Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

hello!

Diana felicitari pentru mutare! Cred ca fiind obisnuiti cu mutarile, de aia a decurs destul de rapid. La 1 februarie si noi ne mutam, de la garsoniera de 25 mp la care stam acum, la apartamentul de 3 camere al mamei soacre care nu locuieste acolo Abia astept. Acolo vom sta pana pe la vreo 3 luni ale lui bebe, cand ne vom cumpara o casa a noastra. Mutarea la noi se intampla de ceva timp si inca nu s-a terminat. Nici nu stiu cum mai incapeam si noi in garsoniera la cate lucruri erau :))

Oricum, abia astept mutarea asta si sa aranjam casa pt venirea lui Vladut. Cu ocazia asta o sa putem si cumpara hainute, nu luam inca pentru a nu le cara de colo colo, sa instalam si patutul ( mostenire de la fetitele cumnatei).

M-am uitat fugitiv si eu la preturi de carucioare si m-am ingrozit. Vorbiti de niste sume fabuloase. Mie mi se pare mult si suma de 10 mil, asta pentru ca nu sunt familiarizata cu preturile pentru bebe Ma sperie un pic gandul ca eu nici macar nu stiu ce trebuie sa cumpar pentru bebe, o groaza de lucruri marunte la care nu m-am gandit niciodata pana acum. Dar sunt sigura ca se vor discuta aici, atunci cand va fi timpul lor

Cat despre noi, burta mi se pare imensa deja, si mi se pare ca merg leganat, ca un hopa mitica, lucru destul de funny cateodata, dar nu mereu Am inceput sa mai manac si eu carne, desi nu ma atrage prea tare, dar trebuie.

Abia astept sa vina ziua de 24 ianuarie - morfofetala - si in acelasi timp, cu cat se apropie, cu atat mi-e mai frica. Sper sa fie bine si la noi.

Nu stiu de voi, dar desi Vladut buseste la propriu cu piciorutele si isi face simtita prezenta de foarte multe ori, eu nu constientizez pe deplin ca voi fi mami. Suna asa ciudat... Eu nici nu prea m-am gandit mult la asta pana in 2011, nu prea ma vedeam in postura asta si nici acum nu ma vad. A fost dorit copilul si este dorit foarte mult. Doar ca este un sentiment destul de neclar, nici nu stiu sa explic.

Nu ma bagati in seama, filozofie de gravidutza dezechilibrata

O seara buna!

Corina 21+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Eva sa stii ca si eu as alege particular in loc de stat. Am inteles oricum ca diferenta prea mare de pret nu e. Doar ca la noi in Craiova nu sunt clinici particulare, iar eu oricum am o sarcina dificila asa ca as prefera sa nasc cu dr mea, care stie exact care este starea mea.

Referitor la carucior, daca tie iti place, consideri ca merita investitia si iti permiti efortul(sau nu e un efort financiar), bravo tie! Sa-l stapaneasca bebelul sanatos!
Eu, una, sper sa ajung cu tot cu nastere si cele necesare lui bebe la 4000-5000 de lei. Mai mult, nu am de unde.
Deci, fiecare dupa posibilitati.

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Eva sa stii ca si eu as alege particular in loc de stat. Am inteles oricum ca diferenta prea mare de pret nu e. Doar ca la noi in Craiova nu sunt clinici particulare, iar eu oricum am o sarcina dificila asa ca as prefera sa nasc cu dr mea, care stie exact care este starea mea.

Referitor la carucior, daca tie iti place, consideri ca merita investitia si iti permiti efortul(sau nu e un efort financiar), bravo tie! Sa-l stapaneasca bebelul sanatos!
Eu, una, sper sa ajung cu tot cu nastere si cele necesare lui bebe la 4000-5000 de lei. Mai mult, nu am de unde.

Elly 24+ cu Babyboom

Ellyshor,

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Elly 24+ cu Babyboom

Foarte bine zis Elly..fiecare dupa posibilitati asa ca, Bellisima iti spun si eu sa il stapaneasca bebe sanatos..asta e tot ce conteaza..pana la urma fiecare stie cat ii ajunge plapuma

Se pare ca am incurcat borcanele..
Feliciti tie trebuia sa iti urez la multi ani

Chucilici si eu vreau la casa..ce va invidiez

Mammita ce mai faci?..da ai zapada nu gluma..mie imi ajunge asta cata e

Pana la urma n-am mai iesit afara, ca Luca e cam ragusit si a inceput sa tusesca putin..
Va servesc prajitura cu mere..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Tigruta,
O bucatica si pentru mine , plz plz plz
Iubesc placintele de casa , cu orice fel de umpluturi

cu Fluturasul Albastru 21 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....buna placinta cu mere! Eu ador orice prajitura cu mere si nuci

De capilarele mele sparte nu ziceti nimic?
Nu s-a confruntat nimeni cu asa ceva?

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

La mine a nins! Am scos fata in curte si am prins vreo 2 fulgi, a tinut vreo 10 minute, darrrrrrr a nins!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s + Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna seara,fetelor!
Ylary, felicitari ptr rez la amnio!
Eram sigura ca e totul bine! Dar, te roooooooooog, mai usor cu stressul ca se supara bebe2!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Buna seara,

nu am mai reusit sa intru de mult aici

nici de citit nu prea am avut timp

eu am ajuns sambata noaptea acasa din turneu, dar oricum nu fac prea multi purici prin bucuresti, la sfarsitul saptamanii o iau iar din loc.

am inceput de dimineata cu treaba prin casa si acum vreo ora m-am hotarat sa iau o pauza si am intrat sa va citesc

am avut de recuperat aproape juma de capitol, plus ca si asta e aproape de final, sunt la pagina 3

ma bucur pentru rezultatele bune care au fost anuntate zilele trecute

acum am ajuns la ylari care se teme ca poate nu o sa fie rezultatul corect, ca nu era scris numele pe eprubeta, dar parerea mea este ca nu poate fi vorba decat de un alt pitic care a venit sa o viziteze, asa numai ca sa nu stea linistita

acum mai fac o tura de treaba si mai tarziu sper sa reusesc sa mai intru o data

pupici

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Mai am un pic de net si am zis sa va scriu repede si cat pot eu de scurt ca sa nu uit. Am vazut cam despre ce ati discutat si am de zis cam asa:

Elly si mie mi-au aparut vinisoare pe sani, se vad bine la mine, zici ca am varice si nu stiu daca trec sau nu, sincer nu cred ca se poate face ceva pentru ele. Si de jur imprejurul mameloanelor s-a facut bruna pielea.

Despre ulei, mi-am luat si eu ulei de migdale, de la o farmacie. E produs de firma Aboca, se poate folosi si intern si extern. Intern e pentru colon, nu e strict pentru gravide. Nu miroase absolut a nimic, mie mi-a placut. Nu mai stiu cat am dat pe el, e o sticluta de 100ml, parca vreo 50-60lei.

Despre anemie, eu nu mi-am mai facut analize de la 12 sapt incoace, pe lista mea apare ca abia la 28 saptamani trebuie sa mai fac analize de sange. Eu sunt cam palida de vreo saptamana-doua si doctorita mi-a dat azi sa iau fier in plus fata de multivitaminele de sarcina.

Despre printul meu, e sigur sigur baietel, i-am vazut si eu " bijuteria", in toata splendoarea. Era super relaxat, super cracanat, nici un stres pe el, nici o jena. Eu eram cam buimaca azi si nu mai stiu daca mi-a zis ce lungime are, nici pe biletel nu mi-a scris de lungime dar ala mi l-a completat dupa ce am terminat eco. Acum n-a fost ceva super detaliat, doar asa sa vedem ca-i bine. Inima ii bate cu 160/min. E cam cu o saptamana mai mare ecografic. Dormea lenesu, eu tot intrebam de ce nu misca, l-a impins un pic doctorita sa-l trezeasca, a dat si el acolo un pic din picioare apoi liniste la loc. Cica e mai meditativ asa. Colul e de 3,7cm, inchis. Placenta tot bine, anterioara(nu inferioara). Se pare ca am voie sa incep gimnastica de gravide. Si bebeloiul sta cam cu capul in jos in partea dreapta a burticii. Cam asta e tot.

Si acum intrebare de baraj. Stiti daca gasesc pe undeva Josamicina? E un antibiotic care stiu ca nu prea se gaseste la noi, acu vreun an nu se gasea deloc, nu mai stiu daca a aparut pe undeva. Imi trebuie pentru tratamentul pentru Ureaplasma. La asta e sensibila bacteria, dar s-ar putea sa nu dau de el. Daca aveti idei sau solutii, va astept.

Andreea, 18+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput