Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Andreea, vezi ca este o farmacie, 2na parca, care aduce orice pe comanda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Fetelor multumesc pentru sfaturi. Am incercat astazi cu apa minerala si a fost ceva mai bine. De asemenea, eu consumam in fiecare dimineata un pahar mare de fresh de portocale, citind ce ati scris imi dau seama ca arsurile mele ar putea fi de acolo.
Eu optez pentru nastrea la stat. In primul rand preturile in Bucuresti mi se par nepermis de mari pentru 3 zile de spitalizare. In plus, sunt patita cu o finuta de-a mea care a fost urmarita in sarcina de un medicde la o astfel de clinica, dar la 36 de saptamani i s-a rupt apa. Raspunsul a fost sa mearga la Giulesti sau Polizu fiindca ei nu asigura interventii la varsta asta de sarcina. Nici macar nu i-au recomndat un medic. Am avut noroc cu o prietena care lucra la Giulesti fiindca a doua zi a si nascut.
In plus eu am nascut prima oara la stat si nu a fost asa rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cuchilici, nu trebuie sa mananci carne daca nu-ti vine. Poti sa-ti iei proteinele din alte alimente: branza, soia, fasole, oua.
Ca vorbeati despre carucioare, pai mi-as dori si eu un Stokke, e bestial, foarte-foarte bun. Si-a cumparat un verisor, second hand, a dat pe el 500 de euro. Da'-l are pentru doi copii. Primul copil are doi ani, iar al doilea patru luni. Asa as zice ca e ok, sa fie purtat de ambii copii, iar apoi revandut. Mi se pare rezonabil, pentru ca vad ca n-ar absolut nici o defectiune, arata ca nou. Noi insa n-avem bani ca sa investim in asta, sau sa zicem ca avem, insa cu banii astia facem un concediu. Ei, ne-om descurca noi pana la urma. Daca n-as avea probleme serioase cu coloana, nici n-as mai cumpara carucior, mi-as cumpara wrap si sling si gata. Eu la primul copil eram un pic mai bagata in priza cu cumparaturile, acum ma vad foarte relaxata. Sa aiba scutece si cateva hainute, in rest, creste agatata de gatul meu, cu tzatza mea in gura.
Elly, n-ai ce le face acestor vinisoare. Eu am cateva pe picioare de ani de zile, nu ma deranjeaza.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Am citit mai devreme despre preturile de 3000 ron date la stat pentru o nastere. Sincer mi se par exagerate, eu pot sa spun ca prima oara nu am dat nici jumatate si am nascut cu prof. Marinescu, iar celelalte fete care au nascut in ac. perioada nu au dat mai mult de 1000 ron, pt. o cezariana.
Cu privire la carucioare unele preturi mi se par astronomice si poti sa ai supriza ca bebe sa nu vrea sa stea in el. Eu la Ana am avut landou (de fapt un set de 3 de la Chicco), nu as mai lua fiindca nu l-am folosit mai deloc. Imi doresc un carcucior usor si usor manevrabil, la un pret mediu. Nu de alta dar s-ar putea sa il mai schimbi pe parcurs findca gusturile noastre s-ar putea sa nu fie aceleasi cu ale lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_lia

Fetelor multumesc pentru sfaturi. Am incercat astazi cu apa minerala si a fost ceva mai bine. De asemenea, eu consumam in fiecare dimineata un pahar mare de fresh de portocale, citind ce ati scris imi dau seama ca arsurile mele ar putea fi de acolo.
Eu optez pentru nastrea la stat. In primul rand preturile in Bucuresti mi se par nepermis de mari pentru 3 zile de spitalizare. In plus, sunt patita cu o finuta de-a mea care a fost urmarita in sarcina de un medicde la o astfel de clinica, dar la 36 de saptamani i s-a rupt apa. Raspunsul a fost sa mearga la Giulesti sau Polizu fiindca ei nu asigura interventii la varsta asta de sarcina. Nici macar nu i-au recomndat un medic. Am avut noroc cu o prietena care lucra la Giulesti fiindca a doua zi a si nascut.
In plus eu am nascut prima oara la stat si nu a fost asa rau.

Ana_Lia, nu te primesc inainte de 36-37 de saptamani, de aceea e bine ca medicul sa lucreze la spital de stat si sa aiba contract si cu o clinica particulara. Ca daca lucreaza doar la privat e cam riscant. La privat nu te primesc nici daca esti la a treia cezariana (am eu o prietena), ei nu-si asuma niciun risc, de aceea nu prea auzi nimic de rau de ei, sunt prevazatori. Dar noi sa nu ne gandim la lucruri rele, noi toate de aici, ca nastem la stat sau la privat, vom avea nasteri usoare, la termen si bebei sanatosi, Doamne ajuta!
Tu cate saptamani ai? Ce va fi? Primul copil ce este? Pune si tu la semnatura ca sa stim si noi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Avem casuta nouaaaa!

Capitolul 22!!!

Mergi la inceput