelu meu nu doarme decat pe burta mea sau a lui tati ca asa l-am invatat din cauza colicilor si acum nu sta jos pe pat doamne fereste.

Daca auziti pe cineva ca il da,sau v-ati luat voi si mai aveti pana nasteti si vreti sa-l dati ,va rog mult sa-mi spuneti,nu mai stim ce sa-i facem sa se odihneasca el nu doarme nici ziua nici noaptea.

mami implinita de baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare fetelor!!!

Noi suntem bine

Cristina_27 multumesc frumos, stiam de numar, am sunat aseara doar ca nu a raspuns nimeni

Bulinuta ma bucur ca esti acasa

Catiushor revedere frumoasa cu mos tati

Eu astept sa se trezeasca fii0-miu, sa-i dau sa manance si sa o iau din loc. Dar am un chef Trebuie sa merg in locuri in care se sta la coada si nici nu stiu sigur daca o sa rezolv astazi problema. In fine...

Sunt multumimta ca ieri a reusit Cristi sa-l adoarma pe David Pot sa merg sa nasc linistita

Sa aveti o zo minunata

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Ce aiurea ca nu au raspuns. Eu ma bazam ca raspund mereu. Noi am sunat intro sambata si, cum nu mai aveam cutia, nu stiam ce substanta activa avea produsul respectiv asa ca s-au interesat ei si ne-au sunat inapoi. Chiar m-am mirat ca au fost asa de promti, pentru ca acum sa nu mai raspunda :)

Mergi la inceput

Silvi te cred, eu cred ca as turba Hai ca sigur mai este vorba de cateva zile. Rabdare (desi eu nu cred ca as avea )

Altesa din pacate nu te pot ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_27

Ce aiurea ca nu au raspuns. Eu ma bazam ca raspund mereu. Noi am sunat intro sambata si, cum nu mai aveam cutia, nu stiam ce substanta activa avea produsul respectiv asa ca s-au interesat ei si ne-au sunat inapoi. Chiar m-am mirat ca au fost asa de promti, pentru ca acum sa nu mai raspunda :)

Eu am sunat noaptea pe la 2 si au mers tonuri bune. Am fost un pic dezamagita. Dar nici n-am mai insistat dupa aceea.

Mergi la inceput