Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 13
camisv spune:
Salutare,
poate nu m-am facut bine inteleasa
si eu duc copilul mancat la impartasanie, doar ca la noi se face f. tarziu si el atunci ar trebui sa manance pranzul. Vad ca in multe locuri se poate face oricand la copilasi, ori la noi se face numai in momentul special din timpul slujbei
Am vazut si eu zapada multa si obrajiori rosii
si mi-am salvat si retetele sa le incerc si eu. Tudor mananca cam de toate, mai putin cartof (trebuie sa fie bine ascuns prin alte legume
)
Alynta, pai bravo Mariei ca papa singura! Eu incerc cu Tudor, dar el imi intinde lingurita sa-i dau eu ... si mama se executa,ca doar nu pot sa las copilul flamand.
Histamina, a luat f. bine Sebi in greutate, mai ales ca dupa 1 an ei nu mai pun asa de mult. Tine-o tot asa si o sa ai un bucalat
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Eu azi i-am facut lui Vlad o chestie super buna cu brocoli, ardei gras, paste si smantana. Am gustat inainte si mi-a placut, dar credeti ca a mancat macar putin? de unde??? a scos tot din gurita si apoi a dat si cu dosul palmei pe limba sa fie sigur ca n-a ramas ceva pe acolo...asa ca am mancat eu portia lui si lui i-am dat orez cu legume si carnita de pui.
histamina spune:
va rog, nu dati ciuperci inainte de 3 ani.sunt singurele care inhiba secretia de DAO,adica enzima care ajuta sa descompunem histamina,cea care mediaza alergiile(igE).
pe romaneste:provoaca alergii severe! de ce sa va grabiti acum si sa capete copilul o alergie pt totata viata,cand,daca mai asteptati putin,le poate manca toata viata far aprobleme.
desigur ,nu toti copii fac alergii,dar paza buna trece primejdia rea.
hadrianae spune:
Mari, asa face si Alexandru cand nu-i place ceva. Se curata cu mana pe limba, sa fie sigur ca nu ramane nimic.
Suna foarte bien mancarica pe care ai facut-o, asa ca pap-o tu, sa te faci mare. ![]()
Adriana, mama lui Alexandru ![]()
Poze
alynta27 spune:
Mari dar cum a ajuns in buzunarul patutului?! Mare strengari copii astia.... Am vazut cateva poze foarte frumos realizate- un ochi profesionist cred! Ce iarna frumoasa si la voi!
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Mari dar cum a ajuns in buzunarul patutului?! Mare strengari copii astia.... Am vazut cateva poze foarte frumos realizate- un ochi profesionist cred! Ce iarna frumoasa si la voi! Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra Maria bucuria |
E simplu sa se bage in buzunar: ziua strang patul si e canapea, pilota si pernele le pun in patutul intors ca altfel e pe ele si trage tot din rafturi, el se urca pe canapea si de acolo e usor sa intre in buzunar, grav e ca nu reuseste mereu sa iasa
alynta27 spune:
Anaalina ai scris de remedii homeopate. Nu exista anumite concentratii/dilutii. As vrea si eu o schema mai in detaliu pentru diferite afectiuni! Multumesc!
ancamak spune:
Histamina , eu nu am respectat cantitatea de ciuperci din reteta , ci am pus doar cateva care nu au fost mancate de el.
Mami cu
Andrei Ionut
poze

Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)