Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
catank spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
o sa mai tot fie zapada de acum.eu zic ca mai bine ca n-ai ales wekendul asta ca a fost nebunie pe drum si nu numai..este ultimul weekend de vacanta al copiilor si toata lumea a fugit la munte..bine, nu stiu cum e de la tine de acolo, dar de aici drumul si la dus si la intors a fost jale ![]() mami de 2 prichindei |
Adevar graiesti.... sper sa jung, imi doresc tare mult!

catank spune:
| Citat: | ||
pai cred ca tot asa, fiana si galbenus..nu ? eu nu prea ma hazardez la retete pt andra, ma bucur ca mananca ce-i dau acum, adica clasicele legume cu carne/galbenus/ficatel si iaurt si fructe si cam atat mami de 2 prichindei |
Aaaaaaa da, stiu sa fac taietei de casa, ...ideea e ce fac cu ei?ii fierb in lapte?sau???
Multam!

miki1979 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui catank
Aaaaaaa da, stiu sa fac taietei de casa, ...ideea e ce fac cu ei?ii fierb in lapte?sau??? Multam! ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
ahaaa..pai cred ca fierti..si cu lapte, si in supa, si in budinci..
cred ca o sa fac si eu ca tare buni sunt

catank spune:
| Citat: | ||||||
ahaaa..pai cred ca fierti..si cu lapte, si in supa, si in budinci.. cred ca o sa fac si eu ca tare buni sunt ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
Budinca cu taietei nu stiu,
pisucmic spune:
Doua liniute.
Si o inimioara.

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Neata si d la noi! La multi ani si din partea noastra pt Catalina,David, Tudor si Stefan, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 Sa o ajutam pe Ionela |
"LA MULTI ANI!" si din partea noastra

multi

AllyLaur spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Doua liniute. Si o inimioara. ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |

?????
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Doua liniute. Si o inimioara. ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
uaauuu

pisuc, un fratior/surioara pt petru ? doamne ce minune...felicitari din tot sufletul ma bucur pt voi

AllyLaur spune:
Buna seara mamici si burtici
!
Am intrat sa va salutam ....
Andreea, am vazut pozele cu printisorul tau cel scump...Imi place la maxim de el, este minunat din toate punctele de vedere.

roxy_s spune:
ce veste minunata ne-ai dat

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

. A avut soacra niste musafiri si soata le-a tinut companie..... bine ca nici nu i-am spus ca as fi vrut sa mergem... Dar mi-ai facut pofta. O mai fi zapada saptamana viitoare?
IOANA
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011